MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Zilveren Golf | 18:00 - 19:00
Share |

Content about Eric van Lieshout

mei 21, 2018

Bij een ongeval op de parkeerplaats van het Haarlemmermeerse Bos aan de Bosweg in Hoofddorp is zondagmiddag een vrouw gewond geraakt.....

Bij een ongeval op de parkeerplaats van het Haarlemmermeerse Bos aan de Bosweg in Hoofddorp is zondagmiddag een vrouw gewond geraakt.

Ter plaatse kwamen een auto en een motorfiets met elkaar in botsing.

Hierbij raakte de vrouw, die achterop de motor zat, gewond. Het slachtoffer is na eerste hulp in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De bergingsdienst moest vanwege de schade beide voertuigen afvoeren.
 

mei 18, 2018

Een motorrijder is woensdagavond ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Waddenweg in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - Een motorrijder is woensdagavond ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Waddenweg.
De motorrijder botste op het fietspad naast de Waddenweg hard tegen de
zijkant van een afslaande auto. Door de klap vloog de motorrijder over de auto en belandde hard op het asfalt.

Na de nodige medische zorg ter plekke is het slachtoffer met spoed en onder begeleiding van politiemotoren naar het ziekenhuis overgebracht.

De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoekt de precieze toedracht van het ongeval.
 

mei 17, 2018

Op de kruising van de Componistenweg met de Puccinilaan heeft woensdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenwagens.....

NIEUW-VENNEP - Op de kruising van de Componistenweg met de Puccinilaan heeft woensdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenwagens. Ondanks de flinke klap en de fikse schade aan de voertuigen, raakte niemand gewond. De bestuurster van één van de wagens is voor de zekerheid gecontroleerd in de ambulance, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Beide voertuigen konden niet meer rijden en werden door de bergingsdienst afgevoerd.

mei 16, 2018

Omstanders zagen maandag aan het einde van de middag een auto in de Ringvaart drijven........

RIJSENHOUT - Omstanders zagen maandag aan het einde van de middag een auto in de Ringvaart drijven. Een passant is hierop het water ingesprongen om te  kijken of er nog iemand in de wagen zat, wat niet het geval was. Al snel bleek dat de wagen achteruit van een oprit het water in gerold was
omdat de eigenaresse vergeten was om de wagen op de handrem te zetten. De passant die het water ingegaan was, heeft de dobberende wagen naar de kant getrokken. De bergingsdienst heeft het voertuig uit het water gehaald
en afgevoerd.

mei 15, 2018

Een automobiliste is maandagmiddag op de A4 onwel geworden. Haar voertuig kwam op de meest linker rijstrook tot stilstand......

HOOFDDORP - Een automobiliste is maandagmiddag op de A4 onwel geworden. Haar voertuig kwam op de meest linker rijstrook tot stilstand.

Medeweggebruikers sloegen een raam van de wagen in om de vrouw uit de wagen te kunnen halen.

Het slachtoffer is na de nodige zorg in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto is door de bergingsdienst afgevoerd.

Het voorval zorgde voor een flinke file ter hoogte van de N207 in de rijrichting van Den Haag.
 

mei 15, 2018

Bij een ongeval in een bedrijfspand aan de Douglassingel in Schiphol-Rijk is maandagmiddag een man ernstig gewond geraakt.....

SCHIPHOL-RIJK - Bij een ongeval in een bedrijfspand aan de Douglassingel is maandagmiddag een man ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer was aan het werk in een hoogwerker, totdat deze omviel.

Meerdere ambulances en het mobiel medisch team met de traumahelikopter kwamen hulp bieden.
Na de nodige medische zorg in de loods, is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De Inspectie SZW doet onderzoek naar de toedracht van het bedrijfsongeval.
 

mei 9, 2018

In winkelcentrum Pax is dinsdagmiddag een Indonesisch afhaalrestaurant overvallen.....

HOOFDDORP - In winkelcentrum Pax is dinsdagmiddag een Indonesisch afhaalrestaurant overvallen. De dader, een man van ongeveer 18 tot 24 jaar oud, sloeg na de overval op de
vlucht. Volgens Burgernet is de man licht getint en heeft een mager postuur. Hij droeg zwarte kleding en was gemaskerd. De politie vroeg om de dader niet zelf te benaderen maar de politie te bellen. Volgens een getuige heeft de man zo’n 150 euro buitgemaakt en werd de eigenaresse met een mes bedreigd.

mei 8, 2018

Twee ongevallen hebben maandag een verkeerschaos bij Hoofddorp veroorzaakt.....

HOOFDDORP  -  Twee ongevallen hebben maandag een verkeerschaos bij Hoofddorp veroorzaakt.

Het eerste ongeval vond plaats op de kruising N201 met de afrit 3 van de A4. Hier botste een personenwagen tegen een bedrijfsbusje.
Door de aanrijding was het kruispunt zo goed als geblokkeerd waardoor een lange file ontstond.

mei 7, 2018

Op de Hoofdweg nabij de Weg om de Noord in Hoofddorp is vrijdagmiddag een 17-jarige vrouw gewond geraakt......

Op de Hoofdweg nabij de Weg om de Noord in Hoofddorp is vrijdagmiddag een 17-jarige vrouw gewond geraakt.

Het slachtoffer fietste komende vanuit het centrum richting de Weg om de Noord. Vlakbij de verkeerslichten bedacht de vrouw zich en wilde terug richting het centrum.

Ze draaide tussen een rij wachtende wagens terug, maar vergat het verkeer dat van rechts kwam.

Een auto kon de fietsster niet mee ontwijken.

Ze is ter plaatse behandeld in een ambulance en aansluitend naar het ziekenhuis vervoerd.
 

mei 4, 2018

Op de N232 Fokkerweg is donderdag een auto over de kop geslagen, nadat deze tegen de afzetting van een tijdelijke wegversmalling reed, die wegens werkzaamheden was aangelegd.......

Op de N232 Fokkerweg is donderdag een auto over de kop geslagen, nadat deze tegen de afzetting van een tijdelijke wegversmalling reed, die wegens werkzaamheden was aangelegd.

De auto kwam in eerste instantie op zijn zijkant terecht, maar kantelde op zijn dak en kwam toen tot stilstand.

De bestuurder is in een ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De weginspecteur van provincie Noord-Holland heeft de weg laten reinigen. De zwaar beschadigde auto werd door de bergingsdienst afgevoerd.
 

mei 1, 2018

Een scooterrijder is op de avond van Koningsdag gewond geraakt toen hij op de IJweg in Hoofddorp tegen een stoeprand botste. Het slachtoffer kwam hierbij hard ten val........

Een scooterrijder is op de avond van Koningsdag gewond geraakt toen hij op de IJweg in Hoofddorp tegen een stoeprand botste. Het slachtoffer kwam hierbij hard ten val.

Meerdere politie-eenheden, twee ambulances, brandweer en de traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te bieden.

De traumaheli werd kort na de melding geannuleerd.

Wel is het slachtoffer na de nodige zorg in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

De zwaar beschadigde scooter is op een later moment afgevoerd.
 

april 30, 2018

Hulpdiensten zijn zaterdagochtend massaal uitgerukt naar de Van Heuven Goedhartlaan nabij de Parellaan in Hoofddorp omdat iemand een scooter in het water zag liggen.......

Hulpdiensten zijn zaterdagochtend massaal uitgerukt naar de Van Heuven Goedhartlaan nabij de Parellaan in Hoofddorp omdat iemand een scooter in het water zag liggen.

Politie, brandweer, brandweerduikers, ambulance en traumahelikopter werden gealarmeerd omdat onduidelijk was of er mogelijk een slachtoffer in het water zou liggen.

Na eerste onderzoek werd duidelijk dat het hier vermoedelijk om een gedumpte scooter ging, alhoewel de scooter nog niet als gestolen was opgegeven.

april 28, 2018

Een jongen van rond de 12 jaar is donderdagavond ernstig gewond geraakt toen hij met zijn fiets onderuit ging op de Hoofdweg in Hoofddorp. Het ongeval gebeurde nabij de Calatavabrug de Harp.......

Een jongen van rond de 12 jaar is donderdagavond ernstig gewond geraakt toen hij met zijn fiets onderuit ging op de Hoofdweg in Hoofddorp. Het ongeval gebeurde nabij de Calatavabrug de Harp.

Meerdere politie-eenheden, twee ambulances en de traumahelikopter met het mobiel medisch team kwamen hulp bieden aan het slachtoffer.

De traumahelikopter landde op een naastgelegen weiland.

Na de nodige medische zorg in de ambulance, is het slachtoffer met spoed en onder begeleiding van politiemotoren naar het VUmc in Amsterdam overgebracht.
 

april 27, 2018

Een fietser is donderdagmiddag ernstig gewond geraakt nadat hij op de kruising Van Heuven Goedhartlaan met het Mercuriusplein in Hoofddorp in botsing was gekomen met een lijnbus.....

Een fietser is donderdagmiddag ernstig gewond geraakt nadat hij op de kruising Van Heuven Goedhartlaan met het Mercuriusplein in Hoofddorp in botsing was gekomen met een lijnbus.

Na de eerste zorg ter plekke, is het slachtoffer die ernstig hoofdletsel had opgelopen, met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De gealarmeerde traumahelikopter was niet nodig.

De Verkeersongevallen Analyse van de politie onderzoekt hoe de aanrijding precies heeft kunnen gebeuren.
 

april 27, 2018

Na opnieuw een ongeval op de Beechavenue in Rozenburg heeft de PvdA-fractie Haarlemmermeer deze week aan het College van B en W opgave gevraagd .....

HOOFDDORP - Na opnieuw een ongeval op de Beechavenue in Rozenburg heeft de PvdA-fractie Haarlemmermeer deze week aan het College van B en W opgave gevraagd van het aantal aanrijdingen met letsel.

De PvdA vindt dat er op de Beechavenue veel te veel aanrijdingen plaatsvinden en dat maatregelen van de gemeente, om ter plaatse de verkeersveiligheid te verbeteren, tot nu toe zijn uitgebleven.

april 23, 2018

Een automobilist is zondagmorgen tegen een hondenpoepbak en een verkeersbord tot stilstand gekomen. Het ongeval gebeurde op de hoek van de Componistenweg en Bramerveld in Nieuw-Vennep......

Een automobilist is zondagmorgen tegen een hondenpoepbak en een verkeersbord tot stilstand gekomen.

Het ongeval gebeurde op de hoek van de Componistenweg en Bramerveld in Nieuw-Vennep.

De bestuurder nam vermoedelijk de bocht te ruim.

De politie nam de bestuurder een blaastest af.

Daarbij werd duidelijk dat de bestuurder teveel alcohol had gedronken. Hij is meegenomen voor een uitgebreide ademanalyse op het politiebureau.

De beschadigde auto is door de bergingsdienst van het straatmeubilair getakeld en afgevoerd.
 

april 23, 2018

Zondagavond raakte een fietsster gewond bij een aanrijding met een auto. Het ongeluk gebeurde op de rotonde in de Schoolstraat in Nieuw-Vennep, ter hoogte van de Doorbraak.......

Zondagavond raakte een fietsster gewond bij een aanrijding met een auto. Het ongeluk gebeurde op de rotonde in de Schoolstraat in Nieuw-Vennep, ter hoogte van de Doorbraak.

De automobilist zag de vrouw, die op een elektrische fiets reed, bij het oprijden van de rotonde over het hoofd.

De vrouw kwam ten val en brak hierbij vermoedelijk haar pols.

Ze is voor verdere behandeling meegenomen met de ambulance naar het ziekenhuis.
 

april 23, 2018

Op de kruising Beechavenue met de Aalsmeerderweg botsten zaterdagmiddag twee auto’s op elkaar. Er vielen geen gewonden, al moest een van de bestuurders zich wel even in de ambulance laten behandelen......

Op de kruising Beechavenue met de Aalsmeerderweg botsten zaterdagmiddag twee auto’s op elkaar. Er vielen geen gewonden, al moest een van de bestuurders zich wel even in de ambulance laten behandelen.

Het is niet de eerste keer dat het mis gaat op dit kruispunt.

Op het Beechavenue gebeuren met grote regelmaat aanrijdingen, zowel ernstige als minder ernstige.

Om daar iets tegen te doen werd volgens de website 112 Meerlanden in het recente verleden overwogen het kruispunt te vervangen door een rotonde.

april 23, 2018

Een wielrenner is zondagochtend op de Aalsmeerderdijk in Oude Meer hard ten val gekomen toen hij in volle vaart tegen een wegversmalling botste........

Een wielrenner is zondagochtend op de Aalsmeerderdijk in Oude Meer hard ten val gekomen toen hij in volle vaart tegen een wegversmalling botste.

Buurtbewoners alarmeerden de hulpdiensten. Meerdere politie-eenheden en een rapid responder rukten uit.

Na de nodige medische zorg van de verpleegkundige is een tweede ambulance opgeroepen om het slachtoffer over te brengen naar het ziekenhuis.

De fiets van de onfortuinlijke wielrenner is veiliggesteld. Het slachtoffer kwam zo hard op straat terecht, dat zijn compleet was gebroken.

april 21, 2018

De politie heeft donderdag op twee provinciale wegen in Haarlemmermeer bijna tachtig "extreme hardrijders" aan de kant gezet en bekeurd.....

HAARLEMMERMEER - De politie heeft donderdag op twee provinciale wegen in Haarlemmermeer bijna tachtig "extreme hardrijders" aan de kant gezet en bekeurd. 
Een motorrijder werd betrapt met een snelheid van 243 kilometer per uur op de N201 tussen Hilversum en Zandvoort. Dat is ruim drie keer zo hard als de maximumsnelheid ter plaatse.
Een andere motorrijder werd aan de kant gezet nadat hij op dezelfde provinciale weg 207 kilometer per uur had gereden.

april 20, 2018

Een scooterrijder is vrijdagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de Lunenburgdreef in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - Een scooterrijder is vrijdagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de Lunenburgdreef.

De scooterrijder reed over het fietspad in de richting van de Reina Prinsen Geerlingsdreef, toen hij ter hoogte van Markenburg werd aangetikt door een personenwagen die het fietspad wilde kruisen. De man raakte hierdoor ook nog een verkeersbord en kwam hard ten val.

Het slachtoffer is na de nodige zorg ter plaatse, overgebracht naar het ziekenhuis.
 

april 20, 2018

Bij een ongeval op de Hoofdweg is donderdagavond een vrouw gewond geraakt.....

HOOFDDORP - Bij een ongeval op de Hoofdweg is donderdagavond een vrouw gewond geraakt.
Het ongeval gebeurde op de kruising Hoofdweg met de op- en afritten van de Weg om de Noord. Op deze kruising kwamen twee personenwagens met elkaar in botsing.

Twee personen raakten gewond. Eén persoon moest worden overgebracht naar het ziekenhuis; bij de ander volstond behandeling ter plaatse.

Beide voertuigen zijn weggesleept door de bergingsdienst.
Een deel van de Hoofdweg was tijdelijk afgesloten.
 

april 16, 2018

Zaterdagmiddag heeft in een woning aan de Wilsonstraat in Hoofddorp brand gewoed op de eerste etage.......

Zaterdagmiddag heeft in een woning aan de Wilsonstraat in Hoofddorp brand gewoed op de eerste etage.

De brandweer heeft de brand geblust en de woning geventileerd met een overdruk ventilator.

De bewoonster van de woning is in de ambulance behandeld omdat ze rook had ingeademd.

De woning heeft aanzienlijke schade opgelopen. De naastgelegen woningen zijn voor de zekerheid gecontroleerd op eventuele schade.

Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand, die nabij de CV-installatie ontstond.
 

april 13, 2018

De politie hield donderdag in Hoofddorp samen met de belastingdienst een verkeerscontrole met ANPR-camera’s op de Drie Merenweg......

De politie hield donderdag in Hoofddorp samen met de belastingdienst een verkeerscontrole met ANPR-camera’s op de Drie Merenweg.

ANPR-camera’s scannen kentekens van auto’s en vergelijken die met een referentiebestand, waarin personen staan met bijvoorbeeld belastingschulden en openstaande boetes.

Gescande auto’s met een zogenaamde ‘hit’ in het referentiebestand werden door motoragenten uit het verkeer gehaald, en naar het nabijgelegen terrein aan de Paviljoenlaan geleid.