MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Zilveren Golf | 18:00 - 19:00
Share |

Content about Hoofddorp - Nieuw-Vennep

maart 15, 2017

Groei & Bloei Haarlemmermeer houdt op dinsdag 21 maart in Nieuw-Vennep de lezing: “Waar komen onze tuinplanten vandaan?”......

NIEUW-VENNEP – Groei & Bloei Haarlemmermeer houdt op dinsdag 21 maart in Nieuw-Vennep de lezing: “Waar komen onze tuinplanten vandaan?”

Deze lezing in Wijkgebouw Linquenda zal worden gegeven door Brian Kabbes.

Brian en zijn vrouw Mirjam zijn sinds 1991 eigenaar van een kleinschalige vaste plantenkwekerij in het Friese Suameer.

Zij kweken milieuvriendelijk en gebruiken geen chemische bestrijdingsmiddelen bij de opkweek van hun planten.

december 30, 2016

Wie belang hecht aan participatie in de ontwikkeling van een multifunctioneel recreatiegebied in Haarlemmermeer, of er gewoon aardigheid in heeft, kan in 2017 ’Vriend van Park21’ worden.....

HOOFDDORP/NIEUW-VENNEP - Wie belang hecht aan participatie in de ontwikkeling van een multifunctioneel recreatiegebied in Haarlemmermeer, of er gewoon aardigheid in heeft, kan in 2017 ’Vriend van Park21’ worden.

Park21 is een duizend hectare groot recreatiegebied dat tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep moet komen.

oktober 27, 2016

Raadslid Anneke van der Veer is uit de tweemanspartij Onafhankelijk Liberaal gestapt. Zij blijft aan als gemeenteraadslid.....

HOOFDDORP/NIEUW-VENNEP - Raadslid Anneke van der Veer is uit de tweemanspartij Onafhankelijk Liberaal gestapt. Zij blijft aan als gemeenteraadslid.
Voor zover bekend geldt dat ook voor het andere OL-lid Kees van der Linden.

In een verklaring die Van der Veer vanmorgen uitbracht, stelt zij dat er niet meer samen te werken valt met Van der Linden. Deze zou het steeds hebben laten afweten bij bijeenkomsten van de gemeenteraad. Als fractievoorzitter vindt zij dat niet kunnen.

september 22, 2016

In Park21 wordt toch een waterplas met recreatieve mogelijkheden gerealiseerd.....

NIEUW-VENNEP – In Park21 wordt toch een waterplas met recreatieve mogelijkheden gerealiseerd.

Vorig jaar was er nog een discussie of het gebied tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep een recreatieplas moest krijgen, in verband met de kosten van het plan.

De gemeente heeft onderzoek gedaan en besloten dat een waterplas het gebied extra aantrekkelijk maakt en meer investeerders bereid zijn om geld te investeren.

Op Park21 komt ook veel groen, veilige fietspaden en diverse voorzieningen.

Bron: Hoofddorps Nieuwsblad

oktober 2, 2014

Woensdag 1 oktober is het nieuwe Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer officieel geopend.....

HOOFDDORP – Woensdag 1 oktober is het nieuwe Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer officieel geopend. Nabestaanden kunnen desgewenst de overledenen 24 uur per dag bezoeken. Het centrum, gelegen tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep heeft twee familiekamers en biedt een plek voor condoleances. Het strooiveld is waarschijnlijk later dit jaar te gebruiken. Wie het centrum als uitvaart heeft, hoeft daar niet begraven te worden. Het centrum staat open voor klanten zowel binnen als buiten Haarlemmermeer.