MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Onderweg | 16:00 - 18:00
Share |

Content about Politie Haarlemmermeer

november 17, 2017

De bewoner van een woning aan de Sperwerstraat in Badhoevedorp heeft woensdagmiddag een inbreker zijn huis uit gejaagd. Hij kwam samen met zijn dochter rond 15.00 uur thuis.......

De bewoner van een woning aan de Sperwerstraat in Badhoevedorp heeft woensdagmiddag een inbreker zijn huis uit gejaagd. Hij kwam samen met zijn dochter rond 15.00 uur thuis.

Ze troffen de inbreker aan in hun woning. Er ontstond een vechtpartij, waarna de inbreker wist te ontvluchten.

De politie zoekt naar mensen die iets gezien hebben. Getuigen kunnen contact opnemen via 0900 – 8844.

Voor meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

november 15, 2017

In een woning aan Steinerbos in Overbos heeft de politie maandagmiddag twee overleden mensen gevonden..........

HOOFDDORP - In een woning aan Steinerbos in Overbos heeft de politie maandagmiddag twee overleden mensen gevonden. De hele avond is er in en rond de woning onderzoek gedaan door de Forensische Opsporing. Ook dinsdag is het onderzoek verder gegaan. Volgens een woordvoerster van politie Noord-Holland is de doodsoorzaak nog onbekend, sectie zal dit moeten uitwijzen. Het betreft een echtpaar dat al dertig jaar in de wijk woonde. De plotselinge dood van de twee innig geliefde buurtbewoners heeft voor verbijstering en verdriet gezorgd in de Hoofddorpse wijk. 

november 14, 2017

Bewoners van Graan voor Visch in Hoofddorp hebben zondagavond in hun huis drie inbrekers op heterdaad betrapt......

Bewoners van Graan voor Visch in Hoofddorp hebben zondagavond in hun huis drie inbrekers op heterdaad betrapt.

Het ging om drie mannen die rond 21.00 uur werden gesnapt, waarna ze vluchtten in de richting van de Geniedijk. 

Het trio is nog voortvluchtig. Van de mannen was een summier signalement beschikbaar.

Ze hadden tijdens de inbraak allemaal vermoedelijk een capuchon op. De politie doet onderzoek.

Voor meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

november 10, 2017

Een 30-jarige man uit Diemen is donderdag rond 02.00 uur aangehouden op de Osdorperweg in Halfweg. Dit gebeurde na een melding van een woninginbraak........

Een 30-jarige man uit Diemen is donderdag rond 02.00 uur aangehouden op de Osdorperweg in Halfweg. Dit gebeurde na een melding van een woninginbraak.

De verdachte werd in de omgeving aangetroffen en langs de kant van de weg gezet. In het voertuig werd inbrekersgereedschap aangetroffen.

Bij nader onderzoek in de auto werd een flinke hoeveelheid speed aangetroffen. De man is aangehouden. Zijn betrokkenheid bij de woninginbraak zal worden onderzocht.

Voor meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

november 3, 2017

De brandweer heeft donderdagavond 2 november omstreeks tien voor half elf ‘s avonds in de Zaaiersstraat in Nieuw-Vennep een vrouw bevrijd uit haar mindervalidenwagentje.....

De brandweer heeft donderdagavond 2 november omstreeks tien voor half elf ‘s avonds in de Zaaiersstraat in Nieuw-Vennep een vrouw bevrijd uit haar mindervalidenwagentje.

Het ding was tegen een muurtje gereden, waarna de bestuurster er niet meer uit kon.
De spuitgasten hebben de vrouw uit haar benarde positie bevrijd en het wagentje gecontroleerd.

Het wagentje had geen schade opgelopen en kon op de parkeerplaats worden gezet.
 

oktober 31, 2017

Bij een tankstation aan de Oude Haarlemmerstraatweg in Halfweg is maandagavond een overval gepleegd. Rond kwart over zes drong een gewapende man het tankstation binnen......

Bij een tankstation aan de Oude Haarlemmerstraatweg in Halfweg is maandagavond een overval gepleegd. Rond kwart over zes drong een gewapende man het tankstation binnen.

De overvaller ging er na zijn daad op een fiets vandoor. De politie is direct in de omgeving een zoektocht gestart.

Via Burgernet werd gevraagd uit te kijken naar een getinte man van ongeveer 21 jaar. Hij droeg een rode pet, zwarte jas met daarop grijze strepen en had een sjaal om.

De man vluchtte op een witte fiets zonder verlichting.

oktober 30, 2017

Een agent is aan zijn pink gewond geraakt, toen hij afgelopen zaterdag een man wilde aanhouden.......

Een agent is aan zijn pink gewond geraakt, toen hij afgelopen zaterdag een man wilde aanhouden.

Tijdens een algemene controle op de Lisserdijk in Lisserbroek liet de agent een scooterrijder stoppen nadat die, met de controle in het zicht, het stuur van een ander had overgenomen.

Bij zijn aanhouding, volgend op grof verbaal geweld, scheurde de agent de pees van zijn pink. Hij is enkele weken uitgeschakeld.

Voor meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

oktober 30, 2017

De inbeslagname van één wietplant, vorige week in Zwanenburg, heeft geleid tot raadsvragen aan burgemeester Theo Weterings......

De inbeslagname van één wietplant, vorige week in Zwanenburg, heeft geleid tot raadsvragen aan burgemeester Theo Weterings.

De inbeslagname is daarom opmerkelijk, omdat Weterings eerder in een debat over wietteelt had gemeld, dat bij vijf planten of minder niet wordt opgetreden.

Nu er dus toch is ingegrepen is dat voor de raadsleden Michel van Dijk van Forza! en Pablo Meegdes namens D66 aanleiding om schriftelijke vragen te stellen aan B en W van Haarlemmermeer.

oktober 30, 2017

Op de Spoorlaan nabij Nieuw-Vennep is zaterdagnacht een wagen in de naastgelegen sloot gereden. De twee inzittenden zijn door de brandweer opgevangen......

Op de Spoorlaan nabij Nieuw-Vennep is zaterdagnacht een wagen in de naastgelegen sloot gereden. De twee inzittenden zijn door de brandweer opgevangen.

Na controle in de ambulance werd bij de 24 jarige bestuurder uit Kudelstaart een blaasproef afgenomen. Hieruit bleek dat de beginnende bestuurder meer alcohol had gedronken dan was toegestaan.

In het ziekenhuis heeft een forensisch arts bloed afgenomen ter controle.

oktober 28, 2017

Donderdagavond 26 oktober hield de politie twee mannen aan op verdenking van handel in drugs. Het gaat om mannen van 20 en 27 jaar uit Hillegom.......

Donderdagavond 26 oktober hield de politie twee mannen aan op verdenking van handel in drugs. Het gaat om mannen van 20 en 27 jaar uit Hillegom.

Omstreeks 8 uur ’s avonds zag de politie op de Spieringweg in Zwaanshoek een auto rijden waarvan het kenteken bekend was in verband met meldingen over handel in drugs.

De inzittenden bleken geen drugs bij zich te dragen, maar in een jas die in de auto lag, zaten twaalf zakjes met hennep. De verdachten werden aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie nam de drugs in beslag.

oktober 28, 2017

Donderdagavond hield de politie drie mannen aan wegens het in bezit hebben van een stroomstootwapen. Het ging om mannen uit Roosendaal van 23, 22 en 20 jaar oud......

Donderdagavond hield de politie drie mannen aan wegens het in bezit hebben van een stroomstootwapen. Het ging om mannen uit Roosendaal van 23, 22 en 20 jaar oud.

In de Luzernestraat in Nieuw-Vennep troffen agenten na een melding de drie mannen in een auto aan. Zowel het voertuig als de inzittenden kwamen in de politieadministratie voor wegens diefstal. De politie doorzocht de auto en vond een stroomstootwapen.

Geen van de inzittenden wist iets van het wapen, waarop alle drie werden aangehouden. De politie nam het wapen in beslag.

oktober 26, 2017

Woensdagmorgen hield de politie twee mannen aan op verdenking van inbraak in een bedrijfspand aan de Hoofdweg........

HOOFDDORP - Woensdagmorgen hield de politie twee mannen aan op verdenking van inbraak in een bedrijfspand aan de Hoofdweg. Het gaat om een 19-jarige Rotterdammer en een even oude Amsterdammer. Even na middernacht kreeg de politie melding van een getuige die had gezien dat twee mannen bezig waren een raam te forceren van het bedrijfspand. Op basis van het goede signalement van de melder werden beide verdachten later in de omgeving in een auto aangetroffen. Bij onderzoek bleek een raam van het bedrijfspand te zijn vernield maar vermoedelijk werd er niets gestolen.

oktober 24, 2017

Zaterdag 28 oktober is het de Dag van de Fietsverlichting. Die dag zullen in de hele regio samen met de politie, Veilig Verkeer Nederland en Team Alert acties worden gehouden om opvallende fietsers in het zonnetje te zetten.......

Zaterdag 28 oktober is het de Dag van de Fietsverlichting. Die dag zullen in de hele regio samen met de politie, Veilig Verkeer Nederland en Team Alert acties worden gehouden om opvallende fietsers in het zonnetje te zetten.

Vanaf 29 oktober controleert de politie meer op fietsverlichting. Mensen die hun fietsverlichting op orde hebben, maken dan dus niet alleen minder kans op ongelukken, maar voorkomen ook dat ze een boete krijgen.

Voor meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

oktober 24, 2017

De politie hield in de nacht van zondag op maandag, rond middernacht, drie Roemenen, van 25, 26 en 37 jaar, aan op verdenking van heling van een buitenboordmotor........

De politie hield in de nacht van zondag op maandag, rond middernacht, drie Roemenen, van 25, 26 en 37 jaar, aan op verdenking van heling van een buitenboordmotor.

Na een check op het kenteken bleek dat het voertuig meerdere malen gebruikt was bij onder andere inbraken.

Daarop hield de politie de inzittenden staande om ze verder te kunnen controleren.

In de auto zaten drie mannen en er lag een buitenboordmotor in. Ook vond een agent een tas met inbrekerswerktuigen.

oktober 10, 2017

De politie heeft een man aangehouden die wordt verdacht van een inbraak bij een ouder echtpaar aan de Bosstraat in Nieuw-Vennep eind september.....

De politie heeft een man aangehouden die wordt verdacht van een inbraak bij een ouder echtpaar aan de Bosstraat in Nieuw-Vennep eind september.

De 85-jarige inwoner wist de inbreker, die op klaarlichte dag zijn slag probeerde te slaan, toen het huis uit te jagen.

Met zijn 82-jarige echtgenote deed de man een middagdutje toen hij wakker werd van gestommel.

Al snel stond de Venneper oog in oog met de insluiper en ontstond een vechtpartij. De tachtiger wist de man de woning uit de jagen.

Meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

oktober 10, 2017

Een vrouw heeft maandagmiddag sieraden gestolen uit een woning aan Zwanenwater in Nieuw-Vennep. De verdachte deed zich voor als iemand die het water kwam controleren......

Een vrouw heeft maandagmiddag sieraden gestolen uit een woning aan Zwanenwater in Nieuw-Vennep. De verdachte deed zich voor als iemand die het water kwam controleren.

Toen ze met haar babbeltruc eenmaal binnen was, stal ze sieraden van de 84-jarige bewoonster.

De verdachte is een blanke vrouw van ongeveer veertig jaar. Ze is slank, ongeveer 1.75 meter lang en droeg een bruine nylon regenjas.

De politie vraagt mensen die haar zien contact op te nemen.

Meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

oktober 10, 2017

In een sloot aan de Vivaldisingel in Nieuw-Vennep is vanochtend een dode man gevonden. Voorbijgangers zagen hem drijven en schakelden meteen de politie in.......

In een sloot aan de Vivaldisingel in Nieuw-Vennep is vanochtend een dode man gevonden. Voorbijgangers zagen hem drijven en schakelden meteen de politie in.

Toen agenten aankwamen, zagen zij dat de man was overleden. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio gaat het vermoedelijk om iemand die al enige tijd in het water lag.

Een woordvoerder van de politie meldt dat er onderzoek wordt gedaan, aldus NH Nieuws dat vanochtend het bericht als eerste bracht.

Meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

oktober 10, 2017

Op de A5 is maandagochtend na een achtervolging door de politie Haarlemmermeer, marechaussee en het team hoofdwegen van de politie Amsterdam, een BMW klemgereden met daarin vier personen.......

Op de A5 is maandagochtend na een achtervolging door de politie Haarlemmermeer, marechaussee en het team hoofdwegen van de politie Amsterdam, een BMW klemgereden met daarin vier personen.

Het voertuig scheurde met hoge snelheid over de A4. Vanaf Leiden was al sprake van gevaarlijk rijgedrag door links en rechts in te halen. Ook werden overige weggebruikers afgesneden.

De bestuurder negeerde een stopteken van de marechaussee waarna de achtervolging werd ingezet. De bestuurder is aangehouden, de politie onderzoekt de zaak.

oktober 9, 2017

De politie heeft zondagmorgen dankzij een slimme actie van een burger een aanhouding kunnen verrichten wegens verboden wapenbezit. Het ging om een stroomstootwapen......

De politie heeft zondagmorgen dankzij een slimme actie van een burger een aanhouding kunnen verrichten wegens verboden wapenbezit. Het ging om een stroomstootwapen.

De politie kreeg een melding dat er iemand was gezien met een taser op de Kruisweg in Hoofddorp.

De melder stond bij de kruising te werken aan het verkeerslicht. Nadat hij dacht in een auto een taser te zien, bedacht de melder zich geen moment, zette het verkeerslicht op rood en belde de politie.

oktober 6, 2017

Donderdagavond 5 oktober hield de politie een 24-jarige man uit Hoofddorp aan op verdenking van het plegen van een straatroof op het Burgemeester van Stamplein.......

Donderdagavond 5 oktober hield de politie een 24-jarige man uit Hoofddorp aan op verdenking van het plegen van een straatroof op het Burgemeester van Stamplein.

Hij zou rond 22.00 uur een 18-jarige inwoner van Nieuw-Vennep enkele malen hard in zijn maag hebben gestompt. Vervolgens doorzocht de verdachte de jas van het slachtoffer en pakte hij de GSM uit zijn handen.

Hierop ging de verdachte er vandoor. Op basis van het opgegeven signalement kon de politie de man op vrijdagmorgen aanhouden in zijn woning.

oktober 2, 2017

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag twee mannen van 50 en 42 jaar oud, zonder vast adres in Nederland, opgepakt.......

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag twee mannen van 50 en 42 jaar oud, zonder vast adres in Nederland, opgepakt.

Zij worden verdacht van diefstal van diesel uit een voertuig dat aan de Lisserweg op een bouwterrein stond.

Van dat voertuig was de brandstoftank opengebroken. De mannen werden gevonden na de inzet van een politiehond.

De 50-jarige man had zich in het weiland verstopt en de andere man was op het bouwterrein weggekropen. De verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten.

september 21, 2017

Dinsdagmiddag zijn in Nieuw-Vennep twee mannen opgepakt nadat de politie hennepstekken had aangetroffen in de auto van de verdachten..........

NIEUW-VENNEP - Dinsdagmiddag zijn in Nieuw-Vennep twee mannen opgepakt nadat de politie hennepstekken had aangetroffen in de auto van de verdachten. Ze zijn betrapt tijdens een verkeerscontrole op een van de parkeerplaatsen langs de A4. De politie rook een sterke henneplucht en besloot daarop de auto te onderzoeken. Daar werden ruim negentig hennepstekken aangetroffen, samen met andere voorwerpen die gebruikt worden bij de hennepteelt. De verdachten zijn twee mannen van 49 en 29 jaar uit Amsterdam.

Bron: Haarlems Dagblad

 

september 18, 2017

De politie heeft zondagmiddag een voetballer van sc Badhoevedorp aangehouden, nadat deze een speler van tegenpartij VVH/Velserbroek tegen het hoofd had getrapt........

De politie heeft zondagmiddag een voetballer van sc Badhoevedorp aangehouden, nadat deze een speler van tegenpartij VVH/Velserbroek tegen het hoofd had getrapt.

Kort ervoor haalde de verdachte al uit naar de benen van het slachtoffer. Hij nam wraak voor een overtreding die op hem was gemaakt.

De club uit Badhoevedorp doet zelf ook onderzoek naar het incident en naar de dader.

Die zou eerder bij een andere club zijn geroyeerd en nu onder een andere naam bij Badhoevedorp spelen.

Meer nieuws op www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

september 11, 2017

Onder de verdachten is een 33-jarige Pool, die zaterdagochtend werd opgepakt, nadat hij had huisgehouden in een woongebouw, waar meerdere Poolse uitzendkrachten onderdak vinden.......

De politie is op zoek naar een groep Polen die vernielingen heeft aangericht in een woning aan de IJweg in Nieuw-Vennep.

Onder de verdachten is een 33-jarige Pool, die zaterdagochtend werd opgepakt, nadat hij had huisgehouden in een woongebouw, waar meerdere Poolse uitzendkrachten onderdak vinden.

De man was op dat moment dronken. Uiteindelijk is hij heengezonden. Een etmaal later kwam hij met een groep van circa 10 landgenoten verhaal halen in hetzelfde pand. Sommigen waren gewapend met een hockeystick en een knuppel.