MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Zilveren Golf | 18:00 - 19:00
Share |

Content about Verpleeghuis Amstelring Locatie Bornholm

november 21, 2015

Wethouder Tom Horn was vrijdagmiddag één der sprekers tijdens de viering van het 40-jarig bestaan van Verpleeghuis Bornholm in Hoofddorp......

HOOFDDORP - Wethouder Tom Horn was vrijdagmiddag één der sprekers tijdens de viering van het 40-jarig bestaan van Verpleeghuis Bornholm in Hoofddorp.

Behalve Horn spraken onder meer Jeanne de Waart als medewerkster van het eerste uur en locatiemanager Ligia Raalte de aanwezigen toe.

Verder werd deze jubileumviering opgeluisterd met muzikale intermezzo’s van Luuk & Minka, de Big Band Haarlemmermeer en een zangkoor van medewerkers van het verpleeghuis.

september 20, 2015

Maandag 21 september zal in verpleeghuis Bornholm in Hoofddorp “Café Doodgewoon” gehouden worden.......

HOOFDDORP – Maandag 21 september zal in verpleeghuis Bornholm in Hoofddorp “Café Doodgewoon” gehouden worden.

Bij het door Netwerk Palliatieve Zorg Amstelland en Meerlanden georganiseerde café gaat men uit van het idee dat alles wat met de dood te maken heeft, 'gewoon' besproken moet kunnen worden.

Tijdens deze bijeenkomst vertelt Manon Boddaert, medisch specialist palliatieve geneeskunde, over de lastige keuzes en beslissingen rondom het levenseinde.

april 20, 2015

Vanwege de Participatiewet heeft Woonzorgcentrum Bornholm in Hoofddorp, het project “Partners in Zorg” opgezet. Hierbij wordt uitgegaan van een samenwerking tussen de mantelzorger en een betaalde professional......
 

HOOFDDORP – Vanwege de Participatiewet heeft Woonzorgcentrum Bornholm in Hoofddorp, het project “Partners in Zorg” opgezet.

Hierbij wordt uitgegaan van een samenwerking tussen de mantelzorger, dat meestal een familielid is, en een betaalde professional.

Op deze wijze wil men proberen de vaak dementerende bewoners van het woonzorgcentrum van de juiste hoeveelheid zorg te voorzien en worden familieleden gestimuleerd om hieraan hun bijdrage te leveren.

augustus 8, 2013

Verpleeghuis Amstelring locatie Bornholm te Hoofddorp vierde donderdag 1 augustus een klein feestje......

HOOFDDORP - Verpleeghuis Amstelring locatie Bornholm te Hoofddorp vierde donderdag 1 augustus een klein feestje.
Niet alleen is in de centrale hal een beeld onthuld, ook werd de vlag gehesen met het nieuwe logo.
Het beeld is een geschenk van de raad van bestuur van Amstelring aan het Hoofddorpse verpleeghuis en symboliseert de kracht van het leven, ouder worden levert levenservaring op.
Het nieuwe logo is het gevolg van de fusie van Amstelring met de Osiragroep uit Amsterdam.