MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 06:00
Share |

Content about Sven Koopmans

januari 13, 2017

Sven Koopmans is door de VVD op plaats 33 geplaatst van de voorlopige kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen.....

HOOFDDORP - Sven Koopmans is door de VVD op plaats 33 geplaatst van de voorlopige kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen.

De 43-jarige Hoofddorper is als jurist betrokken bij vredesonderhandelingen over de hele wereld. Momenteel is hij werkzaam voor de Verenigde Naties in Syrië. Daarnaast geeft Koopmans les aan de Universiteit van Leiden.

Met zijn voorlopige positie op de 33e plaats maakt Koopmans, gezien de huidige peilingen, een goede kans om daadwerkelijk in de Tweede Kamer te komen. Zeker als de liberalen weer regeringsverantwoordelijkheid gaan dragen.

november 22, 2016

Hoofddorper Sven Koopmans is door de VVD op 33ste plaats van de concept-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen geplaatst......

HAARLEMMERMEER – Hoofddorper Sven Koopmans is door de VVD op 33ste plaats van de concept-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen geplaatst.

De 43-jarige Koopmans is momenteel als jurist betrokken bij vredesonderhandelingen over de hele wereld en geeft daarnaast les aan de Universiteit van Leiden.

Met deze 33e plaats maakt Koopmans volgens de peilingen een goede kans om volgend jaar daadwerkelijk in de Tweede Kamer te komen.