MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in de Middag | 12:00 - 18:00
Share |

Content about Waterwolftunnel

november 3, 2015

De Waterwolftunnel gaat komend weekend ’s avonds en ’s nachts dicht..... 

HOOFDDORP – De Waterwolftunnel gaat komend weekend ’s avonds en ’s nachts dicht.

Van 6 tot en met 8 november zijn er namelijk tussen 19.00 en 06.00 uur werkzaamheden aan de tunnel tussen Hoofddorp en Amstelhoek gepland.

Het gaat hierbij om regulier onderhoud dat drie keer per jaar moet plaatsvinden.

Door de afsluiting kan het verkeer geen gebruik maken van de N201 tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg.

augustus 4, 2015

Zaterdagavond heeft er op de N201 richting Aalsmeer, een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een Audi cabriolet.....

HAARLEMMERMEER - Zaterdagavond heeft er op de N201 richting Aalsmeer, een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een Audi cabriolet.

Diverse ambulances werden voor het ongeval gealarmeerd, maar uiteindelijk hoefde alleen de bestuurder van de Audi mee naar het ziekenhuis.

De overige inzittenden zijn ter plaatse nagekeken, waarbij de vrachtwagenchauffeur en zijn bijrijder met de schrik vrij kwamen.

Door het schoonmaken en repareren van het wegdek was de Waterwolftunnel richting Aalsmeer enige uren afgesloten voor het verkeer.
 

juli 3, 2015

De Waterwolftunnel tussen de gemeenten Aalsmeer en Haarlemmermeer is dit weekend twee nachten voor het verkeer afgesloten vanwege onderhoudswerkzaamheden......

OUDE MEER - De Waterwolftunnel tussen de gemeenten Aalsmeer en Haarlemmermeer is dit weekend twee nachten voor het verkeer afgesloten vanwege onderhoudswerkzaamheden.

Vanwege de geplande onderhoudswerkzaamheden aan de Waterwolftunnel, is deze op vrijdagavond vanaf 21.00 uur afgesloten tot zaterdagmorgen 06.00 uur en van zaterdagavond 21.00 uur tot zondagmorgen 06.00 uur.

Door de afsluiting kan het verkeer geen gebruik maken van de N201 tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg in Haarlemmermeer.

november 12, 2014

In het weekend van 14 tot en met 16 november 2014 wordt de Waterwolftunnel onder de Ringvaart tussen de gemeenten Aalsmeer en Haarlemmermeer twee nachten afgesloten voor verkeer......

HAARLEMMERMEER – In het weekend van 14 tot en met 16 november 2014 wordt de Waterwolftunnel onder de Ringvaart tussen de gemeenten Aalsmeer en Haarlemmermeer twee nachten afgesloten voor verkeer.

Het verkeer kan dan geen gebruik maken van de N201 tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg in Haarlemmermeer.

De werkzaamheden zijn bedoelt voor preventief onderhoud en voor inspecties.

Met behulp van borden worden de omleidingsroutes aangegeven.

maart 29, 2014

Dit weekend wordt de Waterwolftunnel onder de Ringvaart tussen Aalsmeer en Haarlemmermeer twee nachten afgesloten voor verkeer.......

Dit weekend wordt de Waterwolftunnel onder de Ringvaart tussen de gemeenten Aalsmeer en Haarlemmermeer twee nachten afgesloten voor verkeer.

De afsluiting is nodig voor het uitvoeren van geplande onderhoudswerkzaamheden.

Verkeer op de nieuwe N201 wordt deels omgeleid en moet rekening houden met enige vertraging.
 

juli 12, 2013

Vannacht, is de Waterwolftunnel onder de Ringvaart tussen Aalsmeer en Haarlemmermeer, tussen 21:00 en 06:00, afgesloten voor het verkeer. De afsluiting is nodig voor het uitvoeren van geplande onderhoudswerkzaamheden......
 

Vannacht, is de Waterwolftunnel onder de Ringvaart tussen Aalsmeer en Haarlemmermeer, tussen 21:00 en 06:00, afgesloten voor het verkeer.

De afsluiting is nodig voor het uitvoeren van geplande onderhoudswerkzaamheden.

Door de afsluiting van de tunnel kan het verkeer geen gebruik maken van het N201-tracé tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg in de gemeente Haarlemmermeer.

Met behulp van borden worden de omleidingroutes aangegeven.

Deze routes maken vooral gebruik van de N196.
 

juli 9, 2013

In de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 juli, wordt de Waterwolftunnel onder de Ringvaart tussen de gemeenten Aalsmeer en Haarlemmermeer, tussen 21:00 en 06:00, afgesloten voor het verkeer.....

HAARLEMMERMEER - In de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 juli, wordt de Waterwolftunnel onder de Ringvaart tussen de gemeenten Aalsmeer en Haarlemmermeer, tussen 21:00 en 06:00, afgesloten voor het verkeer.
De afsluiting is nodig voor het uitvoeren van geplande onderhoudswerkzaamheden.
Door de afsluiting van de tunnel kan het verkeer geen gebruik maken van het N201-tracé tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg in de gemeente Haarlemmermeer.