MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
PuurCultuur | 19:00 - 21:00
Share |

Content about John Nederstigt

december 15, 2016

De gemeente Haarlemmermeer heeft een Nederlandse primeur op het gebied van gebruik van windenergie.....

HOOFDDORP - De gemeente Haarlemmermeer heeft een Nederlandse primeur op het gebied van gebruik van windenergie.
Vrijdag 16 december stellen wethouder John Nederstigt van Duurzame economische ontwikkeling en wethouder Derk Reneman van Verkeer en Vervoer de eerste Nederlandse verkeersregelinstallatie op windenergie in gebruik.

december 10, 2016

Wethouder Onderwijs en Duurzaamheid John Nederstigt heeft vrijdagmiddag certificaten van de Noordpool Academie uitgereikt bij basisschool Klavertje Vier in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - Wethouder Onderwijs en Duurzaamheid John Nederstigt heeft vrijdagmiddag certificaten van de Noordpool Academie uitgereikt bij basisschool Klavertje Vier in Hoofddorp.

Leerlingen van de groep 8 hadden de afgelopen periode gewerkt aan technologische oplossingen voor de klimaatverandering op de Noordpool.

Zij deden dit onder begeleiding van medewerkers van de Noordpool Academie en met hulp van leerlingen van het Kaj Munk College uit Hoofddorp.

oktober 7, 2016

Op de Dag van de Duurzaamheid, 10 oktober, wordt op de basisscholen Tweemaster en Waterwolf de Haarlemmermeerse ‘schooldakrevolutie’ ontketend.....

VIJFHUIZEN - Op de Dag van de Duurzaamheid, 10 oktober, wordt op de basisscholen Tweemaster en Waterwolf de Haarlemmermeerse ‘schooldakrevolutie’ ontketend.

Vijf scholen in Hoofddorp en omgeving worden groene stroomfabriekjes die zonnestroom gaan leveren aan alle 38 scholen in Hoofddorp, Vijfhuizen, Zwanenburg, Cruquius, en Rijsenhout. Én, vanaf 2018, in Halfweg en Haarlemmerliede.

oktober 6, 2016

Oud-vice president van de Verenigde Staten, Al Gore, vindt dat iedereen een voorbeeld aan Haarlemmermeer kan nemen......

HAARLEMMERMEER - Oud-vice president van de Verenigde Staten, Al Gore, vindt dat iedereen een voorbeeld aan Haarlemmermeer kan nemen.
Hij zei dat afgelopen dinsdag in Amsterdam tijdens Inspiration360, een evenement voor Nederlandse ondernemers, toen hij het over de ’schooldakrevolutie’ had.

september 9, 2016

Haarlemmermeer wordt in de zogenaamde Duurzame Troonrede als ‘school’voorbeeld genoemd van hoe een aanpak tot een duurzaam succes leidt......

HAARLEMMERMEER - Haarlemmermeer wordt in de zogenaamde Duurzame Troonrede als ‘school’voorbeeld genoemd van hoe een aanpak tot een duurzaam succes leidt. Het principe is dat een aantal scholen energie opwekt via zonnepanelen voor alle andere scholen in de gemeente Haarlemmermeer.

Wethouder John Nederstigt en directeur Andrea van de Graaf van Tegenstroom wordt lof toegezwaaid voor de ‘schooldakrevolutie’ zoals het bijzondere plan wordt genoemd.

februari 3, 2016

Aanstaande vrijdag zal in het Haarlemmermeer Lyceum om 16.00 uur door leerlingen de presentatie plaatsvinden van ‘Welkom in PARK21!’..... 

HOOFDDORP – Aanstaande vrijdag zal in het Haarlemmermeer Lyceum om 16.00 uur door leerlingen de presentatie plaatsvinden van ‘Welkom in PARK21!’.

Deze presentatie is het resultaat van een samenwerking tussen het Haarlemmermeer Lyceum, opdrachtgever Rob van Aerschot en Tessel van Toorn.

Leerlingen uit 4 havo en 5 vwo is hierbij gevraagd om een eigen entree te ontwerpen voor Park21.

Twee eerdere gastlessen door VISTA Landschapsarchitecten en kunstenaar Paul de Kort moesten hun inspiratie prikkelen.

januari 26, 2016

Woensdag 27 januari 2016 opent John Nederstigt als wethouder duurzaamheid en onderwijs de “groene wanden” in de aula van de Montessorischool Floriande.....

Woensdag 27 januari 2016 opent John Nederstigt als wethouder duurzaamheid en onderwijs de “groene wanden” in de aula van de Montessorischool Floriande.

Een onderzoek heeft uitgewezen dat groene wanden met planten voor een fris, schoon en gezond binnenklimaat op scholen zorgt en dat dit ook de leerprestaties bevorderd.

Ook krijgen de leerlingen van de school deze woensdagmorgen een “masterclass groen” van tuinman Lodewijk Hoekstra, bekend van het televisieprogramma “Eigen huis en tuin”.
 

januari 7, 2016

Donderdagmiddag ondertekenen wethouder onderwijs John Nederstigt en schoolbesturen van basisscholen en het voortgezet onderwijs de Lokale Educatieve Agenda 2016-2020..... 

HOOFDDORP - Donderdagmiddag ondertekenen wethouder onderwijs John Nederstigt en schoolbesturen van basisscholen en het voortgezet onderwijs de Lokale Educatieve Agenda 2016-2020.

Een breed en divers onderwijsaanbod voor alle kinderen en jongeren in Haarlemmermeer en onderwijs dat aansluit bij de huidige arbeidsmarkt zijn twee uitgangspunten van deze Lokale Educatieve Agenda.

juli 10, 2015

Volgens wethouder duurzaamheid John Nederstigt is Haarlemmermeer dé plek om hotspot van de nieuwe economie te worden....

HOOFDDORP – Volgens wethouder duurzaamheid John Nederstigt is Haarlemmermeer dé plek om hotspot van de nieuwe economie te worden. Hij sprak verder de hoop uit dat het gebied “De Valley” langs de Rijnlanderweg het hele Schiphol Trade Park een flinke impuls zal geven. Het gebied tussen Bennebroekerweg, de spoorlijn, de Geniedijk en de A4, moet de plek worden voor bedrijven die via weg, spoor en lucht bereikbaar willen zijn. De man achter deze plannen, Coert Zachariasse van de Delta Development Group, is ervan overtuigd dat het een iconisch project wordt. 

april 24, 2015

Als het aan wethouder en locoburgemeester van Haarlemmermeer John Nederstigt ligt, zijn de gebieden Haarlemmermliede en Spaarnwoude van harte welkom bij Haarlemmermeer......

HOOFDDORP – Als het aan wethouder en locoburgemeester van Haarlemmermeer John Nederstigt ligt, zijn de gebieden Haarlemmermliede en Spaarnwoude van harte welkom bij Haarlemmermeer.

De keuze om eventueel samen te gaan is volgens John Nederstigt aan de gemeenteraad van Haarlemmerliede. Er wordt momenteel al goed samengewerkt op het gebied van schoolgebouwen, Sugar City en parkeren. Maar indien ze in Haarlemmermeer een goede partner zien , kan hierover gesproken worden, aldus Nederstigt.

Bron: Haarlems Dagblad

maart 20, 2015

Donderdagmorgen is tijdens De Dag van de Leerplicht de Dik Trom Jeugd Award uitgereikt aan Jordy Buijs uit Hoofddorp......

HOOFDDORP – Donderdagmorgen is tijdens De Dag van de Leerplicht de Dik Trom Jeugd Award uitgereikt aan Jordy Buijs uit Hoofddorp. Met zijn Stichting Pestvrij Nederland en met zijn website - metpestenverpestjehet.nl - heeft hij zich op een bijzondere en positieve manier ingezet voor de samenleving in  Haarlemmermeer. Jordy gaat eveneens langs scholen en plaatsen waar mensen werken om voorlichting te geven en mensen duidelijk te maken wat voor impact pesten op iemands leven kan hebben.

september 2, 2014

Wethouder John Nederstigt heeft afgelopen maandagmiddag bij Sportpark Pioniers in Hoofddorp samen met Sportservice Haarlemmermeer het leerlingvolgsysteem bewegingsonderwijs gelanceerd....

HOOFDDORP - Wethouder John Nederstigt heeft afgelopen maandagmiddag bij Sportpark Pioniers in Hoofddorp samen met Sportservice Haarlemmermeer het leerlingvolgsysteem bewegingsonderwijs gelanceerd.

augustus 25, 2014

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de laatste Nederstigt’s Zomerstudio. Met veel muziek die de gasten van John Nederstigt in het programma hebben laten horen. Ook een gesprek met Andy Houtkamp over zijn ambassadeurschap van de Stichting Leergeld……

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de laatste Nederstigt’s Zomerstudio.

Met veel muziek die de gasten van John Nederstigt de afgelopen 13 weken in het programma hebben laten horen.

Ook een gesprek met Andy Houtkamp over zijn ambassadeurschap van de Stichting Leergeld.

Vanaf volgende week maandag is MeerSport terug op MeerRadio tussen 19.00 en 21.00 uur met presentatoren Hans Jacké en Niels van Attekum.

Nederstigt’s Zomerstudio van 19.00 tot 21.00 uur
 

augustus 18, 2014

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de elfde Nederstigt’s Zomerstudio. Als gast ontvangt John Nederstigt politiek-journalist Frits Verhagen van HCnieuws.nl……..

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de twaalfde Nederstigt’s Zomerstudio. Als gast ontvangt John Nederstigt politiek-journalist Frits Verhagen van HCnieuws.nl

Met Andy Houtkamp praat John in het tweede uur over de het laatste sportnieuws. Onder meer over de Nederlandse successen bij het Europees Kampioenschap Atletiek (outdoor) dat in het Zwitserse Zürich.

NEDERSTIGT’S ZOMERSTUDIO VAN 19.00 TOT 21.00 UUR
 

augustus 11, 2014

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de elfde Nederstigt’s Zomerstudio. Als gast ontvangt John Nederstigt: Lisa Snijders van Boekhandel Stevens in Hoofddorp……

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de elfde Nederstigt’s Zomerstudio. Als gast ontvangt John Nederstigt: Lisa Snijders van Boekhandel Stevens in Hoofddorp.

augustus 4, 2014

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de tiende Nederstigt’s Zomerstudio. Als gast ontvangt John Nederstigt doventolk Nicole Wasmoeth……

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de tiende Nederstigt’s Zomerstudio. Als gast ontvangt John Nederstigt doventolk Nicole Wasmoeth.

Met Andy Houtkamp praat John over de het laatste sportnieuws.

John Nederstigt is in het dagelijks leven wethouder van Duurzame Economische Ontwikkeling, Innovatie, Onderwijs en Jeugdzorg in de gemeente Haarlemmermeer.

Daarnaast is hij een groot muziekliefhebber.

Nederstigt heeft het “radiovirus” te pakken gekregen nadat hij in mei 2011 twee uur lang zijn favoriete muziek op MeerRadio mocht laten horen.

juli 28, 2014

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de negende Nederstigt’s Zomerstudio. Als gast ontvangt John Nederstigt: Andrea van de Graaf, zij is vrijwilliger bij Tegenstroom……

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de negende Nederstigt’s Zomerstudio. Als gast ontvangt John Nederstigt: Andrea van de Graaf, zij is vrijwilliger bij Tegenstroom.

Met Andy Houtkamp praat John over de rol van de media bij sportevenementen.

John Nederstigt is in het dagelijks leven wethouder van Duurzame Economische Ontwikkeling, Innovatie, Onderwijs en Jeugdzorg in de gemeente Haarlemmermeer.

Daarnaast is hij een groot muziekliefhebber.

juli 21, 2014

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de achtste Nederstigt’s Zomerstudio. Als gast ontvangt John Nederstigt de rector van de KSH in Hoofddorp Mark Mees……

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de achtste Nederstigt’s Zomerstudio. Als gast ontvangt John Nederstigt de rector van de KSH in Hoofddorp Mark Mees.

Met Andy Houtkamp praat John over de mooiste sportgebeurtenissen uit de geschiedenis, waaronder de 800 meter van Ellen van Lange tijdens de Olympische Zomerspelen van 1992 in Barcelona.

John Nederstigt is in het dagelijks leven wethouder van Duurzame Economische Ontwikkeling, Innovatie, Onderwijs en Jeugdzorg in de gemeente Haarlemmermeer.

Daarnaast is hij een groot muziekliefhebber.

juli 14, 2014

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de zevende Nederstigt’s Zomerstudio. Als gast ontvangt John Nederstigt zijn MeerRadio-collega Peter Melis…..

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de zevende Nederstigt’s Zomerstudio. Als gast ontvangt John Nederstigt zijn MeerRadio-collega Peter Melis.

Met Andy Houtkamp praat John over actuele sportgebeurtenissen, zoals het afgelopen WK-voetbal en de Tour de France.

John Nederstigt is in het dagelijks leven wethouder van Duurzame Economische Ontwikkeling, Innovatie, Onderwijs en Jeugdzorg in de gemeente Haarlemmermeer.

Daarnaast is hij een groot muziekliefhebber.

juli 7, 2014

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de zesde Nederstigt’s Zomerstudio. Gast is Ger Schönhage van Stichting Zorgmanege Starro in Hoofddorp….

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de zesde Nederstigt’s Zomerstudio. Gast is Ger Schönhage van Stichting Zorgmanege Starro aan de IJweg 951 in Hoofddorp.

Daarnaast is Ger één van de organisatoren van de Kortebaandraverij die zaterdag 12 juli op de Kruisweg in Hoofddorp wordt gehouden.

Met Andy Houtkamp praat John over actuele sportgebeurtenissen, zoals de WK-wedstrijd van afgelopen zaterdag tussen Nederland en Costa Rica en de Tour de France die zaterdag van start is gegaan.

juni 30, 2014

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de vijfde Nederstigt’s Zomerstudio. Gast is Dick Braam uit Rijsenhout. Met Andy Houtkamp praat John Nederstigt over actuele sportgebeurtenissen.....
 

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de vijfde Nederstigt’s Zomerstudio. Gast is Dick Braam uit Rijsenhout.

Met Andy Houtkamp praat John over actuele sportgebeurtenissen.

John Nederstigt is in het dagelijks leven wethouder van Duurzame Economische Ontwikkeling, Innovatie, Onderwijs en Jeugdzorg in de gemeente Haarlemmermeer.

Daarnaast is hij een groot muziekliefhebber.

Nederstigt heeft het “radiovirus” te pakken gekregen nadat hij in mei 2011 twee uur lang zijn favoriete muziek op MeerRadio mocht laten horen.

juni 23, 2014

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de vierde Nederstigt’s Zomerstudio. Gast is Melissa Schonhage. Zij is afgestudeerd aan het Montessori College Aerdenhout.....

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de vierde Nederstigt’s Zomerstudio. Gast is Melissa Schonhage. Zij is afgestudeerd aan het Montessori College Aerdenhout.

Met Andy Houtkamp praat John over actuele sportgebeurtenissen.

John Nederstigt is in het dagelijks leven wethouder van Duurzame Economische Ontwikkeling, Innovatie, Onderwijs en Jeugdzorg in de gemeente Haarlemmermeer.

Daarnaast is hij een groot muziekliefhebber.

juni 16, 2014

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de derde Nederstigt’s Zomerstudio. Gasten zijn Marith en Floor van Alten. Deze twee tieners verhuisden 4 jaar geleden met hun ouders naar Atlanta in de VS. Zij zijn even terug in Nederland…….

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de derde Nederstigt’s Zomerstudio. Gasten zijn Marith en Floor van Alten. Deze twee tieners verhuisden 4 jaar geleden met hun ouders naar Atlanta in de VS. Zij zijn even terug in Nederland.

Met Andy Houtkamp praat John over actuele sportgebeurtenissen.

John Nederstigt is in het dagelijks leven wethouder van Duurzame Economische Ontwikkeling, Innovatie, Onderwijs en Jeugdzorg in de gemeente Haarlemmermeer.

Daarnaast is hij een groot muziekliefhebber.

juni 9, 2014

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de tweede Nederstigt’s Zomerstudio. Gasten zijn Esther Verburg en Hiske Verschuren van De Zilvermeeuw in Lisserbroek. Met Andy Houtkamp praat John over actuele sportgebeurtenissen.......
 

Luister vanavond tussen 7 en 9 uur naar de tweede Nederstigt’s Zomerstudio. Gasten zijn Esther Verburg en Hiske Verschuren van Openbare Basisschool De Zilvermeeuw in Lisserbroek.

Met Andy Houtkamp praat John over actuele sportgebeurtenissen.

John Nederstigt is in het dagelijks leven wethouder van Duurzame Economische Ontwikkeling, Innovatie, Onderwijs en Jeugdzorg in de gemeente Haarlemmermeer.

Daarnaast is hij een groot muziekliefhebber.