MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Nice and Slow | 22:00 - 00:00
Share |

Content about Politie Haarlemmermeer

maart 17, 2018

De politie zegt onvoldoende toegerust te zijn op psychiatrische problematiek en noemt als voorbeeld een psychotische man, die op het bureau met dwang onder controle moest worden gehouden tot de GGZ hulp kwam verlenen.....

Politie Haarlemmermeer maakt zich zorgen over de toename van verwarde mensen op straat.

De politie zegt onvoldoende toegerust te zijn op psychiatrische problematiek en noemt als voorbeeld een psychotische man, die op het bureau met dwang onder controle moest worden gehouden tot de GGZ hulp kwam verlenen.

De crisisdienst van GGZ InGeest heeft begrip voor de politie, maar zegt dat niet iedere verwarde persoon op straat een gevaar vormt en opgenomen hoeft te worden.

maart 13, 2018

De vrouw liep rond half 1 over de IJweg in Hoofddorp ter hoogte van de kruising met de N201, toen ze van achter werd ingehaald door een man......

Zaterdagmiddag 10 maart is een 21-jarige toerist uit Australië slachtoffer geworden van een straatroof.

De vrouw liep rond half 1 over de IJweg in Hoofddorp ter hoogte van de kruising met de N201, toen ze van achter werd ingehaald door een man.

De man probeerde haar van haar tas te beroven. Bij de daarop volgende worsteling is de vrouw tegen een boom gegooid.

De dader is voortvluchtig. Het gaat volgens de politie om een man met een donkere huidskleur, gekleed in een blauwe spijkerbroek, een zwart T-shirt en een zwart vest met capuchon.

maart 13, 2018

Politie Haarlemmermeer heeft de afgelopen tijd diverse meldingen gekregen van gebruik van valse bankbiljetten. Het gaat in de meeste gevallen om vijftig euro biljetten die in Hoofddorp zijn uitgegeven……

Politie Haarlemmermeer heeft de afgelopen tijd diverse meldingen gekregen van gebruik van valse bankbiljetten.

Ze waarschuwen om voorzichtig te zijn en bankbiljetten goed te controleren.

Het gaat in de meeste gevallen om vijftig euro biljetten die in Hoofddorp zijn uitgegeven.

De politie geeft aan dat de valse biljetten voornamelijk door jongeren zijn gebruikt bij betalingen.

De recherche doet momenteel onderzoekt en roept mensen om betalingen met vals geld te melden op 0900 88 44.

maart 10, 2018

In de nacht van woensdag op donderdag hield de politie een Poolse auto staande bij een bedrijventerrein op de Leimuiderweg in Nieuw-Vennep......

In de nacht van woensdag op donderdag hield de politie een Poolse auto staande bij een bedrijventerrein op de Leimuiderweg in Nieuw-Vennep.

Bij controle bleek de bestuurder voor 2400 euro aan boetes open te hebben staan, die hij niet kon voldoen. De bestuurder en zijn bijrijder mochten de weg om die reden niet met de auto vervolgen.

De bijrijder, die de eigenaar van de auto bleek te zijn, begreep niets van de situatie. De politie zegt voertuigen buiten gebruik te mogen stellen als de bestuurder openstaande boetes niet onmiddellijk betaalt.
 

maart 8, 2018

Een 26-jarige Zeeuw is donderdagochtend in de kraag gevat door de politie van Haarlemmermeer, omdat hij zonder toestemming in de auto van zijn oma reed.....

HOOFDDORP - Een 26-jarige Zeeuw is donderdagochtend in de kraag gevat door de politie van Haarlemmermeer, omdat hij zonder toestemming in de auto van zijn oma reed. Hij werd aangehouden op de A4 bij Hoofddorp.

Na oma’s melding werd haar voertuig als gezocht geregistreerd. Hierdoor kon het gebeuren dat de politie van Haarlemmermeer de kleinzoon van de weg heeft gehaald.

De man wordt door de politie gehoord.
 

maart 6, 2018

De politie waarschuwt voor oplichters aan de deur in Haarlemmermeer. Vorige week werd een 76-jarige inwoner van Nieuw-Vennep de dupe van een laffe babbeltruc.....

De politie waarschuwt voor oplichters aan de deur in Haarlemmermeer. Vorige week werd een 76-jarige inwoner van Nieuw-Vennep de dupe van een laffe babbeltruc.

Een onbekende man belde aan en vertelde de bejaarde bewoner dat hij op visite kwam bij de buurvrouw, maar dat die niet thuis was.

Hij zei erg nodig naar het toilet te moeten en vroeg of hij even gebruik mocht maken van het toilet van de bejaarde bewoner.

maart 2, 2018

Ierse klusjesmannen zijn weer actief in Haarlemmermeer. In Badhoevedorp, Hoofddorp en Vijfhuizen gingen zij weer langs bij inwoners met de vraag of zij klussen in de tuin of aan de bestrating kunnen uitvoeren.......

Ierse klusjesmannen zijn weer actief in Haarlemmermeer. In Badhoevedorp, Hoofddorp en Vijfhuizen gingen zij weer langs bij inwoners met de vraag of zij klussen in de tuin of aan de bestrating kunnen uitvoeren.

Zowel de politie als inwoners waarschuwden via Twitter dat je moet oppassen om met deze werkers in zee te gaan. Vaak ontstaan achteraf problemen over de prijs of de kwaliteit van het uitgevoerde werk.

De politieke partij Forza Haarlemmermeer heeft inmiddels vragen gesteld aan het college van Burgemeester en Wethouders over deze kwestie.
 

februari 23, 2018

Donderdagavond kreeg de politie melding van mishandeling. Een 35-jarige man in Nieuw-Vennep zou zijn vriendin mishandeld hebben.........

Donderdagavond kreeg de politie melding van mishandeling. Een 35-jarige man in Nieuw-Vennep zou zijn vriendin mishandeld hebben.

De man ging er vandoor op een gestolen scooter, maar met behulp van de opgeroepen politiehelikopter kon hij worden aangehouden. Bij zijn aanhouding bleek hij bovendien onder invloed van alcohol en cocaïne.

De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

Bron: Haarlems Dagblad
 

februari 23, 2018

De politie van Haarlemmermeer laat via facebook weten, dat woensdagmiddag 2 mannen van 18 en 20 jaar op heterdaad zijn betrapt bij een woninginbraak.....

HOOFDDORP - De politie van Haarlemmermeer laat via facebook weten, dat woensdagmiddag 2 mannen van 18 en 20 jaar op heterdaad zijn betrapt bij een woninginbraak.
De mannen, die in Hoofddorp wonen, zijn aangehouden en ingesloten.
De recherche doet verder onderzoek.
 

februari 19, 2018

Afgelopen zaterdagavond is een 17-jarige jongen slachtoffer geworden van een straatroof.....

Afgelopen zaterdagavond is een 17-jarige jongen slachtoffer geworden van een straatroof.

De jongen was op de Burgemeester Pabstlaan in Hoofddorp pizza’s aan het bezorgen toen hij ineens twee mannen zag staan.

Vervolgens kwamen de mannen op hem af en moest hij onder bedreiging van een steekwapen zijn bezittingen afgeven aan het duo.
Toen de jongen eenmaal kans zag om de politie in de schakelen startte deze meteen een zoekactie in de omgeving.

Bij deze zoekactie werd het duo niet gevonden.

februari 13, 2018

Afgelopen woensdag vond er een ongeval plaats op de Driemerenweg bij Vijfhuizen. Na onderzoek van de politie blijkt nu dat een van de bestuurders bewust hard op de rem is gaan staan......

Afgelopen woensdag vond er een ongeval plaats op de Driemerenweg bij Vijfhuizen. Na onderzoek van de politie blijkt nu dat een van de bestuurders bewust hard op de rem is gaan staan.

Door deze remactie botsten drie auto’s op elkaar en moest een van de bestuurders onder begeleiding van motoren van de Koninklijke Marechaussee met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd worden.

De politie (0 900 88 44) is op zoek naar de bestuurder die de bewuste remactie op zijn geweten heeft.

februari 12, 2018

Twee inbrekers van zeventien en achttien jaar oud zijn vrijdagavond op heterdaad betrapt in een woning aan de Van den Berghlaan in Hoofddorp......

Twee inbrekers van zeventien en achttien jaar oud zijn vrijdagavond op heterdaad betrapt in een woning aan de Van den Berghlaan in Hoofddorp.

Rond kwart over 7 ’s avonds zagen agenten het duo lopen.

Naast dat ze donkere kleding aanhadden gedroegen ze zich volgens de agenten verdacht.

Daarop besloten de agenten de jongens te volgen.

Vervolgens troffen de agenten de twee in de woning aan waarop zij probeerden te vluchten. Echter voordat ze de voordeur bereikten werden ze al ingerekend.

februari 10, 2018

De rechtbank heeft de dader van een inbraak in een huis in de Alholm in Hoofddorp veroordeeld tot 7 maanden cel. De straf is conform de eis van het openbaar ministerie.....

De rechtbank heeft de dader van een inbraak in een huis in de Alholm in de Hoofddorpse wijk Bornholm veroordeeld tot 7 maanden cel. De straf is conform de eis van het openbaar ministerie.

De inbraak werd gepleegd in augustus 2017 terwijl vader en zoon in het huis lagen te slapen.

De dader heeft volgens de rechtbank leugenachtige verklaringen afgelegd die niet overeenkwamen met het bewijsmateriaal.

De dader moet ook nog 111 dagen uitzitten vanwege voorwaardelijke straffen die hem eerder waren opgelegd.

Bron: Haarlems Dagblad
 

februari 8, 2018

Een 20-jarige man is dinsdagavond door het winkelend publiek aangehouden nadat hij een greep in de kassa had gedaan bij een supermarkt aan het Aalburgplein.............

HOOFDDORP - Een 20-jarige man is dinsdagavond door het winkelend publiek aangehouden nadat hij een greep in de kassa had gedaan bij een supermarkt aan het Aalburgplein. Omstanders zagen dat rond 20.00 uur gebeuren. Bij een eerste worsteling wist de man nog weg te komen, maar even later liet een andere klant hem struikelen. De man werd overmeesterd en later overgedragen aan de politie. Het gaat volgens de politie om een man zonder vaste verblijfplaats.

februari 6, 2018

Afgelopen zondagavond is er een 32-jarige man aangehouden door de politie in een bedrijfspand aan de San Franciscostraat in Lijnden.......

Afgelopen zondagavond is er een 32-jarige man aangehouden door de politie in een bedrijfspand aan de San Franciscostraat in Lijnden.

De politie kreeg een tip over stank rond het pand. Na extra onderzoek door agenten bleek dat er rond het pand extra warmte hing en waren de ramen zichtbaar afgeplakt.

Toen de politie uiteindelijk het pand wilde betreden, meldde de 32-jarige man zich die na inspectie van het pand, waarin zich ongeveer driehonderd hennepplanten bevonden, aangehouden werd.

Bron: Haarlems Dagblad.
 

februari 5, 2018

Afgelopen zaterdag hield de politie een automobilist staande die een wel heel bijzonder lading vervoerde.......

Afgelopen zaterdag hield de politie een automobilist staande die een wel heel bijzonder lading vervoerde.

De man had als verassing voor zijn vriendin zijn auto volgeladen met ballonnen.

Hierdoor had de automobilist geen goed zicht meer op de weg.

Na onderzoek van de politie bleek er nog een passagier in de auto te zitten.

Omdat de bestuurder te veel had gedronken, heeft hij een proces verbaal gekregen.
 

februari 5, 2018

Afgelopen zaterdag heeft de politie in Winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp twee winkeldieven aangehouden die kleding hadden gestolen......

Afgelopen zaterdag heeft de politie in Winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp twee winkeldieven aangehouden die kleding hadden gestolen.

Toen de dieven werden aangesproken op hun gedrag werd het winkelpersoneel mishandeld. Er werd onder meer geslagen en gebeten.

De dieven werden na tips van het winkelpersoneel na een korte achtervolging aangehouden en zijn overgebracht naar het cellencomplex in Haarlem.
 

januari 30, 2018

Maandagochtend 29 januari vond een bedreiging met een vuurwapen plaats bij een tankstation in Vijfhuizen......

Maandagochtend 29 januari vond een bedreiging met een vuurwapen plaats bij een tankstation in Vijfhuizen.

Dit is gebeurd naar aanleiding van een betalingsconflict tussen een medewerker en een klant. De verdachte is na de bedreiging van de medewerkers inderhaast weggereden.

Later vond de landelijke Eenheid van de politie de auto terug in Alkmaar. De verdachte is korte tijd later langs de A9 in Akersloot aangehouden.

januari 29, 2018

De politie van Haarlemmermeer waarschuwt hondenbezitters voor mogelijk giftige hondenkluiven in de omgeving van de Rondenburglaan in Hoofddorp......

De politie van Haarlemmermeer waarschuwt hondenbezitters voor mogelijk giftige hondenkluiven in de omgeving van de Rondenburglaan in Hoofddorp.

De kluiven zijn besmeurd met een “gele substantie die mogelijk giftig is voor dieren”, aldus de politie.

Hondenbezitters maken zich al langer zorgen over de kluiven op straat. Iemand schrijft op Facebook: “Mijn hond was vergiftigd door zo’n kluifje op 16 december. Ik had dik duizend euro aan dierenartskosten, maar gelukkig gaat het weer goed met hem.”

De politie heeft de zaak in onderzoek.

januari 23, 2018

In de nacht van zondag op maandag is een bestuurder in Zwanenburg betrapt met teveel alcohol in zijn bloed.......

In de nacht van zondag op maandag is een bestuurder in Zwanenburg betrapt met teveel alcohol in zijn bloed.

Rond 1 uur zagen agenten een auto voorbijrijden met een kapot achterlicht.

Nadat de bestuurder staande was gehouden bleek hij te veel alcohol op te hebben en geen geldig rijbewijs te kunnen overleggen.

Op het bureau bleek hij meer dan twee keer de maximale hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben.

Omdat het niet de eerste keer was is de auto in beslag genomen.
 

januari 23, 2018

Rond middernacht van maandag op dinsdag is een 32-jarige inwoner van Zwanenburg bedreigd en bestolen van een product, dat hij op internet aangeboden had.......

Rond middernacht van maandag op dinsdag is een 32-jarige inwoner van Zwanenburg bedreigd en bestolen van een product, dat hij op internet aangeboden had.

Toen de man het product had overhandigd kreeg hij geen geld maar werd hij door twee ongeveer 20-jarige mannen bedreigd. De bedreigers gingen er in een kleine auto vandoor.

Beide verdachten zijn lichtgetint. Eén had kort donker haar en een fors postuur, de ander een ringbaardje en een slank postuur.

De politie vraagt getuigen zich te melden via 0 900 – 88 44.

januari 18, 2018

De politie Haarlemmermeer zoekt via haar facebookaccount getuigen van een aanrijding.....

NIEUW-VENNEP - De politie Haarlemmermeer zoekt via haar facebookaccount getuigen van een aanrijding die plaats vond op dinsdag 16 januari 2018 rond half 8 ‘s avonds op de N207/N205 ofwel de Leimuiderweg bij Nieuw-Vennep.

De politie zoekt met name naar een bestuurder(ster) van een witte achtpersoonsauto, van het type mpv, die mogelijk getuige zou kunnen zijn. Deze auto reed op de N205, moest wachten bij het verkeerslicht en draaide rechtsaf de N207 op in de richting van Lisse/Hillegom.

januari 17, 2018

Van maandag 22 januari tot en met maandag 12 maart 2018 vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Bennebroekerweg......

Van maandag 22 januari tot en met maandag 12 maart 2018 vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Bennebroekerweg.

In die periode is de rijbaan op de Bennebroekerweg tussen de IJweg en de Nieuwe Molenaarslaan afgesloten voor autoverkeer.

Van maandag 19 februari tot en met maandag 12 maart is het fietspad afgesloten op de Bennebroekerweg tussen de Deltaweg en de Biesheuvelstraat.

In de week erna is het fietspad tussen de IJweg en de Nieuwe Molenaarslaan dicht voor fietsverkeer
 

januari 13, 2018

Bij een kop-staartaanrijding vrijdagochtend op de A4 richting Amsterdam ter hoogte van Hoofddorp is één persoon gewond geraakt.....

Bij een kop-staartaanrijding vrijdagochtend op de A4 richting Amsterdam ter hoogte van Hoofddorp is één persoon gewond geraakt. De automobilist moest naar het ziekenhuis voor behandeling.

De weg was enige tijd deels afgesloten voor verkeer. De beschadigde auto’s werden door de bergingsdienst afgevoerd.

Bron: Haarlems Dagblad