MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Zilveren Golf | 18:00 - 19:00
Share |

Content about Dodenherdenking

april 28, 2017

De Dodenherdenking in Badhoevedorp op donderdag 4 mei begint ook dit jaar met de herdenkingssamenkomst in zorgcentrum De Meerwende........

De Dodenherdenking in Badhoevedorp op donderdag 4 mei begint ook dit jaar met de herdenkingssamenkomst in zorgcentrum De Meerwende.

Tijdens de samenkomst, die ’s middags om 3 uur begint, zullen enkele bewoners over hun persoonlijke ervaringen vertellen.

Na de samenkomst is er een kort plechtig moment in de tuin bij de vlag vóór De Meerwende. Publiek van buiten is hierbij zeer welkom.

april 18, 2017

Zoals gebruikelijk vindt op 4 mei de dodenherdenking plaats bij het verzetsmonument aan het Burgemeester van Stamplein in Hoofddorp.......

HOOFDDORP - Zoals gebruikelijk vindt op 4 mei de dodenherdenking plaats bij het verzetsmonument aan het Burgemeester van Stamplein in Hoofddorp.

De muzikale omlijsting wordt ook dit jaar weer verzorgd door Muziekvereniging Excelsior en Haarlemmermeers mannenkoor ‘Zang en Vriendschap’.

Naast de gebruikelijke toespraken zullen enkele kinderen de gedichten ”Mijn onbekende Opa” en “Geen Herinneringen” voorlezen

april 24, 2016

Bij de Nationale Dodenherdenking van 4 mei wordt ook in Nieuw-Vennep stilgestaan bij het thema “Geef vrijheid door“.......

NIEUW-VENNEP – Bij de Nationale Dodenherdenking van 4 mei wordt ook in Nieuw-Vennep stilgestaan bij het thema “Geef vrijheid door“.

Voorafgaand aan de kranslegging is er een bijeenkomst in de zaal van het Apostolisch Genootschap in Nieuw-Vennep waarbij door verschillende sprekers stilgestaan zal worden bij het belang van vrijheid.

De bijeenkomst met bijdragen van verschillende generaties is voor iedereen vrij toegankelijk.

april 30, 2014

Dit jaar zal de dodenherdenking in Badhoevedorp op drie momenten worden gehouden. Zo is er op zondag 4 mei een herdenkingssamenkomst in De Meerwende......

Dit jaar zal de dodenherdenking in Badhoevedorp op drie momenten worden gehouden.

Zo is er op zondag 4 mei een herdenkingssamenkomst in De Meerwende, een herdenkingsbijeenkomst in de Pelgrimskerk en een herdenking bij het oorlogsmonument aan de Snipstraat.

Bij het oorlogsmonument wordt de taptoe om twee minuten voor acht geblazen, waarna tot acht uur de twee minuten stilte volgen.