MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in het Weekend | 20:00 - 22:00
Share |

Content about Eric van Lieshout

november 7, 2017

Op de Hoeksteen in Hoofddorp is zondagmiddag een personenwagen tegen de trailer van een vrachtwagen gebotst........

Op de Hoeksteen in Hoofddorp is zondagmiddag een personenwagen tegen de trailer van een vrachtwagen gebotst. 

Het ongeval gebeurde in de bocht op de Hoeksteen, toen de personenwagen uit de bocht vloog en tegen de trailer van een tegemoetkomende vrachtwagen botste.

Ondanks de aanzienlijke schade aan de personenwagen, raakte de bestuurster niet gewond. Ze kwam met de schrik vrij.

Zowel de personenauto als de trailer moesten door de bergingsdienst worden afgevoerd.
 

november 7, 2017

Op de Havenmeesterweg op Schiphol is zondagmiddag een R-net bus tegen een taxi gebotst. De taxi passeerde de busbaan, zonder de bus voorrang te verlenen.........

Op de Havenmeesterweg op Schiphol is zondagmiddag een R-net bus tegen een taxi gebotst. De taxi passeerde de busbaan, zonder de bus voorrang te verlenen.

Hierdoor moest de bus vol in de remmen, maar deze kon niet meer op tijd tot stilstand komen.

De Tesla taxi werd vol in de zijkant geraakt. Niemand raakte gewond. De elektrische taxi kon niet meer verder en is door de bergingsdienst afgevoerd.

oktober 31, 2017

Omstreeks kwart over tien zaterdagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een incident aan het Lorentzplein in Badhoevedorp.....

Omstreeks kwart over tien zaterdagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een incident aan het Lorentzplein in Badhoevedorp.

Ook het Mobiel Medische Team werd gealarmeerd. Er bleek op het plein gevochten te zijn.

Daarbij was één persoon gewond geraakt. Hij is ter plaatse in de ambulance door de trauma-arts nagekeken, waarna deze naar het ziekenhuis is vervoerd.

Over de toedracht van de vechtpartij is volgens de politie nog veel onduidelijk. Via nader onderzoek en verhoor wil zij hierover meer te weten komen. Getuigen kunnen zich melden.

oktober 31, 2017

Zaterdagavond omstreeks tien voor twaalf zijn bij een botsing tussen twee scooters twee personen gewond geraakt. De twee scooters reden beide in de zelfde richting op de Helsinkilaan in Nieuw-Vennep......

Zaterdagavond omstreeks tien voor twaalf zijn bij een botsing tussen twee scooters twee personen gewond geraakt. De twee scooters reden beide in de zelfde richting op de Helsinkilaan in Nieuw-Vennep.

Bij het afslaan zagen ze elkaar over het hoofd, waardoor een flinke klapper onvermijdelijk was. De twee opzittenden van de afslaande scooter vielen hierbij op de grond en raakten beiden gewond.

De verwondingen waren zodanig ernstig dat behandeling in het ziekenhuis noodzakelijk was.

Voor meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

oktober 26, 2017

Op de Amsterdamse Baan in Lijnden is woensdagmiddag een man gewond geraakt na een aanrijding met een personenwagen.....

LIJNDEN - Op de Amsterdamse Baan is woensdagmiddag een man gewond geraakt na een aanrijding met een personenwagen.
Het slachtoffer reed op zijn bromfiets over het fietspad van de Amsterdamse Baan, toen hij geen voorrang kreeg van een automobilist die de Brisbanestraat insloeg.
Het slachtoffer botste op de zijkant van de wagen en kwam hierbij ten val.

De man is na de nodige zorg in de ambulance, met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Meer nieuws op www.haarlemmermeer.nieuws.nl.
 

oktober 25, 2017

Op de Dirk Storklaan in bedrijvenpark De President zijn dinsdagmiddag twee wagens op elkaar gebotst...........

HOOFDDORP - Op de Dirk Storklaan in bedrijvenpark De President zijn dinsdagmiddag twee wagens op elkaar gebotst. Op de kruising met de Johan Enschedelaan botste een bedrijfswagen tegen de zijkant van een personenwagen, door de klap van de aanrijding kwam de wagen achterstevoren tot stilstand. In de personenwagen zat een bestuurder met twee kinderen, beide kinderen zijn in de ambulance onderzocht maar bleken geen letsel opgelopen te hebben. De kinderen hebben voor de schrik een beertje ontvangen van een agent. Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd.

oktober 24, 2017

Op de N201 ter hoogte van de A4 heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden waarbij drie vrachtwagens betrokken waren. De N201 was hierdoor in de richting van de A4 vanaf de Waterwolftunnel geruime tijd volledig afgesloten......

Op de N201 ter hoogte van de A4 heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden waarbij drie vrachtwagens betrokken waren. De N201 was hierdoor in de richting van de A4 vanaf de Waterwolftunnel geruime tijd volledig afgesloten.

Het ongeluk gebeurde toen een vrachtwagen achterop een andere, stilstaande vrachtwagen botste, die op zijn beurt hierdoor tegen zijn voorganger klapte.

Eén van de chauffeurs is in de ambulance behandeld, maar hoefde na behandeling niet mee.

oktober 19, 2017

Bij een ongeval op de Van Heuven Goedhartlaan is woensdagmiddag een personenwagen op zijn dak terechtgekomen.....

HOOFDDORP - Bij een ongeval op de Van Heuven Goedhartlaan is woensdagmiddag een personenwagen op zijn dak terechtgekomen. Het incident gebeurde op de kruising met de Kruisweg, toen twee personenwagens met elkaar in botsing kwamen.

De bestuurster van de auto die op zijn dak terecht kwam, is in de ambulance nagekeken. Zij bleek geen letsel te hebben opgelopen en is na behandeling door een agent thuisgebracht.
De bestuurster van de andere wagen kwam met de schrik vrij.

oktober 16, 2017

Afgelopen zondag rukten de hulpdiensten massaal uit naar het Jaan Dekkerpad in Hoofddorp om hulp te bieden aan een mogelijk slachtoffer van een ongeval......

Afgelopen zondag rukten de hulpdiensten massaal uit naar het Jaan Dekkerpad in Hoofddorp om hulp te bieden aan een mogelijk slachtoffer van een ongeval.

In het water ter hoogte van de Klaas van Reeuwijkstraat vonden buurtbewoners namelijk een scooter. Omdat het niet duidelijk was of het om een ongeval ging, werd direct flink opgeschaald.

Toen de scooter op het droge was getrokken werd aan de hand van het kenteken al snel duidelijk dat de scooter een dag eerder was gestolen was.

oktober 11, 2017

Op de Hillegommerdijk is dinsdagochtend een personenwagen na een aanrijding in de Ringvaart beland........

BEINSDORP - Op de Hillegommerdijk is dinsdagochtend een personenwagen na een aanrijding in de Ringvaart beland. De bestuurster kon met hulp van de andere bestuurder met een nat pak de wagen verlaten, zij liep geen letsel op en is door de ambulance thuis afgezet. Vermoedelijk is de vrouw ingehaald door een automobilist die tijdens het inhalen moest uitwijken voor een geparkeerde vrachtwagen waarbij hij de auto van het slachtoffer aantikte. Een speciale duikploeg werd opgeroepen om de auto in het water te lokaliseren en aan een kraanwagen te koppelen.

oktober 11, 2017

Maandagavond omstreeks kwart voor 11 is een motorrijdster gewond geraakt nadat ze ten val is gekomen op de Kruisweg in Rozenburg......

Maandagavond omstreeks kwart voor 11 is een motorrijdster gewond geraakt nadat ze ten val is gekomen op de Kruisweg in Rozenburg.

Daarbij is de motorrijdster zodanig gewond geraakt, dat ze, na eerste hulp in de ambulance, moest worden overgebracht naar een ziekenhuis.

De motorscooter was zwaar beschadigd en is opgehaald door een bergingsbedrijf. Over de oorzaak van het eenzijdige ongeval bestaat nog geen duidelijkheid.

Meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

oktober 10, 2017

Bij een aanrijding tussen twee auto’s op de Burgemeester Amersfoordtlaan in Badhoevedorp zijn zondagavond twee gewonden gevallen. Beide slachtoffers moesten naar het ziekenhuis worden vervoerd........

Bij een aanrijding tussen twee auto’s op de Burgemeester Amersfoordtlaan in Badhoevedorp zijn zondagavond twee gewonden gevallen. Beide slachtoffers moesten naar het ziekenhuis worden vervoerd.

Een van hen was dermate onrustig en in de war door de klap dat begeleiding van een marechaussee in de ambulance raadzaam bleek.

Over de oorzaak van het ongeval kan nog niet veel gezegd worden. De verkeersongevallen analyse (VOA) kwam ter plaatse gekomen om de oorzaak te onderzoeken.

oktober 6, 2017

Bij een ongeval op de N201 is vandaag een automobiliste gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de kruising Spaarnepoort met de N201......

Bij een ongeval op de N201 is vandaag een automobiliste gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de kruising Spaarnepoort met de N201.

Door de klap van de aanrijding maakte de wagen van het slachtoffer een draai van 180 graden. Ambulance, brandweer en politie kwamen hulp bieden.

De brandweer heeft de voertuigen veilig gesteld. Een rijstrook van de N201 was geruime tijd afgesloten. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd.
 

september 27, 2017

Op de N201 Rijkerdreef is maandagochtend een automobilist van de weg geraakt en gelanceerd door de hoge rijbaanafscheiding. De personenwagen kwam achterstevoren tot stilstand op de rijbaan.......

Op de N201 Rijkerdreef is maandagochtend een automobilist van de weg geraakt en gelanceerd door de hoge rijbaanafscheiding. De personenwagen kwam achterstevoren tot stilstand op de rijbaan.

Een agent stabiliseerde het slachtoffer in afwachting van de ambulance. Na de nodige zorg in de ambulance, is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval waren in beide richtingen één rijstrook gesloten ter beveiliging van het ongeval en de hulpverleners. Het voertuig is door de bergingsdienst afgevoerd.

september 27, 2017

Een bedrijfsbusje is dinsdagmiddag in Schiphol-Rijk tegen een boom tot stilstand gekomen.....

SCHIPHOL-RIJK - Een bedrijfsbusje is dinsdagmiddag in Schiphol-Rijk tegen een boom tot stilstand gekomen. De bestuurder van het busje kwam met de schrik vrij.

Het ongeval gebeurde op de Fokkerweg ter hoogte van de
Koolhovenlaan, toen de bestuurder van het busje moest remmen voor de
verkeerslichten.
Bij zijn poging om het schuiven van de lading tegen te gaan, belandde de bestuurder met het busje in de berm, om vervolgens tegen een boom tot stilstand te komen.

Het busje is door de bergingsdienst rechtstreeks naar de sloop gebracht.

september 26, 2017

Bij een ongeluk op de N201 is maandagochtend een gewonde gevallen. Door het ongeluk is de Weg om de Noord richting Heemstede afgesloten.....

Bij een ongeluk op de N201 is maandagochtend een gewonde gevallen. Door het ongeluk is de Weg om de Noord richting Heemstede afgesloten.

De botsing vond plaats op de kruising met de Van Heuven Goedhartlaan. De politie deed uitgebreid onderzoek op de plek van het ongeluk, wat hinder voor het doorgaande verkeer opleverde.

Voor meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

september 25, 2017

In de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 september is omstreeks 3 uur een auto van de weg geraakt op de kruising Hoofdweg met de Lisserweg......

NIEUW-VENNEP - In de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 september is omstreeks 3 uur een auto van de weg geraakt op de kruising Hoofdweg met de Lisserweg.

De auto is door de reling heen geschoten en vervolgens in de Hoofdvaart terechtgekomen. Een duiker van de brandweer heeft na het ongeval in het water gezocht naar inzittenden, maar die zijn niet aangetroffen.

Volgens een omstander was de bestuurder weggezwommen. De politie heeft de locatie van de bestuurder achterhaald en hem meegenomen voor een ademanalyse. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.

september 21, 2017

Een vrouw is woensdag ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Bosweg in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - Een vrouw is woensdag ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Bosweg. De vrouw was met haar fiets ten val gekomen.

De traumahelikopter die met het Mobiel Medisch team hulp kwam verlenen, moest naast de Bosweg landen.

Na de nodige medische zorg ter plekke, is het slachtoffer met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

Over de juiste toedracht van het ongeval is nog niets bekend.

Meer nieuws op www.haarlemmermeer.nieuws.nl.
 

september 16, 2017

De schade aan bomen in Haarlemmermeer na de eerste herfststorm van dit jaar valt mee. Dat zegt Addy Monster, beleidsadviseur bij Beheer en Onderhoud, na een eerste inventarisatie.....

De schade aan bomen in Haarlemmermeer na de eerste herfststorm van dit jaar valt mee. Dat zegt Addy Monster, beleidsadviseur bij Beheer en Onderhoud, na een eerste inventarisatie.

Dat de schade beperkt is gebleven, komt doordat de storm minder krachtig en langdurig was dan op grond van de alarmerende berichten werd gevreesd. Bomen die wél het loodje legden, zijn niet op inwoners, passanten of huizen terecht gekomen.

Er waren meldingen van omgewaaide bomen en afgebroken takken uit onder meer Vijfhuizen, Hoofddorp, Badhoevedorp.

september 15, 2017

Bij een botsing tussen een lijnbus en een personenwagen zijn woensdagmiddag bij Schiphol twee personen gewond geraakt.....

SCHIPHOL - Bij een botsing tussen een lijnbus en een personenwagen zijn woensdagmiddag twee personen gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde op de Schipholweg ter hoogte van de kruising Zuidtangent. Beide bestuurders raakten gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis.
Onder de buspassagiers vielen geen slachtoffers.

Meer nieuws op www.haarlemmermeer.nieuws.nl.
 

september 15, 2017

Bij een ongeval op de Nieuwe Bennebroekerweg nabij de kruising met de Spoorlaan, is woensdag aan het einde van de middag een automobilist gewond geraakt.....

NIEUW-VENNEP - Bij een ongeval op de Nieuwe Bennebroekerweg nabij de kruising met de Spoorlaan, is woensdag aan het einde van de middag een automobilist gewond geraakt.
Bij het ongeval waren drie wagens betrokken.

Het slachtoffer is na behandeling in de ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.
De twee andere bestuurders liepen geen letsel op en konden na het nodige papierwerk hun weg vervolgen.

Meer nieuws op www.haarlemmermeer.nieuws.nl.
 

september 13, 2017

Bij een ongeval op de kruising van de Kruisweg met de Burgemeester Pabstlaan is dinsdagmiddag een fietser gewond geraakt.........

HOOFDDORP – Bij een ongeval op de kruising van de Kruisweg met de Burgemeester Pabstlaan is dinsdagmiddag een fietser gewond geraakt. Tijdens het oversteken kwam de scholier op het fietspad in botsing met een personenauto. De fietser is na de nodige zorg in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Tijdens de afhandeling van het ongeval schampte een passerende automobilist de treeplank van de ambulance, hierbij liep de ambulance geen schade op, de personenwagen wel.

september 13, 2017

Hulpverleners zijn vandaag druk bezig met de vele stormmeldingen in Haarlemmermeer. Er zijn bomen omgewaaid en takken vliegen op de wegen......

Hulpverleners zijn vandaag druk bezig met de vele stormmeldingen in Haarlemmermeer.
Er zijn bomen omgewaaid en takken vliegen op de wegen.

Op de Frankweg in Nieuw-Vennep is een zijgevel van een bedrijfspand gedeeltelijk losgeraakt en in de Hoofddorpse wijk Graan voor Visch is een en boom omgewaaid die de weg blokkeerde.

Op Schiphol zijn diverse vluchten geschrapt en zijn enkele start- en
landingsbanen gesloten.

augustus 29, 2017

Bij een aanrijding op de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp is maandagavond een personenauto op zijn dak terecht gekomen.......
 

HOOFDDORP - Bij een aanrijding op de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp is maandagavond een personenauto op zijn dak terecht gekomen.

Het ongeval gebeurde op de kruising met het Polarisavenue, toen twee personenauto’s met elkaar in botsing kwamen, waarbij één auto op zijn dak terecht kwam.

Hulpdiensten werden opgeroepen, maar beide inzittenden konden op eigen kracht hun auto verlaten.

Eén bestuurder is in de ambulance voor de zekerheid gecontroleerd maar hoefde niet mee.