MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Zilveren Golf | 18:00 - 19:00
Share |

Content about Inspectie Leefomgeving en Transport

november 4, 2016

Donderdag is er een controleactie op de luchthaven Schiphol geweest om hinderlijk gedrag van taxichauffeurs en –ronselaars aan te pakken.....

SCHIPHOL - Donderdag is er een controleactie op de luchthaven Schiphol geweest om hinderlijk gedrag van taxichauffeurs en –ronselaars aan te pakken.
De controle is een gezamenlijke actie van de gemeente Haarlemmermeer, de Koninklijke Marechaussee en de Inspectie Leefomgeving en Transport. Deze controles worden de komende tijd regelmatig herhaald.

september 29, 2016

Schiphol is in de eerste helft van het zogeheten gebruiksjaar binnen de normen gebleven voor geluidsoverlast, luchtverontreiniging en veiligheidsrisico.....

SCHIPHOL/HAARLEMMERMEER - Schiphol is in de eerste helft van het zogeheten gebruiksjaar binnen de normen gebleven voor geluidsoverlast, luchtverontreiniging en veiligheidsrisico.

Dat heeft de Inspectie Leefomgeving en Transport woensdag gemeld in een rapport aan de Tweede Kamer. Het gaat over de naleving van de normen en regels door Schiphol, Luchtverkeersleiding Nederland en de luchtvaartmaatschappijen die op Schiphol opereren.

maart 26, 2015

Schiphol is in 2014 binnen de grenswaarden voor de externe veiligheid en het totale volume van de geluidbelasting gebleven............

SCHIPHOL - Schiphol is in 2014 binnen de grenswaarden voor de externe veiligheid en het totale volume van de geluidbelasting gebleven. Dat geldt ook voor de normen van de nachtelijke geluidbelasting en de emissies.
Dit staat in de Handhavingsrapportage Schiphol 2014 van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) die onlangs naar de Tweede Kamer is gestuurd.
Het rapport betreft de naleving van de normen en regels door Schiphol, Luchtverkeersleiding Nederland en de op Schiphol opererende luchtvaartmaatschappijen over de periode november 2013 tot en met oktober 2014.