MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Zilveren Golf | 18:00 - 19:00
Share |

Content about Schenkeveld Tomatenkwekerij

juni 2, 2017

Rijsenhout krijgt een miljoen euro van de gemeente Haarlemmermeer als compensatie voor het niet nakomen van gemaakte afspraken.....

RIJSENHOUT - Rijsenhout krijgt een miljoen euro van de gemeente Haarlemmermeer als compensatie voor het niet nakomen van gemaakte afspraken. Hiertoe wordt een leefbaarheidsfonds Rijsenhout opgericht.
Volgens wethouder Adam Elzakalai van Ruimtelijke Ordening stort de gemeente een half miljoen in het fonds en twee andere partijen elk 250.000 euro. Wie de andere partijen zijn, is niet bekend gemaakt.

mei 19, 2017

Over een paar weken staat tussen Rijsenhout, Bennebroekerweg en de A4 het eerste deel van Schenkeveld IV.....

RIJSENHOUT - Over een paar weken staat tussen Rijsenhout, Bennebroekerweg en de A4 het eerste deel van Schenkeveld IV. Het gaat hier om een glazen complex voor trostomaten dat uiteindelijk uitgebouwd moet worden naar vier kassen van elk 11 hectare.

Initiatiefnemer voor de nieuwbouw is Schenkeveld, een familiebedrijf dat zo'n 80 jaar geleden startte in Zuid-Holland en dat koos voor deze locatie omdat het onder andere dicht bij de A4 ligt en dicht bij het al bestaande kassengebied.

februari 10, 2017

Dorpsbewoners van Rijsenhout, de gemeente Haarlemmermeer en tomatenkweker Schenkeveld gaan, op verzoek van de rechter, op korte termijn om tafel zitten.....

RIJSENHOUT - Dorpsbewoners van Rijsenhout, de gemeente Haarlemmermeer en tomatenkweker Schenkeveld gaan, op verzoek van de rechter, op korte termijn om tafel zitten. Doel is te komen tot een plan waar ieder zich in kan vinden.