MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerWakker | 08:00 - 10:00
Share |

Content about Tom Horn

mei 9, 2018

Wethouder Tom Horn van Zorg, Welzijn en Wonen verricht vandaag de officiele start van de bouw van in totaal zestig kleine goedkope woningen..... 

HOOFDDORP - Wethouder Tom Horn van Zorg, Welzijn en Wonen verricht vandaag de officiele start van de bouw van in totaal zestig kleine goedkope woningen aan de Kaj Munkweg en de Hoofdweg. Deze zijn bestemd voor statushouders, starters en urgente woningzoekers.

Samen met directeur Viviane Regout van wooncorporatie Ymere verricht Horn de feestelijke handeling door symbolisch een deur te openen.

De woningen aan de Kaj Munkweg en de Hoofdweg worden naar verwachting aan het einde van dit jaar opgeleverd.
 

april 26, 2018

Wethouder Tom Horn was vandaag bij het officiële startsein van de bouw van het medisch centrum in de Nieuwe Kom in Nieuw Vennep.....

NIEUW-VENNEP - Wethouder Tom Horn was vandaag bij het officiële startsein van de bouw van het medisch centrum in de Nieuwe Kom in Nieuw Vennep. Hier komen huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen, diëtisten, wijkzorg, een apotheek en een laboratorium onder één dak. De bijeenkomst vond plaats in De Doorbraak achter de Schoolstraat. Naast de wethouder hielden ook huisarts Ben Röling en de gastheer namens het medisch centrum, Peter Weerman een toespraak. Het medisch centrum zal werkgelegenheid bieden aan ruim 25 mensen.

maart 2, 2018

Vijf leden van het college van B en W Haarlemmermeer behoren tot de deelnemers aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland, NLdoet.....

HAARLEMMERMEER - Vijf leden van het college van B en W Haarlemmermeer behoren tot de deelnemers aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland, NLdoet, op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2018.

Marjolein Steffens helpt vrijdag 9 maart mee aan de Verwendag in Verzorgingscentrum De Westerkim in Nieuw-Vennep.

John Nederstigt verfraait op zaterdag de bloemen- en kruidentuin en de wilgenhut op Zorgboerderij de Landyn in Zwaanshoek.

Adam Elzakalai pleegt zaterdag groot onderhoud op volkstuincomplex De Meertuinders in Hoofddorp.

februari 1, 2018

De gemeente Haarlemmermeer heeft de Duurzaam Bouwen Award 2018 gewonnen.....

HOOFDDORP - De gemeente Haarlemmermeer heeft de Duurzaam Bouwen Award 2018 gewonnen. De feestelijke uitreiking vond donderdag 1 februari plaats tijdens het Duurzaam Bouwen Congres.

Wethouder Tom Horn van Zorg, Welzijn en Wonen nam de prijs in ontvangst.

Vanwege haar brede en integrale aanpak liet Haarlemmermeer in de categorie Meest Duurzame Gemeente de gemeenten Amsterdam en Ooststellingwerf achter zich.

De prijs is een erkenning voor de inzet en inspanningen van de inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente Haarlemmermeer.
 

november 17, 2017

Haarlemmermeer zal ook na 2019 jaarlijks geld stoppen in het honkbalcomplex van Pioniers in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - Haarlemmermeer zal ook na 2019 jaarlijks geld stoppen in het honkbalcomplex van Pioniers in Hoofddorp. Dat zegt het college van burgemeester en wethouders op vragen van HAP-fractievoorzitter Johan Rip.

De wethouders Derk Reneman en Tom Horn stelden begin oktober bij de presentatie van de begroting 2018, dat er na 2019 ’structurele ramingen’ in de gemeentebegroting zullen worden opgenomen ten behoeve van het honkbalcomplex in Park21. Daar had Rip opheldering over gevraagd.

september 29, 2017

Wethouder Tom Horn van Zorg, Welzijn en Wonen is donderdag 28 september present geweest bij de viering van het 80-jarig bestaan van de EHBO vereniging Nieuw-Vennep.....

NIEUW-VENNEP - Wethouder Tom Horn van Zorg, Welzijn en Wonen is donderdag 28 september present geweest bij de viering van het 80-jarig bestaan van de EHBO vereniging Nieuw-Vennep.
Het bezoek van de wethouder was in het kader van de Meer voor Elkaar-toer van de gemeentebestuurders.

juli 13, 2017

Vandaag ondertekent wethouder Tom Horn in het projectbureau aan de Spieringweg in Cruquius de bouwplannen voor het Landgoed Wickevoort.......

CRUQUIUS - Vandaag ondertekent wethouder Tom Horn in het projectbureau aan de Spieringweg in Cruquius de bouwplannen voor het Landgoed Wickevoort. Het is de officiële start voor de bouw van 1000 woningen op een gebied van 57 hectare met plaats voor zowel de zorg-woon- en onderwijsvoorzieningen van SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland) als voor een nieuw woongebied met maximaal duizend woningen. De andere ondertekenaars zijn Peter Heuvelink (AM directeur Noordwest) en Jean Willem Barzilay, bestuurder van SEIN.

juni 22, 2017

Vrijdag 23 juni 2017 start in aanwezigheid van wethouder Tom Horn de bouw van nieuwe woningen aan de Jonkheer Van de Pollstraat in Nieuw-Vennep.....

NIEUW-VENNEP - Vrijdag 23 juni 2017 start in aanwezigheid van wethouder Tom Horn de bouw van nieuwe woningen aan de Jonkheer Van de Pollstraat. Op deze locatie worden door Ymere 104 nieuwe woningen gebouwd, waarvan 64 sociale huurwoningen.

De huurwoningen bestaan uit 41 appartementen verdeeld over twee woonblokken, en 23 eengezinswoningen.
De 40 koopwoningen komen aan de Jonkheer Van de Pollstraat en de Gelevinkstraat.

maart 23, 2017

Woningzoekenden in Haarlemmermeer krijgen vanaf april veel moeilijker een urgentieverklaring voor een sociale huurwoning...........

HAARLEMMERMEER - Woningzoekenden in Haarlemmermeer krijgen vanaf april veel moeilijker een urgentieverklaring voor een sociale huurwoning. Alleen als er sprake is van een zeer ernstige bedreiging van de medische en/of sociaal-psychische gezondheid kan een verklaring worden verkregen om voorrang op andere woningzoekenden te krijgen. Wie straks ondanks de strengere eisen een urgentie weet te verkrijgen, krijgt eerder een huis dan nu het geval is. Volgens woonwethouder Tom Horn is dat een vooruitgang ten opzichte van de huidige situatie.

februari 16, 2017

De gemeente Haarlemmermeer heeft vorig jaar 310 statushouders gehuisvest.......

HAARLEMMERMEER - De gemeente Haarlemmermeer heeft vorig jaar 310 statushouders gehuisvest. Dit betekent dat meer dan de helft van de door het rijk opgelegde taakstelling van 524 is gerealiseerd. Toezichthouder provincie Noord-Holland heeft Haarlemmermeer gecomplimenteerd met het bereikte resultaat. Dankzij de flinke inhaalslag wordt de gemeente niet onder zwaarder toezicht gesteld en ook het gevaar van de boeteregeling van het rijk is daardoor afgewend.

november 17, 2016

Christelijke basisschool De Regenboog in de Hoofddorpse wijk Overbos is niet de enige, maar wel de eerste school in Haarlemmermeer die een vignet Gezonde School heeft ontvangen.....
 

HOOFDDORP - Christelijke basisschool De Regenboog in Overbos is niet de enige, maar wel de eerste school in Haarlemmermeer die een vignet Gezonde School heeft ontvangen.
Wethouder Tom Horn van Volksgezondheid onthult dit vignet op vrijdag 18 november.

Het vignet Gezonde School is een erkenning voor scholen die structureel, planmatig en integraal werken aan het verbeteren van de gezondheid van leerlingen. Met het vignet tonen scholen aan dat zij voldoen aan bepaalde kwaliteitscriteria.

november 17, 2015

Wethouder Tom Horn opent woensdag 18 november om 14.30 uur het Huis van de Buurt in Floriande.....

HOOFDDORP - Wethouder Tom Horn opent woensdag 18 november om 14.30 uur het Huis van de Buurt in Floriande.

Het Huis van de Buurt aan de Hankstraat 3 in Hoofddorp is een plek waar alle wijkbewoners terecht kunnen om elkaar te ontmoeten.

Maar ook om deel te nemen aan activiteiten, werkervaring op te doen of om informatie en advies in te winnen.

Initiatiefnemers van het Huis van de Buurt zijn onder meer Amstelring, Meerwaarde, Ons Tweede Thuis, MEE en het Leger des Heils.
 

oktober 22, 2015

Locoburgemeester en wethouder Tom Horn is maandag 26 oktober om 19.00 uur aanwezig bij de herdenking van de elf slachtoffers die precies 10 jaar geleden omkwamen bij de brand in het cellencomplex op Schiphol..... 

SCHIPHOL – Locoburgemeester en wethouder Tom Horn is maandag 26 oktober om 19.00 uur aanwezig bij de herdenking van de elf slachtoffers die precies 10 jaar geleden omkwamen bij de brand in het cellencomplex op Schiphol.

De herdenking is bij het monument aan Ten Pol in Oude Meer, vlakbij de plek waar het detentiecentrum toen stond.

Eduard Nazarski, directeur van Amnesty International Nederland, houdt een korte toespraak.

juni 19, 2015

Reeds twee deelgebieden van het Nassaupark in Hoofddorp, waar mensen op kavels hun eigen woning mogen  bouwen, zijn uitverkocht.....

HOOFDDORP – Reeds twee deelgebieden van het Nassaupark in Hoofddorp, waar mensen op kavels hun eigen woning mogen  bouwen, zijn uitverkocht. Volgens PvdA-Wethouder Tom Horn is dit een teken dat de woningmarkt weer aantrekt, maar ook dat het zelfbouwconcept aanslaat. Op alle kavels van de eerste twee deelplannen van het project is inmiddels een optie genomen en is een wachtlijst gemaakt voor andere geïnteresseerden. Het Nassaupark is het voormalige sportpark Toolenburg. Er zijn vier deelplannen en daarnaast is er ruimte voor diverse voorzieningen.

januari 31, 2015

Staatssecretaris Wilma Mansveld was donderdag in Rijsenhout om met inwoners te praten over de obstakels om in het dorp nieuwe woningen te bouwen.....

RIJSENHOUT - Staatssecretaris Wilma Mansveld was donderdag in Rijsenhout om met inwoners te praten over de obstakels om in het dorp nieuwe woningen te bouwen.

Inwoners zijn erg ongelukkig met het feit dat er geen nieuwe huizen kunnen worden gebouwd als gevolg van het luchtverkeer in de omgeving.
Dit is ook in Zwanenburg het geval, waar het ministerie recentelijk nog een bouwplan voor 20 woningen heeft afgekeurd.

Wethouder Horn heeft gemeld dat de gemeente Haarlemmermeer beroep heeft aangetekend tegen deze beslissing van het ministerie. 

september 16, 2014

Wethouder Tom Horn zal vrijdagmiddag 19 september om vier uur de eerste symbolische paal van woningbouwproject Het Ensemble aan de Nijverheidsstraat in Hoofddorp de grond in boren...

HOOFDDORP - Wethouder Tom Horn zal vrijdagmiddag 19 september om vier uur de eerste symbolische paal van woningbouwproject Het Ensemble aan de Nijverheidsstraat in Hoofddorp de grond in boren.

Boren heeft de voorkeur gekregen omdat het minder lawaai dan heien maakt en daardoor de omwonenden minder overlast bezorgt.

De wethouder zal in de naastgelegen showroom van de firma Vreeken Occasions een korte speech houden.

Het Ensemble is een veelzijdig en kleurrijk nieuwbouwproject vlakbij het centrum van Hoofddorp.
 

juni 5, 2014

Op vrijdagmiddag 6 juni om vier uur worden 252 woningen van het onderhouds- en verbeterproject Kalslagerring in Nieuw-Vennep feestelijk opgeleverd........

NIEUW VENNEP - Op vrijdagmiddag 6 juni om vier uur worden 252 woningen van het onderhouds- en verbeterproject Kalslagerring in Nieuw-Vennep feestelijk opgeleverd.
Om half vijf begint het officiële gedeelte met onder anderen wethouder Tom Horn van Haarlemmermeer en Fred de Ruyter, regiomanager van Ymere.
Het afgelopen jaar heeft aannemer BAM voor Ymere 252 woningen, verdeeld over zes flats, grondig aangepakt.
De woningen zijn in bewoonde staat van buiten èn van binnen verbeterd.

december 5, 2013

Vorige week heeft de PvdA Haarlemmermeer haar ledenvergadering gehad......

HAARLEMMERMEER - Vorige week heeft de PvdA Haarlemmermeer haar ledenvergadering gehad.
Op de agenda stonden 2 belangrijke items waarover door de leden uitspraak is gedaan.
Het verkiezingsprogramma 2014-2018, dat door een commissie van 12 leden is vastgesteld, werd na vier amendementen uiteindelijk unaniem vastgesteld .
Daarna werd de kandidatenlijst voor de verkiezingen van 19 maart aanstaande vastgesteld.
Op de lijst staan bekende namen als Tom Horn, Mieke Booij en Jeroen Nobel.