MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 06:00
Share |

Content about Sportservice Haarlemmermeer

augustus 1, 2017

Sportservice Haarlemmermeer houdt donderdag weer een zomerwandeling in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp......

HOOFDDORP – Sportservice Haarlemmermeer houdt donderdag weer een zomerwandeling in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp.

Mensen die gezond bezig willen zijn of nieuwe sociale contacten willen leggen zijn hierbij van harte welkom.

Deelnemers aan deze zomerwandeling van zo’n anderhalf uur dienen zich om 09.30 uur te verzamelen bij Papa’s Beach House in het Haarlemmermeerse Bos.

Aanmelden kan via het mailadres: info@sportservicehaarlemmmermeer.nl

Bron: haarlemsdagblad.nl
 

juni 29, 2017

Sportservice Haarlemmermeer voert in opdracht van gemeente Haarlemmermeer momenteel het project ‘Makelen voor kwetsbare jongeren’ uit.......

HOOFDDORP - Sportservice Haarlemmermeer voert in opdracht van gemeente Haarlemmermeer momenteel het project ‘Makelen voor kwetsbare jongeren’ uit.

Bij dit project kijkt Sportservice naar het huidige aanbod voor jongeren in Haarlemmermeer met een autismestoornis of een licht-verstandelijke beperking op het gebied van sport, cultuur en welzijn.

Daarbij worden gesprekken gevoerd met onder andere professionals, ouders, vrijwilligers en de jongeren zelf om behoeften en belemmeringen in kaart te brengen.

Bron: dichtbij.nl

juni 15, 2017

Het jaarlijkse zomerfeest van de wijk Overbos in Hoofddorp wordt dit jaar gehouden op zaterdag 24 juni, wederom in het wijkpark en winkelcentrum ’t Paradijs.....

HOOFDDORP  -  Het jaarlijkse zomerfeest van de wijk Overbos wordt dit jaar gehouden op zaterdag 24 juni, wederom in het wijkpark en winkelcentrum ’t Paradijs.

mei 16, 2017

Deze maandelijkse beweegactiviteit richt zich op kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 13 jaar met een chronische aandoening of overgewicht.........

HOOFDDORP - Woensdag 17 mei start Sportservice Haarlemmermeer in Hoofddorp de bewegingsactiviteit “Erbij Horen Kids”.

Deze maandelijkse beweegactiviteit richt zich op kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 13 jaar met een chronische aandoening of overgewicht.

“Erbij Horen Kids” staat in het teken van plezier in bewegen en bewustwording van een gezonde en actieve leefstijl.

Dit initiatief van Sportservice Haarlemmermeer is opgezet in samenwerking met Maatvast, Meerwaarde, Gezondheidscentrum Floriande en GGD Kennemerland.

mei 6, 2017

Sportservice Haarlemmermeer is in samenwerking met andere organisaties en sportaanbieders gestart met het project “Move It”......

HAARLEMMERMEER - Sportservice Haarlemmermeer is in samenwerking met andere organisaties en sportaanbieders gestart met het project “Move It”.

Dit project met passend beweegaanbod richt zich op cliënten van zorginstellingen in Hoofddorp en Nieuw-Vennep, die kampen met psychische of psychosociale problemen.

Het sporten wordt hierbij als middel ingezet om persoonlijke doelen te behalen en fysiek en mentaal sterker te worden.

april 6, 2017

Sportservice Haarlemmermeer gaat na een succesvolle proefperiode door met structurele lessen Tai Chi voor ouderen.......

ZWANENBURG - Sportservice Haarlemmermeer gaat na een succesvolle proefperiode door met structurele lessen Tai Chi voor ouderen. In samenwerking met Centrum De Hoek is er elke maandagochtend van half elf tot half twaalf les in het Huis van de Buurt aan de Sparrenlaan in Zwanenburg. Alle 65-plussers kunnen meedoen, ook mensen van buiten het zorgcentrum. Tijdens de lessen komen oefeningen aan bod die zowel staand als zittend kunnen worden uitgevoerd. De les wordt gegeven door Ans de Vries van Centrum De Hoek.

februari 17, 2017

Het Noord-Hollandse aangepastsporten.info van Sportservice Noord-Holland is sinds 15 februari aangesloten bij unieksporten.nl.....

NOORD-HOLLAND - Het Noord-Hollandse aangepastsporten.info van Sportservice Noord-Holland is sinds 15 februari aangesloten bij unieksporten.nl.

Uniek Sporten bestaat uit een app en de website www.unieksporten.nl waar je op criteria als soort beperking(en), plaats en sport kunt zoeken. Het aanbod is van sportaanbieders die ook aanbod voor mensen met een beperking hebben of van gespecialiseerde sportaanbieders. Op de website vind je ook lokale informatie en regelgeving van gemeentes.

november 17, 2016

In de Hoofddorpse wijk Overbos start op 26 november Fibrogym. Deze wekelijkse beweegactiviteit van Sportservice Haarlemmermeer is bedoeld voor mensen met chronische aandoeningen en veel (spier)pijn......

HOOFDDORP - In de Hoofddorpse wijk Overbos start op zaterdag 26 november Fibrogym. Deze wekelijkse beweegactiviteit van Sportservice Haarlemmermeer is bedoeld voor mensen met chronische aandoeningen en veel (spier)pijn.

Tijdens de bijeenkomst wordt bewogen in groepsverband, vanuit een passieve situatie.

De bijeenkomsten vinden plaats in Wijkgebouw De Boskern, Liesbos 24 in Hoofddorp van 11:00 uur tot 12:00 uur.

De lessenreeks omvat acht lessen en de kosten bedragen vijf euro per keer. Meer informatie is te vinden op www.aangepastsporten.info
 

augustus 2, 2016

Sportservice Haarlemmermeer organiseert deze zomerperiode nog diverse wandelingen in de gemeente Haarlemmermeer.......

HAARLEMMERMEER- Sportservice Haarlemmermeer organiseert deze zomerperiode nog diverse wandelingen in de gemeente Haarlemmermeer.

De wandeling van zaterdag 6 augustus start bij Kaatje in Zwanenburg.

Verder start er op dinsdag 9 augustus een wandeling bij Long Island in Hoofddorp en op dinsdag 16 augustus bij de Venneperlodge in Nieuw-Vennep.

Deze wandelingen van anderhalf uur starten allemaal om half tien ’s morgens en na afloop is er gelegenheid om samen een kopje thee of koffie te drinken.

Bron: hcnieuws.nl
 

juli 23, 2016

Vanaf deze week tot eind augustus rijdt een bakfiets van Sportservice Haarlemmermeer door de gemeente Haarlemmermeer zodat kinderen op deze locaties kunnen spelen.....

HAARLEMMERMEER – Vanaf deze week tot eind augustus rijdt een bakfiets van Sportservice Haarlemmermeer door de gemeente Haarlemmermeer zodat kinderen op deze locaties kunnen spelen.

De deelname aan een ochtend of middag met sport en spel is gratis.

De bakfiets zit vol sport- en spelmateriaal en er is altijd gratis water voor de kinderen en koffie voor hun ouders.

Gedurende de komende zes vakantieweken is de bakfiets op de maandag- en woensdagochtend te vinden in verschillende plaatsen in de gemeente.

mei 8, 2016

In Rijsenhout wordt woensdag 8 juni de Rijsenhout Run gehouden tijdens de Feestweek van Rijsenhout.....

In Rijsenhout wordt woensdag 8 juni de Rijsenhout Run gehouden tijdens de Feestweek van Rijsenhout.

De opbrengst van de hardloopwedstrijd is bestemd voor Only Friends, een sportclub voor jongeren met een beperking.

Vanaf 2018 is het voortbestaan van de stichting volledig afhankelijk van donaties.

De Rijsenhout Run is bestemd voor kinderen tot twaalf jaar en er is keuze uit 5 of 10 kilometer.

Inschrijven kan via www.sportservicehaarlemmermeer.nl

 

maart 4, 2016

Maandagavond 7 maart zal alweer de elfde editie van jaarlijkse Haarlemmermeerse sportverkiezing SportToppers plaatsvinden dat tussen 7 en 10 uur wordt uitgezonden op MeerRadio......

HOOFDDORP – Maandagavond 7 maart zal alweer de elfde editie van jaarlijkse Haarlemmermeerse sportverkiezing SportToppers plaatsvinden.

Deze aflevering van de SportToppers over 2015 vindt plaats in de Grote Zaal van Schouwburg De Meerse aan het Raadhuisplein in Hoofddorp.

Naast deze verkiezing van de SportToppers, vindt tevens de uitreiking plaats van de sportmedailles voor individuele- en groepssporters, die in 2015 bij een nationaal of internationaal kampioenschap een podiumplaats hebben behaald.

januari 12, 2016

Sportservice Haarlemmermeer start dit jaar met een nieuw bewegingsprogramma.....

Sportservice Haarlemmermeer start dit jaar met een nieuw bewegingsprogramma.

Dit programma is voor mensen die door werkdruk, stress of andere psychosociale oorzaken zijn vastgelopen.

Het doel is om mensen door middel van sport en beweging te stimuleren om anderen te ontmoeten en weer deel te gaan nemen aan de samenleving.

In wijken waarvan bekend is dat er niet veel wordt bewogen ontwikkelt Sportservice per doelgroep een programma.

Bron: Haarlems Dagblad
 

december 29, 2015

Sportservice Haarlemmermeer heeft vanaf vrijdag 8 januari met 55+Fit een speciaal beweeguurtje voor 55-plussers die fit en gezond willen blijven.....

Sportservice Haarlemmermeer heeft vanaf vrijdag 8 januari met 55+Fit een speciaal beweeguurtje voor 55-plussers die fit en gezond willen blijven.

Het programma is gevarieerd en onder begeleiding komen hierbij grondgymnastiek, spierversterkende oefeningen en conditieverbetering aan bod.

De activiteit in Wijkgebouw De Nieuwe Silo is op 8 januari van 09.30 uur tot 10.30 uur s ‘morgens in Graan voor Visch in Hoofddorp.

december 26, 2015

Sportservice Haarlemmermeer start vanaf 6  januari in samenwerking met het Islamitisch Sociaal Cultureel Centrum Haarlemmermeer met Zumbalessen voor vrouwen.....

HOOFDDORP - Sportservice Haarlemmermeer start vanaf 6 januari in samenwerking met het Islamitisch Sociaal Cultureel Centrum Haarlemmermeer met Zumbalessen voor vrouwen.

Zij zijn elke woensdagochtend tussen half 11 en half 12 welkom in de gymzaal Boskern aan de Liesbos 24 in Hoofddorp.

Zumba is geïnspireerd door de Latijns-Amerikaanse dans en is een vet-verbrandende en spier-verstevigende work-out.

Zumba is een intervaltraining die wordt afgewisseld met korte danscombinaties.

december 4, 2015

In januari 2016 start een pilot met Yoga voor mensen met een beperking.....

HOOFDDORP – In januari 2016 start een pilot met Yoga voor mensen met een beperking.

Dit is een samenwerking van Sportservice Haarlemmermeer en Zuiver Yoga in Hoofddorp .

De pilot zal bestaan uit 6 lessen en is bedoeld om mensen kennis te laten maken met dit nieuwe sportaanbod.

Er is hierbij een groep voor kinderen en een groep voor volwassenen.

Op woensdag 6 januari is de eerste les voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar met een lichamelijke of verstandelijke beperking en voor de groep volwassenen start deze op vrijdag 8 januari. 

oktober 13, 2015

Buurtsportcoaches blijken in Haarlemmermeer een blijvend succes..... 

HOOFDDORP - Buurtsportcoaches blijken in Haarlemmermeer een blijvend succes.

Na de introductie van deze functie, is de gemeente overtuigd dat Sportservice Haarlemmermeer hiermee goede resultaten heeft geboekt en is het nu een blijvende functie geworden. 

De buurtsportcoach heeft als taak zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen.

Dat kan met speciale activiteiten, maar ook via clinics bij sportverenigingen. 

september 18, 2015

26 september zullen de “Special Olympics Regionale Spelen” in de Haarlemmermeer gehouden worden. De sporten hockey, atletiek, tennis, judo, tafeltennis en zwemmen zullen hierbij aan bod komen.......

HOOFDDORP - Zaterdag 26 september zullen de “Special Olympics Regionale Spelen” in de Haarlemmermeer gehouden worden.

Dit sport-event wordt georganiseerd door Sportservice Haarlemmermeer in samenwerking met Stichting Special Olympics Nederland en verschillende lokale sportverenigingen.

Op deze dag komen zo’n 400 deelnemers met een verstandelijke beperking in actie in het Sportcomplex Koning Willem- Alexander en op het Arnoldus Sportpark in Hoofddorp.

september 10, 2015

Sportservice Haarlemmermeer organiseert  nieuwe sport- en beweeglessen........

HOOFDDORP - In Graan voor Visch organiseert Sportservice Haarlemmermeer per direct diverse nieuwe sport- en beweeglessen voor jong en oud.
Op het programma staan diverse sportieve activiteiten zoals judo, crossfitness, veteranenvoetbal en wandelen. De lessen vinden plaats op diverse locaties in de wijk en zijn een goede gelegenheid om de conditie te verbeteren en in contact te komen met leeftijdgenoten. De kosten bedragen twee euro per keer.
Een beschrijving van de activiteiten staat op www.sportservicehaarlemmermeer.nl.
 

augustus 19, 2015

In samenwerking met Sportservice Haarlemmermeer houden Sportservice Noord-Holland en Sportsupport op zondag 30 augustus 2015 de Special Sports Experience........

HAARLEMMERMEER – In samenwerking met Sportservice Haarlemmermeer houden Sportservice Noord-Holland en Sportsupport op zondag 30 augustus 2015 de Special Sports Experience.

Deze sportinformatiemarkt, waaraan ook de Dirk Kuyt Foundation en de Provincie Noord-Holland hun medewerking verlenen, is speciaal bedoelt voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

Bezoekers aan deze sportmarkt kunnen kennis maken met verschillende bekende en onbekende sporten of zelf actief meedoen met verschillende clinics.

augustus 7, 2015

Vanaf september start Sportservice Haarlemmermeer met Family Fit! Dit is een programma voor jongeren met overgewicht tussen 12 en 18 jaar.....
 

HAARLEMMERMEER – Vanaf september start Sportservice Haarlemmermeer met Family Fit!

Dit is een programma voor jongeren met overgewicht tussen 12 en 18 jaar .

Het programma duurt drie maanden en omvat, naast een uitgebreid sport- en beweegaanbod, coaching op het gebied van voeding, bewegen en gedrag voor zowel jongeren als ouders.

Het programma Family Fit! is een gezamenlijk initiatief van FM+ HealthClub, De Opvoedpoli, Voedingsadviesbureau De Winter, Sportservice Haarlemmermeer en Sportservice Heemstede-Zandvoort.

juli 15, 2015

Zaterdag 26 september 2015 zullen de Special Olympics Regionale Spelen in Haarlemmermeer plaatsvinden.....

HOOFDDORP – Zaterdag 26 september 2015 zullen de Special Olympics Regionale Spelen in Haarlemmermeer plaatsvinden. Dit sportevenement wordt georganiseerd door Sportservice Haarlemmermeer, in samenwerking met Stichting Special Olympics Nederland en verschillende lokale sportverenigingen. Er zullen hierbij zo’n 500 deelnemers met een verstandelijke beperking in actie komen in het Sportcomplex Koning Willem Alexander en op het Arnoldus Sportpark in Hoofddorp.

Voor meer informatie en aanmelding: www.aangepastsporten.info.

juni 19, 2015

“Family Fit!” is een programma voor jongeren met overgewicht tussen de 12 en 18 jaar. Er wordt hierbij een gevarieerd en uitdagend fitness programma aangeboden.......

HOOFDDORP – “Family Fit!” is een programma voor jongeren met overgewicht tussen de 12 en 18 jaar.

Er wordt hierbij een gevarieerd en uitdagend fitness programma aangeboden waarbij verschillende sporten aan bod zullen komen.

Plezier staat voorop in het totale programma en diverse coaches begeleiden de gezinnen van deze jongeren ten aanzien van gewoontes, voeding en bewegen.

In september start een nieuwe groep waarvoor nu al aangemeld kan worden.

juni 17, 2015

Vanaf woensdagmiddag 1 juli kunnen alle kinderen uit het basisonderwijs zich weer inschrijven om het komende schooljaar aan de leukste sporten mee te kunnen doen......

HAARLEMMERMEER - Vanaf woensdagmiddag 1 juli kunnen alle kinderen uit het basisonderwijs zich weer inschrijven om het komende schooljaar aan de leukste sporten mee te kunnen doen.

Voor het schooljaar 2015-2016 kunnen kinderen zich voor verschillende sporten inschrijven, zoals atletiek, hockey, dansen, skiën, handbal en nog veel meer.

In 4 lessen van 1 uur krijgen kinderen daarbij alle basisvaardigheden aangeleerd van de sport waar ze zich voor hebben ingeschreven en kunnen hierdoor vrijblijvend met heel veel verschillende sporten kennismaken.