MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Rick's Dondershow | 21:00 - 22:00
Share |

Content about Politie Haarlemmermeer

januari 17, 2018

Van maandag 22 januari tot en met maandag 12 maart 2018 vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Bennebroekerweg......

Van maandag 22 januari tot en met maandag 12 maart 2018 vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Bennebroekerweg.

In die periode is de rijbaan op de Bennebroekerweg tussen de IJweg en de Nieuwe Molenaarslaan afgesloten voor autoverkeer.

Van maandag 19 februari tot en met maandag 12 maart is het fietspad afgesloten op de Bennebroekerweg tussen de Deltaweg en de Biesheuvelstraat.

In de week erna is het fietspad tussen de IJweg en de Nieuwe Molenaarslaan dicht voor fietsverkeer
 

januari 13, 2018

Bij een kop-staartaanrijding vrijdagochtend op de A4 richting Amsterdam ter hoogte van Hoofddorp is één persoon gewond geraakt.....

Bij een kop-staartaanrijding vrijdagochtend op de A4 richting Amsterdam ter hoogte van Hoofddorp is één persoon gewond geraakt. De automobilist moest naar het ziekenhuis voor behandeling.

De weg was enige tijd deels afgesloten voor verkeer. De beschadigde auto’s werden door de bergingsdienst afgevoerd.

Bron: Haarlems Dagblad
 

januari 12, 2018

De politie is op zoek naar de bestuurder van een snorfiets die op woensdagochtend op de IJweg in Nieuw-Vennep een fietser aanreed en ten val bracht. De snorfietser is na het ongeluk doorgereden.......

De politie is op zoek naar de bestuurder van een snorfiets die op woensdagochtend op de IJweg in Nieuw-Vennep een fietser aanreed en ten val bracht. De snorfietser is na het ongeluk doorgereden.

Tussen 9:00 uur en 9:15 uur wilde de fietser twee fietssters inhalen en werd daarbij geraakt door een passerende snorfiets.

Door de klap vloog de fietser over de kop en liep daarbij o.a. een hersenschudding en een snee in zijn wenkbrauw op.

De politie vraagt getuigen zich te melden.
Dat kan op telefoonnummer 0900-8844.
 

januari 9, 2018

De politie in Haarlemmermeer gaat, nu de scholen weer zijn begonnen, extra controleren op fietsverlichting....

De politie in Haarlemmermeer gaat, nu de scholen weer zijn begonnen, extra controleren op fietsverlichting.

Op Twitter laat agent Ton Wijsman weten, dat ouders straks niet moeten piepen als hun kind met een bekeuring van 55 euro plus administratiekosten thuiskomt.

Er is niet alleen genoeg gewaarschuwd, aldus de tweet.

Mensen zouden dan ook blij moeten zijn dat het kind weer veilig thuis is gekomen, terwijl die dus in deze donkere dagen zonder verlichting en in donkere kleding volstrekt onzichtbaar was.
 

januari 9, 2018

Voor de tweede keer in korte tijd is een scooterrijder hard onderuit gegaan langs de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp. Opnieuw is gladheid de oorzaak van het ongeval......

Voor de tweede keer in korte tijd is een scooterrijder hard onderuit gegaan langs de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp. Opnieuw is gladheid de oorzaak van het ongeval.

Een man reed maandagochtend rond half 5 in een fietstunneltje, toen hij ten val kwam.

Het water op het wegdek was door de lage temperatuur opgevroren, waardoor de weg spekglad werd.

De man liep vermoedelijk enkele botbreuken op en is voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht.
 

januari 3, 2018

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die maandagnacht 1 januari plaatsvond op de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp.....

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die maandagnacht 1 januari plaatsvond op de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp.

Omstreeks 2 uur werd een 35-jarige man uit Amstelveen bij een bushalte overvallen. Hij zei door twee mannen te zijn bedreigd, mogelijk met vuurwapen.

Hij moest onder andere zijn jas, portemonnee en GSM afgeven.

Volgens het slachtoffer ging het om negroïde mannen met een normaal postuur, een lengte van 1,75 en 1,90 meter en een leeftijd van ongeveer 20 jaar oud.

januari 2, 2018

Een politieachtervolging vanaf de N205 in Vijfhuizen is in de nieuwjaarsnacht geëindigd met een flink ongeval op de Ookmeerweg in Amsterdam met liefst 4 gewonden.....

Een politieachtervolging vanaf de N205 in Vijfhuizen is in de nieuwjaarsnacht geëindigd met een flink ongeval op de Ookmeerweg in Amsterdam met liefst 4 gewonden.

Op de N205 negeerde een taxi een stopteken van de politie en ging er met grote snelheid vandoor.

Via de A9 kwam de taxi op de Ookmeerweg in Osdorp terecht, waar hij tegen een zware pickup truck botste.

De drie inzittenden van de taxi raakten gewond, evenals de bestuurder van de pick-up truck. De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding.
 

januari 2, 2018

De eerste dag van het nieuwe jaar bracht een automobiliste in Nieuw-Vennep vooralsnog weinig voorspoed......

De eerste dag van het nieuwe jaar bracht een automobiliste in Nieuw-Vennep vooralsnog weinig voorspoed.

Rond 7 uur ’s avonds reed ze op de Westerdreef door nog onbekende oorzaak tegen een lichtmast.

De bestuurster is door achterliggers geholpen tot de hulpdiensten ter plaatse waren.

Door het ongeval was een gedeelte van de Westerdreef tijdelijk gestremd.

De zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.
 

januari 2, 2018

Nieuwjaarsochtend is een aan de J.C. Beetslaan in Hoofddorp een personenauto uitgebrand. De melding kwam rond 5 uur bij de brandweer binnen......

Nieuwjaarsochtend is een aan de J.C. Beetslaan in Hoofddorp een personenauto uitgebrand. De melding kwam rond 5 uur bij de brandweer binnen.

Bij aankomst bleken zowel de voorkant als het interieur al volop te branden.

Aangezien er niet direct een technische oorzaak voor de brand kon worden aangewezen, houdt de politie rekening met brandstichting.

Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.

december 29, 2017

Gisteravond hield de politie een 18-jarige man uit Hoofddorp aan op verdenking van poging tot inbraak in een woning aan de Wilsonstraat in de wijk Pax.....

Gisteravond hield de politie een 18-jarige man uit Hoofddorp aan op verdenking van poging tot inbraak in een woning aan de Wilsonstraat in de wijk Pax.

Een getuige had twee mannen bij een woning zien ‘rommelen’ met een koevoet. Er bleek geprobeerd te zijn een raam open te breken.

De inbrekers waren niet in de woning geweest en er was niets buit gemaakt.

Op basis van het door de getuige opgegeven signalement kon de politie na onderzoek in de omgeving een van de verdachten aanhouden. De andere verdachte is nog voortvluchtig.
 

december 29, 2017

Drieënveertig woninginbraken en pogingen daartoe, daarop staat de teller in Haarlemmermeer.....

HAARLEMMERMEER - Drieënveertig woninginbraken en pogingen daartoe, daarop staat de teller in Haarlemmermeer.

Het gaat daarbij om cijfers vanaf 18 december tot en met woensdag na Kerst, zo blijkt uit de facebookpagina van de politie Haarlemmermeer. Vooral Hoofddorp is populair bij het dievengilde. Daar was het maar liefst 25 keer raak.

De politie van Haarlemmermeer grijpt deze cijfers aan om inwoners te waarschuwen en te vragen om 112 te bellen als zij een verdachte situatie opmerken.

 

Bron: haarlemsdagblad.nl.

december 26, 2017

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag twee verdachten aanhouden op verdenking van poging inbraak......

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag twee verdachten aanhouden op verdenking van poging inbraak.

 Meerdere mensen zagen in de Kerstnacht, dat twee personen zich verdacht ophielden in de achtertuin van een woning aan Korsholm in Hoofddorp.

Een van de getuigen alarmeerde de politie. Die trof twee Hoofddorpers in de leeftijd van 14 en 15 jaar aan. Zij werden aangehouden op verdenking van poging inbraak.

december 22, 2017

De politie heeft een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden als verdachte van inbraak en diefstal met geweld in een woning in Badhoevedorp.....

BADHOEVEDORP - De politie heeft een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden als verdachte van inbraak en diefstal met geweld in een woning in Badhoevedorp.

Een bewoner van de Sperwerstraat kwam op 15 november jongstleden thuis met zijn dochter, toen zij een inbreker in huis aantroffen.
De bewoner en de inbreker raakten met elkaar in gevecht, waarbij de inbreker geweld toepaste, zowel op de bewoner als op de dochter. De inbreker wist te ontkomen.

De verdachte is ingesloten; de recherche zet het onderzoek voort.

december 19, 2017

De politie heeft zondagmorgen in een greppel langs de A4 een verdachte gevonden die mogelijk betrokken was bij een inbraak in een garagebedrijf aan de Aarbergerweg in Rijsenhout.......

De politie heeft zondagmorgen in een greppel langs de A4 een verdachte gevonden die mogelijk betrokken was bij een inbraak in een garagebedrijf aan de Aarbergerweg in Rijsenhout.

Deze verdachte, een 27-jarige Amsterdammer, werd voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Kort ervoor hadden getuigen daarvandaan een bestelbusje weg zien wegrijden.

Na een korte zoektocht werd het busje aangetroffen. Daar sprongen twee personen uit die het op een rennen zetten.

december 16, 2017

Op de Weg om de Noord in Hoofddorp is donderdagavond een bestuurder met te veel alcohol op tegen een boom gereden. De bestuurder ging er te voet vandoor maar hij werd snel door agenten staande gehouden.......

Op de Weg om de Noord in Hoofddorp is donderdagavond een bestuurder met te veel alcohol op tegen een boom gereden.

De bestuurder ging er te voet vandoor maar hij werd snel door agenten staande gehouden.

Na controle door het ambulancepersoneel bleek de man niet ernstig gewond. Ook het traumateam hoefde niet in actie te komen.

Na een blaastest bleek de automobilist teveel gedronken te hebben en werd hij aangehouden.

Het doorgaande verkeer was gestremd en de personenauto werd door de bergingsdienst afgevoerd.

december 16, 2017

Op donderdag deed de politie onderzoek in een woning aan de Langemoor in Nieuw-Vennep. In de woning werd een hennepkwekerij aangetroffen met tweeënveertig planten.......

Op donderdag deed de politie onderzoek in een woning aan de Langemoor in Nieuw-Vennep.

In de woning werd een hennepkwekerij aangetroffen met tweeënveertig planten.

De politie kwam de kwekerij op het spoor door een tip dat op het adres mogelijk een kwekerij zou zitten.

Bij een warmtemeting bleek dit inderdaad het geval te zijn.

De politie nam de hennep en de bijbehorende apparatuur zoals lampen en filters in beslag.

Bij onderzoek bleek er geen sprake te zijn van diefstal van stroom.

december 15, 2017

De recherche heeft afgelopen dinsdag een 25-jarige Amsterdamse aangehouden voor betrokkenheid bij een overval met geweld in Badhoevedorp.........

De recherche heeft afgelopen dinsdag een 25-jarige Amsterdamse aangehouden voor betrokkenheid bij een overval met geweld in Badhoevedorp.

Ruim twee jaar terug, op 19 november 2015, werd een man uit Amsterdam beroofd op de Zeemanlaan in Badhoevedorp.

De man had een groot geldbedrag bij zich. Hij werd door twee daders beroofd en mishandeld, waarna het tweetal er met het geld vandoor ging op een motorscooter.

In het onderzoek naar deze straatroof uit 2015 hebben rechercheurs begin deze week een 25-jarige Amsterdamse aangehouden.

december 12, 2017

Een man uit Nieuw-Vennep met liefst vier keer het toegestane promillage alcohol in zijn bloed liep vrijdagavond tegen de lamp nadat hij zijn bestelbus op een wel erg bijzondere manier had geparkeerd.......

Een man uit Nieuw-Vennep met liefst vier keer het toegestane promillage alcohol in zijn bloed liep vrijdagavond tegen de lamp nadat hij zijn bestelbus op een wel erg bijzondere manier had geparkeerd.

Agenten kregen vrijdagavond rond 21.45 uur melding dat een bestelbus stil stond in de berm bij de rotonde van het Beursplein in Hoofddorp.

Bij zijn aanhouding had de man had een onsamenhangend verhaal hoe hij van de weg geraakt was. Zijn bus had ook schade. Dit zal verder door de politie onderzocht worden.

Voor meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

december 12, 2017

Een 52-jarige Hoofddorper is zaterdagmorgen rond tien voor acht met zijn auto in de sloot tussen de Alkemadelaan en Populierenstraat in Roelofarendsveen terecht gekomen.....

Een 52-jarige Hoofddorper is zaterdagmorgen rond tien voor acht met zijn auto in de sloot tussen de Alkemadelaan en Populierenstraat in Roelofarendsveen terecht gekomen.

Na ademanalyse bleek de man bijna 3,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd te hebben.

Hij heeft een proces verbaal gekregen en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Zijn auto, of wat daar van over was, moest hij achterlaten voor de berger.

Voor meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

december 11, 2017

De politie zoekt getuigen van een brutale overval op een kledingwinkel afgelopen vrijdag. Rond 12 uur die dag overvielen de twee mannen een winkel aan de Kerkhoflaan in Zwanenburg......

De politie zoekt getuigen van een brutale overval op een kledingwinkel afgelopen vrijdag. Rond 12 uur die dag overvielen de twee mannen een winkel aan de Kerkhoflaan in Zwanenburg.

Het was de mannen te doen om een aantal jassen. Eén van de mannen heeft de jassen gepakt, de andere man heeft het personeel bedreigd.

Daarna ging het tweetal er als een speer vandoor op een scooter.

Ondanks een zoekactie zijn de twee dieven niet meer gevonden. Mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844.

Voor meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

december 10, 2017

Tijdens de donkere maanden van het jaar worden inbrekers actiever. Haarlemmermeer telde in de periode van 13 november tot en met 6 december maar liefst 36 inbraken en nog eens 23 inbraakpogingen.......

Tijdens de donkere maanden van het jaar worden inbrekers actiever. Haarlemmermeer telde in de periode van 13 november tot en met 6 december maar liefst 36 inbraken en nog eens 23 inbraakpogingen.

De week van 20 tot en met 28 november vormde een dieptepunt met 23 inbraken of pogingen daartoe. Vooral in de Hoofddorpse wijken Bornholm, Pax, Overbos en Toolenburg was het raak, en binnen Nieuw-Vennep in Getsewoud.

december 6, 2017

Een arrestatieteam heeft maandagmiddag op de N201 bij Hoofddorp onbedoeld een kettingbotsing veroorzaakt. Het ongeluk gebeurde, nadat het team het verkeer op de weg had stilgelegd om een aanhouding te verrichten.......

Een arrestatieteam heeft maandagmiddag op de N201 bij Hoofddorp onbedoeld een kettingbotsing veroorzaakt.

Het ongeluk gebeurde, nadat het team het verkeer op de weg had stilgelegd om een aanhouding te verrichten.

Een vrachtwagenchauffeur merkte te laat op dat het verkeer voor hem afremde en botste achterop een andere truck.

Door de klap schoot die vrachtwagen door en botste achterop een bestelbus.

december 2, 2017

Donderdagavond 30 november heeft de politie in Hoofddorp een 25-jarige man uit Almere aangehouden wegens het voorhanden hebben van harddrugs. Dat gebeurde bij de controle van een personenauto op de Taurusavenue.....

Donderdagavond 30 november heeft de politie in Hoofddorp een 25-jarige man uit Almere aangehouden wegens het voorhanden hebben van harddrugs. Dat gebeurde bij de controle van een personenauto op de Taurusavenue.

Op verdenking van het vervoeren van drugs vanwege de geur die in de auto hing, werd de man gefouilleerd. Hij bleek een grote hoeveelheid harddrugs bij zich te hebben.

Het ging om zestien wikkels met verschillende soorten harddrugs en dertig XTC-pillen. De politie nam de drugs in beslag.

Voor meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

november 28, 2017

De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot straatroof die plaatsvond op zondagavond op het Roosterbospad in Hoofddorp. Omstreeks tien voor zeven werd een 15-jarige jongen tijdens het wandelen met de hond aangesproken door een man......

De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot straatroof die plaatsvond op zondagavond op het Roosterbospad in Hoofddorp. Omstreeks tien voor zeven werd een 15-jarige jongen tijdens het wandelen met de hond aangesproken door een man.

Die eiste geld en de mobiele telefoon van de jongen. De man dreigde met een mes. De dader is een blanke man van ongeveer 20 jaar oud, met een lengte van 1,80 meter. Hij had een kras of litteken op zijn voorhoofd.