MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 06:00
Share |

Content about Dierenopvang Haarlemmermeer

mei 18, 2017

Dierenopvang Haarlemmermeer krijgt op 23 mei het Keurmerk Opvang...........

HAARLEMMERMEER - Dierenopvang Haarlemmermeer krijgt op 23 mei het Keurmerk Opvang. Medewerkers en vrijwilligers van het dierenopvangcentrum zullen in het bijzijn van samenwerkings-partners en gemeentelijke relaties het Keurmerk Opvang feestelijk in ontvangst nemen en in het zonnetje worden gezet. Dierenopvang Haarlemmermeer is inmiddels het 5e opvangcentrum van de Dierenbescherming dat het keurmerk mag voeren. De uitreiking zal van half vijf tot half zes in de Dierenopvang aan de Hoofdweg 565 plaatsvinden. Tevens zal er een rondleiding worden verzorgd.

februari 4, 2017

De Haarlemmermeerse wethouder Tom Horn gaat op 8 februari samen met de burgemeester van Haarlemmerliede en Spaarnwoude naar de dierenopvang in Hoofddorp.....

HOOFDDORP – De Haarlemmermeerse wethouder Tom Horn gaat op 8 februari samen met de burgemeester van Haarlemmerliede en Spaarnwoude naar de dierenopvang in Hoofddorp.

Burgemeester Pieter Heiliegers bezoekt de Dierenopvang Haarlemmermeer met wethouder Horn in het kader van de Meer voor Elkaar-toer.

Bij deze toer worden vrijwilligers uit Haarlemmermeer door de gemeente in het zonnetje gezet.

De twee bestuurders zullen hierbij een samenwerkingsovereenkomst met de Dierenbescherming ondertekenen en de Meer voor Elkaar pluim uitreiken.