MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in het Weekend | 20:00 - 22:00
Share |

Content about Nieuw-Vennep.

november 8, 2017

Donderdag 23 november organiseert Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep een feestelijke Open Chill Avond. Die is bedoeld om nieuwe chillers op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het inloophuis en met chillers die het huis al bezoeken......

Donderdag 23 november organiseert Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep een feestelijke Open Chill Avond.

Die is bedoeld om nieuwe chillers op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het inloophuis en met chillers die het huis al bezoeken.

Het inloophuis is een plek waar tieners in de leeftijd van 12 tot 18 jaar in contact kunnen komen met leeftijdsgenoten die ook te maken hebben met kanker in het gezin.

Alle films die de afgelopen 10 jaar zijn gemaakt, worden vertoond.

november 8, 2017

Vrijdag 10 en zaterdag 11 november organiseert de Protestantse Gemeente De Rank voor de 27-ste keer in successie haar jaarlijkse rommelmarkt.........

Vrijdag 10 en zaterdag 11 november organiseert de Protestantse Gemeente De Rank voor de 27-ste keer in successie haar jaarlijkse rommelmarkt.

Aansluitend aan de rommelmarkt wordt een veiling georganiseerd met een aantrekkelijk aanbod van leuke, aparte, mooie en zeldzame voorwerpen of attracties.

De opbrengst van de rommelmarkt komt ten goede aan de Protestantse Gemeente De Rank in Nieuw-Vennep en verschillende goede doelen.

De openingstijden zijn op vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. De veiling is vanaf 15.30 uur.

november 1, 2017

Zondag 5 november organiseert Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer een uitvaartbraderie. In het gebouw aan de Hoofdweg in Nieuw-Vennep worden diverse kraampjes ingericht, waar ondernemers uit de omgeving uitvaartproducten presenteren......

Zondag 5 november organiseert Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer een uitvaartbraderie. In het gebouw aan de Hoofdweg in Nieuw-Vennep worden diverse kraampjes ingericht, waar ondernemers uit de omgeving uitvaartproducten presenteren.

 Zoals gedenkstenen, rouwbloemstukken en memorabilia voor de as, fotografie, vervoer naar de uitvaart, nalatenschappen en rouwverwerking. Ook worden er rondleidingen gegeven door het hele gebouw.

De uitvaartbraderie begint 5 november om 10 uur en eindigt om 4 uur. De entree is gratis.

oktober 31, 2017

Zaterdagavond omstreeks tien voor twaalf zijn bij een botsing tussen twee scooters twee personen gewond geraakt. De twee scooters reden beide in de zelfde richting op de Helsinkilaan in Nieuw-Vennep......

Zaterdagavond omstreeks tien voor twaalf zijn bij een botsing tussen twee scooters twee personen gewond geraakt. De twee scooters reden beide in de zelfde richting op de Helsinkilaan in Nieuw-Vennep.

Bij het afslaan zagen ze elkaar over het hoofd, waardoor een flinke klapper onvermijdelijk was. De twee opzittenden van de afslaande scooter vielen hierbij op de grond en raakten beiden gewond.

De verwondingen waren zodanig ernstig dat behandeling in het ziekenhuis noodzakelijk was.

Voor meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

oktober 30, 2017

Op de Spoorlaan nabij Nieuw-Vennep is zaterdagnacht een wagen in de naastgelegen sloot gereden. De twee inzittenden zijn door de brandweer opgevangen......

Op de Spoorlaan nabij Nieuw-Vennep is zaterdagnacht een wagen in de naastgelegen sloot gereden. De twee inzittenden zijn door de brandweer opgevangen.

Na controle in de ambulance werd bij de 24 jarige bestuurder uit Kudelstaart een blaasproef afgenomen. Hieruit bleek dat de beginnende bestuurder meer alcohol had gedronken dan was toegestaan.

In het ziekenhuis heeft een forensisch arts bloed afgenomen ter controle.

oktober 28, 2017

Donderdagavond hield de politie drie mannen aan wegens het in bezit hebben van een stroomstootwapen. Het ging om mannen uit Roosendaal van 23, 22 en 20 jaar oud......

Donderdagavond hield de politie drie mannen aan wegens het in bezit hebben van een stroomstootwapen. Het ging om mannen uit Roosendaal van 23, 22 en 20 jaar oud.

In de Luzernestraat in Nieuw-Vennep troffen agenten na een melding de drie mannen in een auto aan. Zowel het voertuig als de inzittenden kwamen in de politieadministratie voor wegens diefstal. De politie doorzocht de auto en vond een stroomstootwapen.

Geen van de inzittenden wist iets van het wapen, waarop alle drie werden aangehouden. De politie nam het wapen in beslag.

oktober 24, 2017

Rotaryclub Hillegom-Lisse en Soroptimistclub Lisse-Bollenstreek houden zaterdag 28 oktober een inloopmarkt in Lisse. De opbrengst van de inloopmarkt is bestemd voor het Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep dat zich inzet voor kankerpatiënten en hun naasten......

Rotaryclub Hillegom-Lisse en Soroptimistclub Lisse-Bollenstreek houden zaterdag 28 oktober een inloopmarkt in Lisse.

De opbrengst van de inloopmarkt is bestemd voor het Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep dat zich inzet voor kankerpatiënten en hun naasten.

Er worden uiteenlopende cadeaus en relatiegeschenken verkocht, kunstenaas exposeren hun werken en er is een proeverij van Bollenstreekwijnen.

Ook schenken de organisatoren de bezoekers koffie en thee met wat lekkers erbij.

oktober 20, 2017

Onverlaten hebben onlangs opnieuw honderden punaises neergegooid in het losloopgebied voor honden nabij Winterpark in Getsewoud Noord. Hondeneigenaren melden op Facebook dat opnieuw twee honden verwondingen hebben opgelopen.......

Onverlaten hebben onlangs opnieuw honderden punaises neergegooid in het losloopgebied voor honden nabij Winterpark in Getsewoud Noord. Hondeneigenaren melden op Facebook dat opnieuw twee honden verwondingen hebben opgelopen.

Volgens betrokkenen worden de punaises bewust met de punt omhoog gelegd. Het zou gaan om een vorm van eigen richting, bedoeld om fietsers die er tegen de regels in toch doorheen rijden, te treffen.

oktober 19, 2017

Vrijdag en zaterdag is er een boekenbeurs in gebouw De Krim in Nieuw-Vennep. Deze beurs wordt georganiseerd door de Seniorenvereniging Haarlemmermeer Zuid, samen met de Stichting Senioren samen op Weg.......

Vrijdag en zaterdag is er een boekenbeurs in gebouw De Krim in Nieuw-Vennep. Deze beurs wordt georganiseerd door de Seniorenvereniging Haarlemmermeer Zuid, samen met de Stichting Senioren samen op Weg.

De gehele opbrengst van de Boekenbeurs komt ten goede aan de Krimbus. Die verzorgt het vervoer voor senioren in Nieuw-Vennep en omgeving.

De boekenbeurs is op vrijdag van 14.00 tot 19.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

oktober 18, 2017

De stichting Dorpsraad Nieuw-Vennep organiseert ter gelegenheid van het afscheid van haar voorzitter en vice-voorzitter een fotowedstrijd. De opdracht luidt op foto ‘iets dat echt bij het dorp past’ te vereeuwigen.....

De stichting Dorpsraad Nieuw-Vennep organiseert ter gelegenheid van het afscheid van haar voorzitter en vice-voorzitter een fotowedstrijd. De opdracht luidt op foto ‘iets dat echt bij het dorp past’ te vereeuwigen.

Dat mag een gebouw, het landschap, een gebeurtenis, een persoon, een voorwerp of heel iets anders zijn. Foto’s mogen tot uiterlijk 30 november worden ingezonden.

Inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury.

oktober 14, 2017

Het jaarlijkse Haarlemmermeers Ondernemerscongres wordt dinsdag 17 oktober gehouden in het Witte Kerkje aan de Hoofdweg 1320 in Nieuw-Vennep.....

Het jaarlijkse Haarlemmermeers Ondernemerscongres wordt dinsdag 17 oktober gehouden in het Witte Kerkje aan de Hoofdweg 1320 in Nieuw-Vennep.

Voormalig Rabobank-rayondirecteur Ruud van Hecke is dagvoorzitter en leidt de zeven lokale ondernemers in, die uit hun eigen bedrijf het thema 'Nooit alleen op de wereld' belichten.

Het congres bestaat uit een inhoudelijk deel in de kerk en een netwerkdeel bij de Rustende Jager. Het 'zaalprogramma' vindt van 16.00 tot 18.00 uur plaats.

oktober 11, 2017

Autoschade Herstel Haarlemmermeer is het best gewaardeerde schadeherstelbedrijf van heel Nederland. Afgelopen week werd het Vennepse bedrijf niet alleen eerste van de provincie Noord-Holland, maar won het ook de allereerste landelijke FOCWA Award.......

Autoschade Herstel Haarlemmermeer is het best gewaardeerde schadeherstelbedrijf van heel Nederland.

Afgelopen week werd het Vennepse bedrijf niet alleen eerste van de provincie Noord-Holland, maar won het ook de allereerste landelijke FOCWA Award op basis van de klantenreviews op Tevreden.nl.

Met een 9,3 kwam zij als beste uit de test. De FOCWA Schadeherstel Awards werden dit jaar voor het eerst georganiseerd.

oktober 10, 2017

De politie heeft een man aangehouden die wordt verdacht van een inbraak bij een ouder echtpaar aan de Bosstraat in Nieuw-Vennep eind september.....

De politie heeft een man aangehouden die wordt verdacht van een inbraak bij een ouder echtpaar aan de Bosstraat in Nieuw-Vennep eind september.

De 85-jarige inwoner wist de inbreker, die op klaarlichte dag zijn slag probeerde te slaan, toen het huis uit te jagen.

Met zijn 82-jarige echtgenote deed de man een middagdutje toen hij wakker werd van gestommel.

Al snel stond de Venneper oog in oog met de insluiper en ontstond een vechtpartij. De tachtiger wist de man de woning uit de jagen.

Meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

oktober 10, 2017

Een vrouw heeft maandagmiddag sieraden gestolen uit een woning aan Zwanenwater in Nieuw-Vennep. De verdachte deed zich voor als iemand die het water kwam controleren......

Een vrouw heeft maandagmiddag sieraden gestolen uit een woning aan Zwanenwater in Nieuw-Vennep. De verdachte deed zich voor als iemand die het water kwam controleren.

Toen ze met haar babbeltruc eenmaal binnen was, stal ze sieraden van de 84-jarige bewoonster.

De verdachte is een blanke vrouw van ongeveer veertig jaar. Ze is slank, ongeveer 1.75 meter lang en droeg een bruine nylon regenjas.

De politie vraagt mensen die haar zien contact op te nemen.

Meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

oktober 10, 2017

In een sloot aan de Vivaldisingel in Nieuw-Vennep is vanochtend een dode man gevonden. Voorbijgangers zagen hem drijven en schakelden meteen de politie in.......

In een sloot aan de Vivaldisingel in Nieuw-Vennep is vanochtend een dode man gevonden. Voorbijgangers zagen hem drijven en schakelden meteen de politie in.

Toen agenten aankwamen, zagen zij dat de man was overleden. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio gaat het vermoedelijk om iemand die al enige tijd in het water lag.

Een woordvoerder van de politie meldt dat er onderzoek wordt gedaan, aldus NH Nieuws dat vanochtend het bericht als eerste bracht.

Meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

oktober 7, 2017

Zijn de bomen op het Van Haeringenplantsoen in Nieuw-Vennep op hun retour of kunnen ze nog jaren mee? Die vraag staat centraal als maandagavond het renovatieplan voor het plantsoen wordt gepresenteerd.......

Zijn de bomen op het Van Haeringenplantsoen in Nieuw-Vennep op hun retour of kunnen ze nog jaren mee? Die vraag staat centraal als maandagavond het renovatieplan voor het plantsoen wordt gepresenteerd.

Onder inwoners is de vrees voor kaalslag groot. Op sociale media is volop kritiek geuit op de plannen, voor zover die al bekend zijn. Recente kap van enkele takken van een treurwilg heeft niet bijgedragen aan het vertrouwen dat participatie vruchtbaar is.

oktober 3, 2017

Bij een bedrijf in de Luzernestraat in Nieuw-Vennep heeft maandagmiddag een klein brandje gewoed in een machine. Bij het bedrijf worden van houtrestanten houtsnippers gemaakt......

Bij een bedrijf in de Luzernestraat in Nieuw-Vennep heeft maandagmiddag een klein brandje gewoed in een machine. Bij het bedrijf worden van houtrestanten houtsnippers gemaakt.

Vanwege de aard van het bedrijf rukte de brandweer met groot materieel uit. Het viel uiteindelijk allemaal mee.

De automatische blusinstallatie van het bedrijf had het brandje geblust. De brandweer heeft de situatie gecontroleerd en veilig bevonden.

Voor meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

september 30, 2017

Woensdag 4 oktober aanstaande wordt het vernieuwde schoolplein van Daltonschool Het Palet geopend naar het thema van de Kinderboekenweek ‘Gruwelijk Eng'........

Woensdag 4 oktober aanstaande wordt het vernieuwde schoolplein van Daltonschool Het Palet geopend naar het thema van de Kinderboekenweek ‘Gruwelijk Eng'.

In het kader van de verduurzaming en een beter speelklimaat voor de kinderen zijn er onder andere een volleybalveld, een groenstrook, een bijentuin en een groot voetbal- of handbalveld met voldoende afwatering aangelegd.

Door de gezamenlijke inspanningen van Daphne Delhaas Steenkist, voorzitter van de Ouderraad, en de school is het project gerealiseerd.

september 29, 2017

De in Nieuw-Vennep woonachtige AZ-aanvaller Calvin Stengs is terug in Nederland en bij zijn club begonnen aan zijn revalidatie........

De in Nieuw-Vennep woonachtige AZ-aanvaller Calvin Stengs is terug in Nederland en bij zijn club begonnen aan zijn revalidatie.

Het 18-jarige talent scheurde in het openingsduel van het seizoen met PSV zijn kruisband af. Stengs is enkele weken geleden in Pittsburgh geopereerd.

De komende maanden zal hij op het AFAS-trainingscomplex van de club werken aan zijn herstel.

De ex-DIOS jeugdspeler moet er serieus rekening mee houden dat de blessure hem zeker tot aan het einde van dit seizoen aan de kant houdt.

september 25, 2017

In de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 september is omstreeks 3 uur een auto van de weg geraakt op de kruising Hoofdweg met de Lisserweg......

NIEUW-VENNEP - In de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 september is omstreeks 3 uur een auto van de weg geraakt op de kruising Hoofdweg met de Lisserweg.

De auto is door de reling heen geschoten en vervolgens in de Hoofdvaart terechtgekomen. Een duiker van de brandweer heeft na het ongeval in het water gezocht naar inzittenden, maar die zijn niet aangetroffen.

Volgens een omstander was de bestuurder weggezwommen. De politie heeft de locatie van de bestuurder achterhaald en hem meegenomen voor een ademanalyse. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.

september 20, 2017

Dinsdag 17 oktober organiseert Ondernemersvereniging Haarlemmermeer Zuid voor de zesde keer het Haarlemmermeers Ondernemerscongres. Het thema is ‘Nooit alleen op de wereld’. .......

Dinsdag 17 oktober organiseert Ondernemersvereniging Haarlemmermeer Zuid voor de zesde keer het Haarlemmermeers Ondernemerscongres. Het thema is ‘Nooit alleen op de wereld’.

Onder voorzitterschap van Ruud van Hecke krijgen 7 sprekers, alle afkomstig uit het eigen ledenbestand, het woord.

De sprekers delen hun ervaringen met lef en creativiteit. Het congres wordt gehouden in de Witte Kerk aan de Hoofdweg 1320 in Nieuw-Vennep.

september 19, 2017

Buurtbewoners van Jeugdland in Nieuw-Vennep zijn zaterdag 23 september welkom om daar Burendag te vieren......

Buurtbewoners van Jeugdland in Nieuw-Vennep zijn zaterdag 23 september welkom om daar Burendag te vieren.

Dat gebeurt met allerlei activiteiten, zoals pijl en boog schieten en tafeltjes en banken maken voor de ouders om op te zitten.

Ook mogen de kinderen deze dag een hut bouwen met een volwassene. Burendag op Jeugdland Nieuw-Vennep begint om 1 uur en eindigt om 5 uur.

Meer nieuws op www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

september 19, 2017

Zaterdag 23 september wordt tussen 11 en 3 uur op het Harmonieplein in Nieuw-Vennep Getsewoud gehouden.......

Zaterdag 23 september wordt tussen 11 en 3 uur op het Harmonieplein in Nieuw-Vennep Getsewoud gehouden.

Iedereen kan zich hiervoor aanmelden bij het Ontmoetingscentrum. De kosten voor een plek op de markt zijn 2 euro per kofferbak.

Kinderen mogen vanaf een kleedje spulletjes verkopen. Ook zo’n plekje kost 2 euro.

De kofferbakverkoop wordt omlijst met muziek.

Meer nieuws op www.haarlemmermeer.nieuws.nl

september 15, 2017

Bij een ongeval op de Nieuwe Bennebroekerweg nabij de kruising met de Spoorlaan, is woensdag aan het einde van de middag een automobilist gewond geraakt.....

NIEUW-VENNEP - Bij een ongeval op de Nieuwe Bennebroekerweg nabij de kruising met de Spoorlaan, is woensdag aan het einde van de middag een automobilist gewond geraakt.
Bij het ongeval waren drie wagens betrokken.

Het slachtoffer is na behandeling in de ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.
De twee andere bestuurders liepen geen letsel op en konden na het nodige papierwerk hun weg vervolgen.

Meer nieuws op www.haarlemmermeer.nieuws.nl.