MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in het Weekend | 20:00 - 22:00
Share |

Content about De Keukenhof

mei 4, 2017

Op dinsdag 9 mei aanstaande treden finalisten van het Prinses Christina Concours op in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof.........

LISSE - Op dinsdag 9 mei aanstaande treden finalisten van het Prinses Christina Concours op in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof, dat een podium voor jonge talenten wil zijn. Uitvoerenden zullen zijn de 17-jarige Maxim Heijmerink die dit jaar de eerste prijs bij de regionale finale in Haarlem behaalde en de zusjes Maria en Anuschka Pedano op respectievelijk hobo en altviool. De zusjes zullen ook samen optreden met begeleiding van Michela Spizzichino op piano. Het concert begint om 20.15 uur. Het Koetshuis is open vanaf 19.30 uur.

april 27, 2017

Op zondag 30 april opent Kasteel Keukenhof de deuren voor aanstaande bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatiedag......

LISSE – Op zondag 30 april opent Kasteel Keukenhof de deuren voor aanstaande bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatiedag. Kasteel Keukenhof stelt verschillende locaties open en kleedt ze volledig in trouwsferen aan om bruidsparen de vele mogelijkheden van het kasteel met omliggend landgoed te tonen. Aanstaande bruidsparen zijn van harte welkom om langs te komen tussen 11:00 en 17:00 uur en de toegang is gratis.

maart 20, 2017

Er gaan van 23 maart tot 21 mei shuttlebussen rijden tussen de Keukenhof en zeven hotels in Hoofddorp.....

HOOFDDORP – Er gaan van 23 maart tot 21 mei shuttlebussen rijden tussen de Keukenhof en zeven hotels in Hoofddorp.

Twee keer per dag brengen de bussen van Keukenhof Hotel Express hotelgasten naar de bloementuin in Lisse.

Voorheen moesten de hotels de gasten eerst naar Schiphol sturen, waarna deze met de gebruikelijke bussen van Keukenhof Express naar de tuin konden.

Gasten van de hotels kunnen nu een kaartje kopen voor de bus en Keukenhof, zodat ze niet in de rij hoeven te staan.

Bron: Haarlems Dagblad 

maart 29, 2016

Op de onlangs geopende Keukenhof is nu een kleurrijke boom van de bekende Hoofddorpse kunstenaar Franz Bodner gepland.....

HOOFDDORP – Op de onlangs geopende Keukenhof is nu een kleurrijke boom van de bekende Hoofddorpse kunstenaar Franz Bodner gepland.

De eveneens uit Hoofddorp afkomstige Keukenhof-directeur Bart Siemerink zegt trots te zijn op het kunstwerk de 'Liefdesboom' dat kunstenaar Bodner voor zijn wereldberoemde bloementuin heeft gemaakt.

Deze 2,5 meter hoge kleurrijke boom van gelakt polyester, staat volgens de kunstenaar daarbij ook “bol” van symboliek.