MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Zilveren Golf | 18:00 - 19:00
Share |

Content about Montessorischool Floriande

mei 30, 2017

Dinsdag 13 juni zal de feestelijke opening plaatsvinden van een Groen & Actief schoolplein van de Montessorischool Floriande in Hoofddorp......

HOOFDDORP – Dinsdag 13 juni zal de feestelijke opening plaatsvinden van een Groen & Actief schoolplein van de Montessorischool Floriande in Hoofddorp.

Tom Egbers van het Schipholfonds zal de school bij deze opening een cheque overhandigen waarmee dit nieuwe schoolplein mogelijk is geworden.

Het Schipholfonds wil met dit soort donaties de maatschappelijke betrokkenheid van de luchthaven tot uiting te brengen.

maart 17, 2017

Kiki Koopman en Noa Mul zijn woensdag opnieuw tot beste voorlezers uitgeroepen, dit keer tijdens de kwartfinales van de Nationale Voorleeswedstrijd in Haarlem.....

NIEUW-VENNEP / HOOFDDORP  -  Kiki Koopman en Noa Mul zijn woensdag opnieuw tot beste voorlezers uitgeroepen, dit keer tijdens de kwartfinales van de Nationale Voorleeswedstrijd in Haarlem.

Kiki van basisschool 't Joppe uit Nieuw-Vennep en Noa van Montessorischool Floriande uit Hoofddorp waren eerder al de twee winnaressen van de gemeente Haarlemmermeer.
De beide meiden mogen door naar de provinciale halve finale, die op
7 april in Amsterdam wordt gehouden.

Bron: hcnieuws.nl.

januari 26, 2016

Woensdag 27 januari 2016 opent John Nederstigt als wethouder duurzaamheid en onderwijs de “groene wanden” in de aula van de Montessorischool Floriande.....

Woensdag 27 januari 2016 opent John Nederstigt als wethouder duurzaamheid en onderwijs de “groene wanden” in de aula van de Montessorischool Floriande.

Een onderzoek heeft uitgewezen dat groene wanden met planten voor een fris, schoon en gezond binnenklimaat op scholen zorgt en dat dit ook de leerprestaties bevorderd.

Ook krijgen de leerlingen van de school deze woensdagmorgen een “masterclass groen” van tuinman Lodewijk Hoekstra, bekend van het televisieprogramma “Eigen huis en tuin”.