MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De MeerRadio Middag | 12:00 - 16:00
Share |

Content about Nieuws

juni 14, 2014

Iedere nacht is er heerlijke muziek op MeerRadio. Voor iedereen die niet kan slapen of moet werken zes uur lang de beste muziek. Hits uit de jaren 70, 80, 90 en het heden komen allemaal langs in “De Muzikale Nacht”.
Vanaf zes uur is het op werkdagen weer tijd voor “De Ochtend van MeerRadio”. Heerlijk wakker worden met goede muziek en het laatste nieuws uit Haarlemmermeer met Ton van Draanen, Stephan Schuurman, Maurice Gerrits, Jelle Akerboom en Paul Bruines. In het weekend van 8 tot 10 uur “MeerWakker” met op zaterdag Niels Olijerhoek en op zondag met Kevin van Leeuwen.
 

Iedere nacht is er heerlijke muziek op MeerRadio. Voor iedereen die niet kan slapen of moet werken zes uur lang de beste muziek.

Hits uit de jaren 70, 80, 90 en het heden komen allemaal langs in “De Muzikale Nacht”.

Vanaf zes uur is het op werkdagen weer tijd voor “De Ochtend van MeerRadio”.

Heerlijk wakker worden met goede muziek en het laatste nieuws uit Haarlemmermeer met Ton van Draanen, Stephan Schuurman, Maurice Gerrits, Jelle Akerboom en Paul Bruines.

april 3, 2012

Op Tweede Paasdag zendt MeerRadio de Neder Top 100 uit.
Blijft “Stil in mij” van Van Dik Hout op nummer 1 staan?
Wat zijn de nieuwe binnenkomers en welke nummers zakken in de lijst. Staat “Zelfs je naam is mooi” van Henk Westbroek ook dit jaar op de zesde plaats en zal “Afscheid” van Glennis Grace de Neder Top 100 binnenkomen?
Luister op 9 april tussen 12 uur ’s middags en 7 uur ’s avonds naar Paul Bruines, Almer Veenendaal en Jon Hilbrants.
 

Op Tweede Paasdag zendt MeerRadio de Neder Top 100 uit.
Blijft “Stil in mij” van Van Dik Hout op nummer 1 staan?
Wat zijn de nieuwe binnenkomers en welke nummers zakken in de lijst. Staat “Zelfs je naam is mooi” van Henk Westbroek ook dit jaar op de zesde plaats en zal “Afscheid” van Glennis Grace de Neder Top 100 binnenkomen?
Luister op 9 april tussen 12 uur ’s middags en 7 uur ’s avonds naar Paul Bruines, Almer Veenendaal en Jon Hilbrants.
 

februari 22, 2012

MeerRadio & MeerTelevisie ken je van onze radio en televisieprogramma’s. Maar in de eerste week van april vind je ons ook op de deurmat. Momenteel werkt onze redactie aan de nieuwste editie van de MeerRadio & MeerTelevisie krant!

MeerRadio & MeerTelevisie ken je van onze radio en televisieprogramma’s. Maar in de eerste week van april vind je ons ook op de deurmat. Momenteel werkt onze redactie aan de nieuwste editie van de MeerRadio & MeerTelevisie krant!

januari 11, 2012

Afgelopen zondag 8 januari was het zover; de lancering van onze nieuwe website, en de opening van onze professionele TV-studio. De toekomst van ons station valt en staat bij de inzet van vrijwillige medewerkers. Daarom zijn wij blij dat u op onze site kijkt, want wellicht kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan de mooie programma’s die wij maken en de leuke evenementen waar wij aan deelnemen.

Op de tweede zondag van januari was het zover: de lancering van de nieuwe MeerRadio en MeerTelevisie website én: de opening van de nieuwe TV studio van MeerTelevisie.

De toekomst van Haarlemmermeers eigen radio- en televisiezender draait volledig op de inzet van toegewijde vrijwillige programmamakers. Op deze nieuwe website geven wij je graag een indruk van onze honderd procent Haarlemmermeerse radio- en TV programma’s en de professionele faciliteiten die dit mogelijk maken.

juli 28, 2017

De gemeente Haarlemmermeer heeft in 2016 bijna 365.000 euro bespaard op uitkeringsbedragen van inwoners die hun uitkering ten onrechte ontvingen....

De gemeente Haarlemmermeer heeft in 2016 bijna 365.000 euro bespaard op uitkeringsbedragen van inwoners die hun uitkering ten onrechte ontvingen.

Tegelijk met het direct stopzetten van deze uitkeringen stelt de gemeente ook alles in het werk om de gefraudeerde bedragen terug te krijgen.

Die terugvordering omvat ook nog eens een bedrag van bijna 360.000 euro.

juli 28, 2017

Tijdens een verkeerscontrole op de Hoofdweg-Oostzijde in Nieuw-Vennep heeft de politie woensdag een man aangehouden die een stiletto in zijn auto had liggen....

NIEUW-VENNEP - Tijdens een verkeerscontrole op de Hoofdweg-Oostzijde heeft de politie woensdag een man aangehouden die een stiletto in zijn auto had liggen.

De auto van de man was langs de kant gezet omdat hij 123 kilometer per uur reed waar maximaal 60 kilometer gereden mag worden.

Na inname van zijn rijbewijs werd de man werd opgepakt wegens verboden wapenbezit.

Tijdens de aanhouding roken de agenten een sterke wietlucht. Op het politiebureau wees een drugstest uit dat de verdachte cannabis had gebruikt. Ook hiervan wordt proces-verbaal opgemaakt.

juli 28, 2017

Ondanks de bouwvak wordt er hard gewerkt aan de herinrichting van de Bennebroekerweg in Zwaanshoek....

ZWAANSHOEK - Ondanks de bouwvak wordt er hard gewerkt aan de herinrichting van de Bennebroekerweg. De Goudriaanstraat is inmiddels weer bereikbaar vanaf de Spieringweg.

De verwachtingen van de nieuwe wegindeling zijn hooggespannen. Er werd voor deze invulling gekozen na een uitvoerige participatieperiode waar alle dorpsbewoners aan konden meedoen. Doel van de nieuwe inrichting is de weg onaantrekkelijk te maken voor doorgaand verkeer dat van de Bollenstreek naar Schiphol rijdt.

juli 28, 2017

Hoofddorp Pioniers is zeker van deelname aan de play-offs, nu zij de afgelopen speelronde heeft gewonnen van regerend landskampioen Curaçao Neptunus....

HOOFDDORP - Hoofddorp Pioniers is zeker van deelname aan de play-offs, nu zij de afgelopen speelronde heeft gewonnen van regerend landskampioen Curaçao Neptunus. Daarmee zijn de Hoofddorpers namelijk verzekerd van minimaal een vierde plaats.

juli 28, 2017

Het hotel van Novotel bij Hoofddorp experimenteert met een telefoon die gasten gratis mogen gebruiken tijdens hun verblijf....

HOOFDDORP - Het hotel van Novotel experimenteert met een telefoon die gasten gratis mogen gebruiken tijdens hun verblijf.

Hotelgasten vinden het komende jaar standaard een smartphone op hun kamer. Daarmee kunnen zij niet alleen communiceren met mensen met soortgelijke telefoons binnen het hotel, maar ook gratis lokaal en internationaal bellen.
Daarnaast biedt het hotel via de telefoon allerlei praktische informatie over het hotel en de omgeving aan.

juli 28, 2017

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag in Badhoevedorp twee minderjarige scooterdieven opgepakt....

BADHOEVEDORP - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag twee minderjarige scooterdieven opgepakt.

Na een melding van een gestolen scooter ging de politie op onderzoek uit. In Badhoevedorp hoorde een agent opmerkelijke klusgeluiden vanuit een specifieke garagebox nabij het winkelcentrum.

Nadat meerdere keren gesommeerd was de garagedeur te openen, kwamen twee jongens van 15 en 16 jaar oud tevoorschijn, allebei afkomstig uit Badhoevedorp,

juli 27, 2017

Bij een ongeval op de N201 is dinsdag een automobiliste gewond geraakt.....

HOOFDDORP - Bij een ongeval op de N201 is dinsdag een automobiliste gewond geraakt. Op de Kruisweg ter hoogte van het Claus Party Center botste een automobilist met zijn voertuig vermoedelijk tijdens het invoegen tegen een andere wagen, die weer tegen een andere aanreed.

Eén automobiliste is, na de nodige eerste medische zorg ter plekke, overgebracht naar een ziekenhuis. De andere betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

De Verkeersongevallen Analyse van de politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.
 

juli 27, 2017

Van de bijna 7300 misdrijven die in 2016 in Haarlemmermeer zijn gepleegd, komen er vier voor rekening van een asielzoeker....

HAARLEMMERMEER - Van de bijna 7300 misdrijven die in 2016 in Haarlemmermeer zijn gepleegd, komen er vier voor rekening van een asielzoeker. Hierbij gaat het om diefstal, eenvoudige mishandeling of identiteitsfraude.
De politie in Haarlemmermeer houdt niet apart bij of iemand statushouder is of niet.

Dat antwoorden B en W op vragen van politieke partij Forza.
De partij schreef het Haarlemmermeerse college eind juni dat Nederland zou zijn opgeschrikt door een bericht in de Telegraaf over criminaliteit onder asielzoekers en statushouders.

juli 27, 2017

Er komt geen tijdelijke speelvoorziening in de Hoofddorpse wijk Tudorpark.......

HOOFDDORP – Er komt geen tijdelijke speelvoorziening in de Hoofddorpse wijk Tudorpark. Bewoners hadden daarom gevraagd. De gemeente en corporatie Ymere hebben naar een locatie gezocht die aan alle eisen voldoet, maar deze niet gevonden omdat de bouw van woningen nog in volle gang is. Volgens de gemeente hebben de bewoners begrip getoond.

Bron: Haarlems Dagblad

juli 27, 2017

Het conflict rond de oplevering van Sportcomplex Koning Willem-Alexander in Hoofddorp is opgelost....

HOOFDDORP - Het conflict rond de oplevering van Sportcomplex Koning Willem-Alexander is opgelost. De gemeente Haarlemmermeer en aannemer Bouwcombinatie Vaessen Sprangers hebben een schikking getroffen.

Sinds de ingebruikname van het sportcomplex in Hoofddorp-Floriande in 2014 hebben gemeente en aannemer verschil van mening over de oplevering van het gebouw. De gemeente was niet tevreden over het geleverde werk.
Nadat ook een arbitrageprocedure via de rechter eerder geen oplossing bood, zijn partijen nu uiteindelijk toch tot een vergelijk gekomen.

juli 27, 2017

Het Spaarne Gasthuis houdt op maandag 7 augustus in overleg met het Centrum voor Jeugd en Gezin een voorlichtingsavond over het geven van borstvoeding.......

HOOFDDORP - Het Spaarne Gasthuis houdt op maandag 7 augustus in overleg met het Centrum voor Jeugd en Gezin een voorlichtingsavond over het geven van borstvoeding. Borstvoeding wordt gezien als de beste start voor moeder en kind maar toch stoppen veel moeders vroegtijdig met het geven van borstvoeding. De avonden worden gegeven door lactatiekundigen en zijn bestemd voor aanstaande ouders die zich van te voren goed willen laten informeren over onder meer het beginnen met borstvoeding, het aanleggen van het kind en de houdingen tijdens het geven van borstvoeding.

juli 27, 2017

Het verstrekken van een gehandicaptenparkeerkaart door de gemeente is tegenwoordig een fluitje van een cent.......

HAARLEMMERMEER - Het verstrekken van een gehandicaptenparkeerkaart door de gemeente is tegenwoordig een fluitje van een cent. Binnen enkele minuten kan deze worden uitgedraaid bij je aan de keukentafel. Hiermee wordt de doorlooptijd van de gehandicaptenparkeerkaart verkort van zes weken tot circa een uur. De medewerker van de gemeente die over de vloer komt, is uitgerust met een mobiel pinapparaat, printer, lamineerapparaat en een laptop. Hiermee kan de aanvraag direct aan de keukentafel worden afgehandeld.

juli 27, 2017

Het openbaar ministerie wil dat een verdachte van grootschalige hennepteelt in Nieuw-Vennep 427.000 euro betaalt aan de staat.......

NIEUW-VENNEP - Het openbaar ministerie wil dat een verdachte van grootschalige hennepteelt in Nieuw-Vennep 427.000 euro betaalt aan de staat. Deze 34-jarige Youssef A. uit Velsen-Noord was volgens het OM de man achter een hennepkwekerij in een bedrijfsruimte aan de Westerdreef. Tegen hem werden dinsdag voor de Haarlemse rechtbank ook een werkstraf van 180 uur en een voorwaardelijke celstraf van twee maanden geëist. Netbeheerder Liander en waterleidingbedrijf PWN vorderen respectievelijk 44.000 en 13.000 euro van A. wegens diefstal van elektra en water.

juli 27, 2017

Binnenkort verplaatst de biologische moestuin in Tudorpark naar de locatie achter het tuincentrum Ranzijn in PARK21.....

HOOFDDORP - Binnenkort verplaatst de biologische moestuin in Tudorpark naar de locatie achter het tuincentrum Ranzijn in PARK21. Moestuin Vereniging Tudorparktuin is op initiatief van Ymere en Meergroen ontstaan als experiment om op bouwgrond tijdelijk een moestuin te faciliteren, zolang de grond nog niet nodig is voor woningbouw. De moestuin moet nu na zes jaar plaats maken voor de bouw van woningen.

juli 27, 2017

Dinsdag 5 september zal het landgoed van Kasteel Keukenhof voor de zesde keer het toneel zijn voor het netwerkevenement ‘Zeg ken jij de Mosselman’........

LISSE - Dinsdag 5 september zal het landgoed van Kasteel Keukenhof voor de zesde keer het toneel zijn voor het netwerkevenement ‘Zeg ken jij de Mosselman’, dat in zes jaar tijd is uitgegroeid tot het grootste netwerkevenement voor ondernemers en managers in de regio. De start van het mosselseizoen wordt door de organisatie gezien als ‘het perfecte moment’ om na de zomervakantie in een ongedwongen sfeer weer zaken te doen. De inschrijving voor het evenement is inmiddels geopend. 

juli 26, 2017

In de Voorjaarsnota van de gemeenteraad van Amsterdam zijn in het Stedelijk Mobiliteitsfonds middelen gereserveerd voor vervanging van de Sloterbrug.........

BADHOEVEDORP - In de Voorjaarsnota van de gemeenteraad van Amsterdam zijn in het Stedelijk Mobiliteitsfonds middelen gereserveerd voor vervanging van de Sloterbrug. Volgens wethouder Reneman van Haarlemmermeer is dit erg goed nieuws voor de inwoners van Badhoevedorp en een mijlpaal die gevierd mag worden. Het ontwerp en de uitvoering zullen worden afgestemd met omwonenden, nabijgelegen bedrijven en betrokken dorps- en wijkraden. De voorbereidingen voor de aanleg van de nieuwe Sloterbrug gaan na de zomer van start.

juli 26, 2017

Als op 1 januari 2018 de medewerkers van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude aan de slag gaan in Haarlemmermeer, blijft het gemeentehuis in Halfweg gewoon geopend..........

HALFWEG - Als op 1 januari 2018 de medewerkers van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude aan de slag gaan in Haarlemmermeer, blijft het gemeentehuis in Halfweg gewoon geopend. Burgemeester en wethouders blijven daar nog een jaar aan het werk en ook de gemeenteraad en verschillende commissies vergaderen in 2018 nog aan de Haarlemmerstraatweg. Het gemeentehuis blijft in gebruik als servicecentrum. Dat betekent dat mensen uit Haarlemmerliede en Spaarnwoude, maar ook inwoners uit Zwanenburg en omgeving en de rest van Haarlemmermeer hier terecht kunnen voor alle burgerzakenproducten.

juli 26, 2017

Aanstaande zaterdag zal er tussen11.00 en 15.00 uur een kofferbakverkoop plaatsvinden bij het P-Punt in Hoofddorp......

HOOFDDORP – Aanstaande zaterdag zal er een kofferbakverkoop plaatsvinden bij het P-Punt in Hoofddorp.

Van 11.00 tot 15.00 uur staat het parkeerterrein van het P-Punt dan weer vol met openstaande auto’s waaruit allerhande spullen van eigenaar kunnen wisselen.

Naast lekker koopjesjagen langs de uitgestalde waar kunnen de bezoekers aan dit evenement hier ook terecht voor een gratis kopje koffie.

Het P-Punt is gelegen in de wijk Graan voor Visch in Hoofddorp.

juli 26, 2017

Ondanks de zomervakantie en het feit dat ook de gemeenteraad in Haarlemmermeer met politiek reces is, blijft de PvdA-Haarlemmermeer gewoon bereikbaar.......

HOOFDDORP – Ondanks de zomervakantie en het feit dat ook de gemeenteraad in Haarlemmermeer met politiek reces is, blijft de PvdA-Haarlemmermeer gewoon bereikbaar.

Want met vakantie zijn betekent volgens de PvdA niet dat er geen aandacht is voor ontwikkelingen of gebeurtenissen in de gemeente Haarlemmermeer die acute aandacht verdienen.

Via pvda@haarlemmermeer.nl kunnen inwoners van Haarlemmermeer in de zomervakantie in contact komen met deze politieke partij

juli 26, 2017

Het onafhankelijke gemeenteraadslid Anneke van der Veer heeft een klacht ingediend bij de Raad voor de Journalistiek en de hoofdredactie van Algemeen Dagblad..........

HAARLEMMERMEER - Het onafhankelijke gemeenteraadslid Anneke van der Veer heeft een klacht ingediend bij de Raad voor de Journalistiek en de hoofdredactie van Algemeen Dagblad.