MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in de Middag | 12:00 - 18:00
Share |

Content about Eric van Lieshout

september 16, 2017

De schade aan bomen in Haarlemmermeer na de eerste herfststorm van dit jaar valt mee. Dat zegt Addy Monster, beleidsadviseur bij Beheer en Onderhoud, na een eerste inventarisatie.....

De schade aan bomen in Haarlemmermeer na de eerste herfststorm van dit jaar valt mee. Dat zegt Addy Monster, beleidsadviseur bij Beheer en Onderhoud, na een eerste inventarisatie.

Dat de schade beperkt is gebleven, komt doordat de storm minder krachtig en langdurig was dan op grond van de alarmerende berichten werd gevreesd. Bomen die wél het loodje legden, zijn niet op inwoners, passanten of huizen terecht gekomen.

Er waren meldingen van omgewaaide bomen en afgebroken takken uit onder meer Vijfhuizen, Hoofddorp, Badhoevedorp.

september 15, 2017

Bij een botsing tussen een lijnbus en een personenwagen zijn woensdagmiddag bij Schiphol twee personen gewond geraakt.....

SCHIPHOL - Bij een botsing tussen een lijnbus en een personenwagen zijn woensdagmiddag twee personen gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde op de Schipholweg ter hoogte van de kruising Zuidtangent. Beide bestuurders raakten gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis.
Onder de buspassagiers vielen geen slachtoffers.

Meer nieuws op www.haarlemmermeer.nieuws.nl.
 

september 15, 2017

Bij een ongeval op de Nieuwe Bennebroekerweg nabij de kruising met de Spoorlaan, is woensdag aan het einde van de middag een automobilist gewond geraakt.....

NIEUW-VENNEP - Bij een ongeval op de Nieuwe Bennebroekerweg nabij de kruising met de Spoorlaan, is woensdag aan het einde van de middag een automobilist gewond geraakt.
Bij het ongeval waren drie wagens betrokken.

Het slachtoffer is na behandeling in de ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.
De twee andere bestuurders liepen geen letsel op en konden na het nodige papierwerk hun weg vervolgen.

Meer nieuws op www.haarlemmermeer.nieuws.nl.
 

september 13, 2017

Bij een ongeval op de kruising van de Kruisweg met de Burgemeester Pabstlaan is dinsdagmiddag een fietser gewond geraakt.........

HOOFDDORP – Bij een ongeval op de kruising van de Kruisweg met de Burgemeester Pabstlaan is dinsdagmiddag een fietser gewond geraakt. Tijdens het oversteken kwam de scholier op het fietspad in botsing met een personenauto. De fietser is na de nodige zorg in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Tijdens de afhandeling van het ongeval schampte een passerende automobilist de treeplank van de ambulance, hierbij liep de ambulance geen schade op, de personenwagen wel.

september 13, 2017

Hulpverleners zijn vandaag druk bezig met de vele stormmeldingen in Haarlemmermeer. Er zijn bomen omgewaaid en takken vliegen op de wegen......

Hulpverleners zijn vandaag druk bezig met de vele stormmeldingen in Haarlemmermeer.
Er zijn bomen omgewaaid en takken vliegen op de wegen.

Op de Frankweg in Nieuw-Vennep is een zijgevel van een bedrijfspand gedeeltelijk losgeraakt en in de Hoofddorpse wijk Graan voor Visch is een en boom omgewaaid die de weg blokkeerde.

Op Schiphol zijn diverse vluchten geschrapt en zijn enkele start- en
landingsbanen gesloten.

augustus 29, 2017

Bij een aanrijding op de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp is maandagavond een personenauto op zijn dak terecht gekomen.......
 

HOOFDDORP - Bij een aanrijding op de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp is maandagavond een personenauto op zijn dak terecht gekomen.

Het ongeval gebeurde op de kruising met het Polarisavenue, toen twee personenauto’s met elkaar in botsing kwamen, waarbij één auto op zijn dak terecht kwam.

Hulpdiensten werden opgeroepen, maar beide inzittenden konden op eigen kracht hun auto verlaten.

Eén bestuurder is in de ambulance voor de zekerheid gecontroleerd maar hoefde niet mee.

augustus 23, 2017

Dinsdagochtend tegen elf uur vond op de A4 tussen de N207 en het brugrestaurant in de richting van Schiphol een aanrijding plaats...........

NIEUW-VENNEP – Dinsdagochtend tegen elf uur vond op de A4 tussen de N207 en het brugrestaurant in de richting van Schiphol een aanrijding plaats. Drie voertuigen kwamen met elkaar in botsing, een voertuig belandde op zijn dak en nam een lichtmast

augustus 22, 2017

Op de kruising N201 met de Koolhovenlaan is maandagmiddag een personenwagen op een brandweerwagen geknald.......
 

SCHIPHOL-RIJK - Op de kruising N201 met de Koolhovenlaan is maandagmiddag een personenwagen op een brandweerwagen geknald.

De brandweer was op weg naar een eerder ongeval op dezelfde kruising.

Het mobiel medisch team met de traumahelikopter landde op de Koolhoven om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

De bestuurder van de personenauto moest door de brandweer uit zijn auto geknipt worden en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De bemanning van de brandweerwagen kwam met de schrik vrij.

augustus 22, 2017

Een automobiliste is zondagmorgen gewond geraakt bij een ongeval op de IJweg in Hoofddorp.......

HOOFDDORP - Een automobiliste is zondagmorgen gewond geraakt bij een ongeval op de IJweg in Hoofddorp.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Plesmanhoek, toen de vrouw van de weg af raakte en via een boom in de naastgelegen sloot tot stilstand kwam.

Brandweer, ambulance, politie en het team met de traumahelikopter boden direct hulp.

De brandweer moest diverse delen van de wagen knippen om de vrouw voorzichtig uit haar benarde positie te kunnen bevrijden.

augustus 22, 2017

In een woning op de Reina Prinsen Geerligsdreef in Hoofddorp is zaterdagmiddag brand uitgebroken. Bij aankomst van de brandweer kwam zwarte rook boven uit het raam.....

HOOFDDORP - In een woning op de Reina Prinsen Geerligsdreef in Hoofddorp is zaterdagmiddag brand uitgebroken.
Bij aankomst van de brandweer kwam zwarte rook boven uit het raam.

Eenmaal binnen hadden de brandweerlieden de brand snel geblust. In de woning had de vaatwasser vlam gevat.

De brandweer heeft de woning geventileerd en Salvage is opgeroepen om verdere schade te beperken.

Bij de brand raakte niemand gewond.

augustus 19, 2017

Een ongeval op de A4 tussen Amsterdam en het Ringvaartaquaduct heeft donderdagmiddag voor veel oponthoud gezorgd.....

HOOFDDORP - Een ongeval op de A4 tussen Amsterdam en het Ringvaartaquaduct heeft donderdagmiddag voor veel oponthoud gezorgd.

Ter hoogte van het brugrestaurant botsten twee personenvoertuigen op elkaar. Eén van automobilisten moest na de nodige eerste zorg in de ambulance, met spoed worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeval en het politieonderzoek waren vier van de vijf rijstroken afgesloten, wat voor een enorme file op de A4 en A5 zorgde. Ook de omliggende lokale wegen, zoals de N201, stonden vast.
 

augustus 16, 2017

Voor de tweede keer heeft maandag een ongeval plaatsgevonden op de Bennebroekerweg ter hoogte van de dienstweg naar Nedtrain......

HOOFDDORP - Voor de tweede keer heeft maandag een ongeval plaatsgevonden op de Bennebroekerweg ter hoogte van de dienstweg naar Nedtrain. Twee personen raakten hierbij gewond.

Hun personenauto raakte ’s-middags van de weg en ramde een verkeersbord en een lichtmast, waarna zij op de andere weghelft tot stilstand kwamen.

Politie, brandweer en ambulance boden hulp aan de man en vrouw in de auto.
Beiden zijn na de nodige medische zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

augustus 16, 2017

Een vrachtwagen met oud ijzer is dinsdagmiddag op de oprit van de A4 gekanteld......

HOOFDDORP - Een vrachtwagen met oud ijzer is dinsdagmiddag op de oprit van de A4 gekanteld. De chauffeur wilde vanaf de N201 de A4 opdraaien, kantelde in de bocht en miste op een haar na een personenwagen die op de andere rijstrook voor het verkeerslicht stond te wachten. De vrachtauto beschadigde de paal van de verkeerslichtinstallatie. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij, hij is voor de zekerheid gecontroleerd in de ambulance. De ravage was groot, de op- en afrit lag bezaaid met oud ijzer. Het bedrijf stuurde een tweede vrachtwagen om de lading over te laden.

augustus 15, 2017

Op de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp heeft een automobilist maandag een bushokje volledig platgereden.......

HOOFDDORP - Op de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp heeft een automobilist maandag een bushokje volledig platgereden.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van het politiebureau, toen de een oprijwagen met aanhanger, door nog onbekende oorzaak van de weg raakte en over een bushokje denderde.

Hulpdiensten werden opgeroepen om te assisteren bij het ongeval.
De bestuurder van de oprijwagen is na de nodige zorg in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

augustus 15, 2017

Bij een ongeval op de Bennebroekerweg, ter hoogte van de dienstweg van Nedtrain zijn zondagmorgen twee personen gewond geraakt........

HOOFDDORP - Bij een ongeval op de Bennebroekerweg, ter hoogte van de dienstweg van Nedtrain zijn zondagmorgen twee personen gewond geraakt.

Om nog onbekende reden raakte hun personenauto van de weg en ramde hierbij een hekwerk, reed een verkeersbord en een lichtmast uit de grond om vervolgens op zijn dak tot stilstand te komen.

Politie, brandweer en ambulances werden opgeroepen om te assisteren bij het ongeval.

Beide inzittenden, een man en een vrouw, zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

augustus 14, 2017

Een man is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeval op Rijkerstreek. Bij een poging over te steken zag hij vermoedelijk een pendelbus over het hoofd.......
 

SCHIPHOL - Een man is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeval op Rijkerstreek.

Bij een poging de Rijkerstreek over te steken zag hij vermoedelijk een pendelbus over het hoofd.

De pendelbus probeerde hem nog vergeefs te ontwijken, maar de jonge man raakte zwaargewond bij het ongeval.

Meerdere ambulance, marechaussee en het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter kwamen hulp bieden.
Na de nodige medische zorg is hij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

augustus 11, 2017

Op de A4 in de richting van Den Haag vond donderdagmiddag ter hoogte van de afslag Hoofddorp een ongeval plaats waarbij meerdere voertuigen betrokken waren.....

HOOFDDORP - Op de A4 in de richting van Den Haag vond donderdagmiddag ter hoogte van de afslag Hoofddorp een ongeval plaats waarbij meerdere voertuigen betrokken waren.
Eén wagen belandde zelfs op zijn dak tegen de vangrail.

Het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen.
 

augustus 10, 2017

De Koninklijke Marechaussee heeft woensdagavond een 19-jarige man aangehouden op verdenking van mishandeling van een treinconducteur.....

SCHIPHOL - De Koninklijke Marechaussee heeft woensdagavond een 19-jarige man aangehouden op verdenking van mishandeling van een treinconducteur.

Bij de Marechaussee was de melding binnengekomen, dat er op de trein van Rotterdam naar Schiphol een conducteur door een passagier was mishandeld.
Na aankomst van de trein op station Schiphol Airport zijn marechaussees de trein ingegaan en is de verdachte aangehouden.

De conducteur is behandeld door ambulancepersoneel en voor verdere controle naar een ziekenhuis gebracht.

augustus 9, 2017

Op de Haya van Somerensingel is dinsdagavond een automobilist gewond geraakt bij een ongeval.....

HOOFDDORP - Op de Haya van Somerensingel is dinsdagavond een automobilist gewond geraakt bij een ongeval.

De bestuurder van de personenwagen raakte mogelijk onwel, reed een verkeersbord uit de grond en botste tegen een geparkeerde wagen. Vervolgens kwam de wagen een flink stuk verderop tot stilstand.

Passanten boden in afwachting van de hulpdiensten eerste hulp aan de bestuurder. Na stabilisatie in de toegesnelde ambulance is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De wagen van de man is door de bergingsdienst afgevoerd.

augustus 9, 2017

Bij een ongeval op de Nieuweweg in Hoofddorp is maandagmiddag een vrouw gewond geraakt. Zij reedt op de Nieuweweg op haar scootmobiel, toen ze geen voorrang kreeg van een automobiliste die uit de Leeghwaterstraat kwam......
 

HOOFDDORP - Bij een ongeval op de Nieuweweg in Hoofddorp is maandagmiddag een vrouw gewond geraakt.

Zij reed op de Nieuweweg op haar scootmobiel, toen ze geen voorrang kreeg van een automobiliste die uit de Leeghwaterstraat kwam.

Hierdoor botste de vrouw tegen de personenauto en kwam ten val. Na de nodige medische zorg is zij overgebracht naar het ziekenhuis.

Direct na het ongeval stopte de bestuurster van de personenwagen direct om hulp te bieden.

augustus 3, 2017

Bij snackbar Moes op de Werf in Rijsenhout is woensdagmiddag rond
kwart voor 5 een brand uitgebroken nadat de vlam in de frituurinstallatie was geslagen.....

RIJSENHOUT - Bij snackbar Moes op de Werf is woensdagmiddag rond kwart voor 5 een brand uitgebroken nadat de vlam in de frituurinstallatie was geslagen. Het vuur werd hierna de afzuiginstallatie ingezogen, waardoor op het dak de vlammen uit de pijp sloegen.

De brandweer, die met meerdere voertuigen ter plekke was, is lange tijd bezig geweest om alle vuurhaarden te lokaliseren en te blussen.
De naastgelegen winkel en bovengelegen woningen hebben rookschade opgelopen. Er zijn geen gewonden gevallen.

augustus 3, 2017

Een klein meisje is dinsdagmiddag met haar hand vast komen te zitten in een roltrap bij H&M aan het Marktplein......

HOOFDDORP - Een klein meisje is dinsdagmiddag met haar hand
vast komen te zitten in een roltrap bij H&M aan het Marktplein.
Ambulance, politie en brandweer schoten te hulp en het personeel ontruimde de winkel. De brandweer heeft een deel van de roltrap kunnen demonteren, zodat het meisje bevrijd kon worden. Het slachtoffertje is na de nodige zorg in de ambulance samen met haar moeder overgebracht naar het ziekenhuis.

augustus 2, 2017

In de nacht van dinsdag op woensdag woedde er een zeer grote brand in een loods van een aquariumbedrijf aan de Schipholweg........

BOESINGHELIEDE – In de nacht van dinsdag op woensdag woedde er een zeer grote brand in een loods van een aquariumbedrijf aan de Schipholweg. Rond 04.00 uur werd de brand gemeld en de brandweer rukte met groot materieel uit. Bij de brand kwam veel rook vrij die richting A9 trok. Vanwege de rook gold daar een snelheidsbeperking. Kijkers werden op ruime afstand gehouden vanwege mogelijk explosiegevaar en de Schipholweg werd afgesloten voor al het verkeer. Rond 06.30 gaf de brandweer het sein brand meester.

augustus 2, 2017

Bij een kop-staart aanrijding met drie personenwagens is dinsdag aan het einde van de middag een kindje gewond geraakt..........

HOOFDDORP - Bij een kop-staart aanrijding met drie personenwagens is dinsdag aan het einde van de middag een kindje gewond geraakt. Het ongeval vond plaats op de Kruisweg ter hoogte van de Emmalaan. Het slachtoffertje is na de nodige zorg in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.