MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 06:00
Share |

Content about Onno Hoes

december 12, 2018

Maandag 17 december gaat Burgemeester van Haarlemmermeer Onno Hoes een 60-jarig jubilerend echtpaar bezoeken......

Maandag 17 december gaat Burgemeester van Haarlemmermeer Onno Hoes een 60-jarig jubilerend echtpaar bezoeken.

Hij brengt een bezoek aan de heer Willem Timmer en zijn vrouw Neeltje Timmer, beide geboren in Haarlemmermeer.

Het echtpaar heeft elkaar leren kennen op tweede kerstdag in 1956, bij een toogdag in de Klopperskerk in Haarlem.

Meneer Timmer heeft vroeger in Rozenburg gewoond en was timmerman. Zijn vrouw was huisvrouw en hielp bij de administratie van haar man.

december 12, 2018

Middelbare scholen doen mee aan de Haarlemmermeerse Mensenrechtenprijs 2019......

Middelbare scholen doen mee aan de Haarlemmermeerse Mensenrechtenprijs 2019.

Burgemeester Onno Hoes heeft maandag het startsein gegeven tijdens de les maatschappijwetenschappen van een have 5-groep op het Herbert Visser College in Nieuw-Vennep.

De scholieren gaan komend jaar aan de slag met de Universele verklaring van de Rechten van de Mens.

De leerlingen mogen zelf bepalen hoe ze met mensenrechten aan de slag gaan. De voorwaarde is de Rechten van de Mens op een overtuigende, creatieve manier over te brengen aan andere jongeren.

december 11, 2018

Lia Klop uit Hoofddorp is maandag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau door Burgemeester Onno Hoes......

Lia Klop uit Hoofddorp is maandag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau door Burgemeester Onno Hoes.

Sinds 1983 is Klop onder andere actief voor het Koningin Wilhelmina Fonds.

De Hoofddorpse was ook lid van de gemeente in opbouw. Ze werkte actief mee aan het voorbereiden van de zondagsdienst en leidde de welkomstgroep van De Lichtkring.

Naast al dit vrijwilligerswerk heeft ze tot 2006 gewerkt bij Woonzorg Nederland. Tot 2009 heeft ze de zorg van haar man op zich genomen en de laatste vijf jaar is ze mantelzorger voor haar moeder.

december 7, 2018

Woensdag 12 december gaat burgemeester Onno Hoes van Haarlemmermeer weer een jubilerend echtpaar bezoeken......

Woensdag 12 december gaat burgemeester Onno Hoes van Haarlemmermeer weer een jubilerend echtpaar bezoeken.

Hij gaat om 11.00 uur langs bij Willem Cornelis de Melker en Alberdina Jentina de Melker-Erken in Badhoevedorp.

Meneer de Melker werkte in de jaren vijftig in een smederij, vervolgens ging hij in militaire dienst. Daarna was hij werkzaam bij onder andere de politie.
Mevrouw de Melker heeft in een confectieatelier gewerkt en was daarna huisvrouw.

Hoes gaat langs om de heer en mevrouw Melker met hun 60-jarig jubileum te feliciteren.

december 4, 2018

Onno Hoes is benoemd tot waarnemend burgemeester van de nieuwe gemeente Haarlemmermeer per 1 januari 2019......

Onno Hoes is benoemd tot waarnemend burgemeester van de nieuwe gemeente Haarlemmermeer per 1 januari 2019.

Hierover zijn de lijsttrekkers van de nieuwe gemeente en Johan Remkes, commissaris van de Koning in Noord-Holland het eens.

Per 1 januari 2019 ontstaat de nieuwe gemeente Haarlemmermeer na een fusie van de gemeenten Haarlemmerliede en Spaarnwoude en Haarlemmermeer.
In verband met de fusie zal een burgemeester voor de nieuwe gemeente benoemd moeten worden.

november 27, 2018

Aanstaande zaterdag 1 december gaat burgemeester Onno Hoes op bezoek bij de 100-jarige mevrouw De Vries-Buizer......

Aanstaande zaterdag 1 december gaat burgemeester Onno Hoes op bezoek bij de 100-jarige mevrouw De Vries-Buizer.

Hij doet dit in Woonzorgcentrum Bornholm in Hoofddorp, om haar te feliciteren met haar verjaardag.

Zij is verpleegster geweest bij de thuiszorg en heeft als kraamverpleegster gewerkt.

De 100-jarige heeft op veel verschillende plekken gewoond en is uiteindelijk in het verzorgingstehuis in Hoofddorp terecht gekomen.

Een flink aantal vrienden uit Hoofddorp komt nog heel regelmatig langs en die zullen zaterdag om 2 uur ook aanwezig zijn.

november 16, 2018

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in Haarlemmermeer op 21 november kunnen jongeren deelnemen aan een escape room in het Raadhuis......

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in Haarlemmermeer op 21 november kunnen jongeren deelnemen aan een escape room in het Raadhuis.

Gemeente Haarlemmermeer tovert de raadzaal in Hoofddorp op 20 en 21 november om tot een escape room waar de eerste stemmers een kans krijgen een uur lang de gemeente te besturen.

Ook moeten ze laten zien dat ze onder tijdsdruk ingewikkelde beslissingen kunnen maken.
De opdrachten hebben te maken met dilemma’s waar het gemeentebestuur ook mee te maken krijgt.

september 5, 2018

Zolang mensen op straat geen oog hebben voor personen die zich afwijkend gedragen, worden de problemen met “verwarde personen” nooit opgelost.....

DEN HAAG - Zolang mensen op straat geen oog hebben voor personen die zich afwijkend gedragen, worden de problemen met “verwarde personen” nooit opgelost. Dat is de gedachte achter het manifest dat het Schakelteam Personen met Verward Gedrag deze week publiceert.

Het schakelteam, onder voorzitterschap van waarnemend burgemeester van Haarlemmermeer Onno Hoes, heeft zich de afgelopen twee jaar over deze problematiek gebogen in opdracht van de overheid.

juli 11, 2018

Op zondag 15 juli bezoekt burgemeester Onno Hoes het echtpaar Henri Adolf Marie en Manna Josephina Theresia Lokkerbol-Kranendijk om hen te feliciteren met hun 65-jarig huwelijksjubileum......

KAAG - Op zondag 15 juli bezoekt burgemeester Onno Hoes het echtpaar Henri Adolf Marie en Manna Josephina Theresia Lokkerbol-Kranendijk om hen te feliciteren met hun 65-jarig huwelijksjubileum.

De heer en mevrouw Lokkerbol, respectievelijk 90 en 88 jaar, hebben elkaar leren kennen op het werk. Hij was daar toen net begonnen aan een lange carrière die hem uiteindelijk bracht in de directie van een middelgrote assuurantiemakelaar. Zij stopte met werken toen ze zwanger was en heeft zich sindsdien met veel liefde en toewijding gestort op de opvoeding van de 4 kinderen.

juli 11, 2018

Op zondag 15 juli bezoekt burgemeester Onno Hoes het echtpaar Gerrit en Alida Petronella Speelman-Sluis om hen te feliciteren met hun 70-jarig huwelijksjubileum.....

BADHOEVEDORP - Op zondag 15 juli bezoekt burgemeester Onno Hoes het echtpaar Gerrit en Alida Petronella Speelman-Sluis om hen te feliciteren met hun 70-jarig huwelijksjubileum.

Gerrit en Alida Speelman leerden elkaar kennen op het bruggetje in het Groenedaalsebos. De mooie jurk van mevrouw maakte indruk op meneer.
Alida woonde aan de Fortweg en Gerrit in Nieuw-Vennep. Zes jaar lang fietste hij iedere zondag en woensdag heen en weer om haar te bezoeken. Na samen bij een broer te hebben ingewoond, verhuisde het paar naar Badhoevedorp.

april 19, 2018

Aftredend voorzitter Andries Stokvis ontving woensdag, tijdens de jaarvergadering van de Ondernemersvereniging Haarlemmermeer-Zuid, de gemeentelijke erespeld.....

NIEUW-VENNEP - Aftredend voorzitter Andries Stokvis ontving woensdag, tijdens de jaarvergadering van de Ondernemersvereniging Haarlemmermeer-Zuid, uit handen van burgemeester Onno Hoes de gemeentelijke erespeld.

april 12, 2018

Julia Pieters uit Hoofddorp is de nieuwe kinderburgemeester van Haarlemmermeer.....

HOOFDDORP - Julia Pieters uit Hoofddorp is de nieuwe kinderburgemeester van Haarlemmermeer. Woensdag kreeg de groep 7-leerlinge van basisschool Klavertje Vier in de wijk Floriande de officiële ambtsketen omgehangen door burgemeester Onno Hoes.

De 10-jarige Julia werd door een jury van gemeenteraadsleden gekozen uit vier kandidaten. Zij presenteerden zichzelf in de raadszaal van het Hoofddorpse raadhuis aan de kindergemeenteraad, die dit jaar bestaat uit leerlingen van de basisscholen Klavertje Vier en Bikube in Bornholm.

maart 1, 2018

Locatie en programma voor de huldiging van Olympisch Kampioen Esmee Visser zijn bekendgemaakt.....

BEINSDORP - De locatie en het programma voor de huldiging van Olympisch Kampioen Esmee Visser op zaterdag 3 maart zijn bekendgemaakt.

’s Middags vanaf half 4 klinkt de feestmuziek vanaf het podium op het parkeerterrein Proeflokaal Bregje aan de Rietkraag 2 in Beinsdorp.

Om 4 uur komt Esmee aan bij het podium, waar zij wordt ontvangen door spreekstalmeester Jan Schrama.

Om 5 over 4 spreekt burgemeester Onno Hoes de kampioene toe en huldigt haar namens het gemeentebestuur van Haarlemmermeer.

november 16, 2017

Onno Hoes wordt waarnemend burgemeester van Haarlemmermeer. Dat heeft de gemeente donderdag bekend gemaakt......

Onno Hoes wordt waarnemend burgemeester van Haarlemmermeer. Dat heeft de gemeente donderdag bekend gemaakt.

In goed overleg met de fractievoorzitters van de gemeenteraad van Haarlemmermeer heeft commissaris van de Koning, Johan Remkes, met ingang van 28 november 2017 Onno Hoes (56) benoemd.

De huidige burgemeester Theo Weterings wordt per 28 november burgemeester van Tilburg.