MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerActiviteiten | 10:00 - 12:00
Share |

Content about Verkeerswethouder Derk Reneman

april 22, 2017

Het rondje op het verkeerspleintje op de kruising van de Venneperweg en de Doorbraak zal volgens de woordvoerster van verkeerswethouder Derk Reneman straks kleiner gemaakt worden......

NIEUW-VENNEP - Het rondje op het verkeerspleintje op de kruising van de Venneperweg en de Doorbraak zal volgens de woordvoerster van verkeerswethouder Derk Reneman straks kleiner gemaakt worden.

Een aantal betonnen delen op de rotonde zullen weggehaald worden om het bouwverkeer van en naar de Nieuwe Kom meer ruimte te bieden.

De dorpsraad van Nieuw-Vennep opperde eerder het idee om uit veiligheidsoogpunt alle betonnen obstakels weg te halen, maar dat ging de gemeente Haarlemmermeer toch iets te ver.

Bron: haarlemsdagblad.nl
 

maart 19, 2017

Gemeenteraad wil snelle aanpak parkeerknelpunten Hoofddorp.....De gemeenteraad wil dat verkeerswethouder Derk Reneman alle parkeerknelpunten in en rond het centrum van Hoofddorp snel aanpakt.....

HOOFDDORP – De gemeenteraad wil dat verkeerswethouder Derk Reneman alle parkeerknelpunten in en rond het centrum van Hoofddorp snel aanpakt.

Dit bleek tijdens de raadsvergadering van afgelopen donderdag.

Hoeveel geld hiervoor nodig is moet nog blijken, maar Reneman schat dit tussen de dertig- en veertigduizend euro gaat kosten.

Van dat geld moeten er maatregelen getroffen worden rond de Draverslaan, de Hoofdweg, de Kruisweg en andere knelpunten die bij de inspraak rond het nieuwe parkeerbeleid zijn aangedragen.

Bron: haarlemsdagblad.nl

februari 28, 2017

Het speelparadijs ‘Meet In’ dat in Osdorp moet komen zal niet zorgen voor verkeersoverlast in Lijnden..... 

LIJNDEN – Het speelparadijs ‘Meet In’ dat in Osdorp moet komen zal niet zorgen voor verkeersoverlast in Lijnden.

Het overdekte centrum komt in Osdorp bij Lijnden, net aan de andere kant van de Haarlemmermeerse Ringvaart.

Er wordt verwacht dat het zalencentrum met speelparadijs bijna één miljoen bezoekers per jaar krijgt.

Veel omwonenden waren tegen de publiekstrekker naast hun wijk.

Volgens verkeerswethouder Reneman zullen Lijnden en Badhoevedorp weinig overlast hebben van de verwachte verkeerstoename.