MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 06:00
Share |

Content about Tallon Griekspoor

augustus 23, 2018

Tallon Griekspoor is in New York uitgeschakeld in de kwalificaties voor de US Open. De tennisser uit Nieuw-Vennep werd uitgeschakeld door de Canadees Felix Auger-Aliassime.....

Tallon Griekspoor is in New York uitgeschakeld in de kwalificaties voor de US Open. De tennisser uit Nieuw-Vennep werd donderdag uitgeschakeld door Felix Auger-Aliassime.

De achttienjarige Canadees versloeg Griekspoor met 7-5 en 6-3.

De vijf jaar oudere broer van Tallon, Scott Griekspoor, was woensdag al uitgeschakeld voor het hoofdtoernooi van de US Open.

De debutant verloor met 6-4 4-6 6-3 van de Slowaak Norbert Gombos.

Het hoofdtoernooi van de US Open is van 27 augustus en duurt tot 9 september.
 

juli 31, 2018

Tallon Griekspoor heeft de eerste challengerfinale die hij in zijn carrière behaalde ook meteen gewonnen.....

TAMPERE/NIEUW-VENNEP - Tallon Griekspoor heeft de eerste challengerfinale die hij in zijn carrière behaalde ook meteen gewonnen. In het Finse Tampere was de 22-jarige tennisser uit Nieuw-Vennep met 2-1 te sterk voor de Argentijn Juan Ignacio Londero.
Griekspoor was als zesde geplaatst in Finland, terwijl zijn tegenstander als derde was geplaatst.

Griekspoor treedt met de eindzege in de voetsporen van zijn vijf jaar oudere broer Scott, die vorige maand in Blois voor het eerst een challenger op zijn naam schreef.

Bron: nhnieuws.nl.
 

mei 23, 2018

Tennisser Tallon Griekspoor is er dinsdag niet in geslaagd de eerste kwalificatieronde door te komen.....

PARIJS/NIEUW-VENNEP - Tennisser Tallon Griekspoor is er dinsdag niet in geslaagd de eerste kwalificatieronde door te komen. De Amerikaan Reilly Opelka was in twee sets te sterk voor de 21-jarige speler uit Nieuw-Vennep.

Griekspoor moest met de cijfers 7-5 en 6-3 de overwinning aan zijn tegenstander laten. De Venneper moet daardoor weer even wachten op zijn debuut in het hoofdschema van een grandslamtoernooi.

Robin Haase is dit jaar op Roland Garros de enige Nederlandse deelnemer in het enkelspel voor mannen.

Bron: haarlemsdagblad.nl.

mei 22, 2018

Het Haarlemmermeerse tennistalent Tallon Griekspoor speelt in de eerste ronde van het kwalificatietoernooi van Roland Garros tegen een Amerikaan.....

Het Haarlemmermeerse tennistalent Tallon Griekspoor speelt in de eerste ronde van het kwalificatietoernooi van Roland Garros tegen een Amerikaan.

De Nederlandse tennisser werd zondag bij de loting gekoppeld aan Reilly Opelka. Griekspoor is de nummer 255 van de wereld, Opelka staat op de 206e plaats.

Griekspoor is bij de mannen de enige deelnemer in het kwalificatietoernooi. Robin Haase is direct toegelaten tot het hoofdschema.

De kwalificaties bij de mannen beginnen maandag. De loting voor het kwalificatietoernooi voor vrouwen is later.