MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerWakker | 08:00 - 10:00
Share |

Content about Claus Event Center

juli 12, 2017

Maandag 11 september zal bij Claus Park Collection in Hoofddorp de Business Travel & Mobility Conference plaatsvinden......

HOOFDDORP – Maandag 11 september zal bij Claus in Hoofddorp de Business Travel & Mobility Conference plaatsvinden.

Dit is een netwerk- en kennisevenement met symposium rondom de uitreiking van de Awards voor 'Corporate Travel Professional of the Year',de 'Travel Management Company of the Year', de 'Business Airline of the Year ' en de 'Mobility Provider of the Year'.

maart 14, 2017

Pink Ribbon en Five Star Events houden op zondag 19 maart een Charity event bij Claus Bowling.....

HOOFDDORP - Pink Ribbon en Five Star Events houden op zondag 19 maart een Charity event bij Claus Bowling.

Al het geld dat met het bowlen wordt opgehaald gaat naar de strijd tegen borstkanker.

Bezoekers krijgen bij aankomst een hapje en drankje.

Er wordt niet alleen gebowld, maar er kunnen ook prijzen worden gewonnen tijdens het liefdadigheidsevenement.

Pink Ribbon financiert projecten en onderzoek voor de behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker.

december 9, 2016

Zaterdag 17 december organiseert Relatieplanet de eerste 70s/80s Singles Party van Nederland bij Claus in Hoofddorp. Coverband Boston Tea Party zorgt voor alle hits uit deze tijd......

Zaterdag 17 december organiseert Relatieplanet de eerste 70s/80s Singles Party van Nederland bij Claus in Hoofddorp. Coverband Boston Tea Party zorgt voor alle hits uit deze tijd.

Daarnaast is er een 90s zaal en zorgt een DJ in een andere zaal voor pareltjes van eigen bodem! Bezoekers kunnen gratis disco bowlen en meedoen met het speeddaten.

Coverband Boston Tea Party, één van de beste coverbands van Nederland, speelt de lekkerste dansbare bekende covers uit de 70s/80s achter elkaar. Van Stevie Wonder tot Michael Jackson, ze passeren allemaal de revue.

augustus 31, 2016

Zaterdag 3 september zal de 80e editie van de Singles Night Out van Relatieplanet plaatsvinden bij Claus in Hoofddorp......

HOOFDDORP - Zaterdag 3 september zal de 80e editie van de Singles Night Out van Relatieplanet plaatsvinden bij Claus in Hoofddorp.

Hierbij is The Recipe als één van de beste coverbands van Nederland de special act van de avond.

Daarnaast zijn er optredens van een salsa DJ en een Hollandse zanger.

Verder kunnen de bezoekers deze avond gratis cosmic bowlen of meedoen met het singles bowlen.
 

juli 29, 2016

Ook Haarlemmermeer krijgt escape rooms. Kamers waarin je je, al dan niet met eigen gezelschap, laat opsluiten en een uur de tijd krijgt om te ontsnappen via puzzels en cryptische omschrijvingen.....
 

HOOFDDORP – Ook Haarlemmermeer krijgt escape rooms.

Kamers waarin je je, al dan niet met eigen gezelschap, laat opsluiten en een uur de tijd krijgt om te ontsnappen via puzzels en cryptische omschrijvingen.
Claus opent in oktober drie van deze escape rooms.

Het congres- en uitgaanscentrum aan de Bosweg laat de attractie ontwikkelen door het bedrijf dat de grootste escape-roomlocatie van Amsterdam heeft: het negen rooms tellende Escape World.

juli 12, 2016

Het EK atletiek werd zondag uitgeluid bij Partycentrum Claus in Hoofddorp....

HOOFDDORP – Het EK atletiek werd zondag uitgeluid bij Partycentrum Claus in Hoofddorp.

Na de slotceremonie in het Olympisch Stadion gingen de atleten eerst nog naar hun hotel, waar het publiek zich vergaapten aan sterren als Dafne Schippers en Churandy Martina.

Met het feest wilde de organisatie twee vliegen in één klap slaan: ontladen na een spannend EK en zorgen voor een laatste gezellige avond in de aanloop naar de olympische spelen.

De zalen waren voor publiek gesloten

maart 12, 2016

In Claus Park Collection te Hoofddorp wordt morgen de voorronde voor de Nederlandse kampioenschappen G-bowlen gehouden......

HOOFDDORP - In Claus Park Collection te Hoofddorp wordt morgen de voorronde voor de Nederlandse kampioenschappen G-bowlen gehouden.

In totaal zullen 54 deelnemers met een verstandelijke beperking uit Maarssen, Heerhugowaard, Purmerend, Haarlem en Hoofddorp aan deze voorronde meedoen

De Nederlandse kampioenschappen G-bowlen worden voor de derde keer door de Nederlandse Bowling Federatie georganiseerd.

Deelnemers spelen in acht verschillende klassen om de regionale prijzen en daarmee een plek in de landelijke finale, die op 12 juni in Almere wordt georganiseerd.

februari 24, 2015

Op 7 maart vindt het Nederlands Kampioenschap Schoolbowlen plaats bij Claus Bowling in Hoofddorp. De afgelopen twee maanden heeft een recordaantal van bijna 500 teams in het hele land tijdens de voorrondes……

HOOFDDORP - Op zaterdag 7 maart vindt het Nederlands Kampioenschap Schoolbowlen plaats bij Claus Bowling in Hoofddorp.

De afgelopen twee maanden heeft een recordaantal van bijna 500 teams met ruim 1.500 basisschoolleerlingen uit de groepen 7 en 8 gestreden tijdens de voorrondes in het hele land.

Op de finaledag spelen de 60 teams twee halve finale games, waarna de overgebleven top 20 de grote finale zal spelen.

februari 8, 2015

Op Valentijnsdag zaterdag 14 februari organiseert Claus in Hoofddorp het grote Singlesfeest. Bij dit feest zullen alle singles flink in beweging kunnen komen op muziek van The Voice of Holland-winnaar O'G3NE........
 

HOOFDDORP - Op Valentijnsdag zaterdag 14 februari organiseert Claus in Hoofddorp het grote Singlesfeest.

Bij dit feest worden deelnemende singles op vele manieren extra aangemoedigd om met elkaar contact te leggen.

Verder zullen alle singles flink in beweging kunnen komen op muziek van The Voice of Holland-winnaar O'G3NE.

Al eerder op de avond kan daarvoor natuurlijk geoefend worden in de swingende salsa-workshops waarbij, door vaak te wisselen van danspartner, al snel vele contacten gelegd kunnen worden.

september 26, 2014

Morgen is het Burendag. Dit is de dag waarop buren samenkomen en iets goeds of iets gezelligs doen met elkaar of met de buurt......

HOOFDDORP – Morgen is het Burendag. Dit is de dag waarop buren samenkomen en iets goeds of iets gezelligs doen met elkaar of met de buurt.

Bewoners van de wijk Overbos kunnen deze zaterdag tussen zes en acht uur ’s avonds gratis een uur komen bowlen bij hun buurman Claus .

Er kan dan maximaal één uur per reservering en op basis van beschikbaarheid gebowld worden.

Verder kan men alleen op vertoon van een bewijs van het woonadres in Overbos aan deze actie deelnemen.
 

april 23, 2014

Minister-president Mark Rutte zal woensdag 14 mei naar het Claus Event Center in Hoofddorp komen. Zijn doel is om dan in contact te komen met ondernemers uit Haarlemmermeer en Schiphol.......

HOOFDDORP – Minister-president Mark Rutte zal woensdag 14 mei naar het Claus Event Center in Hoofddorp komen. Zijn doel is om dan in contact te komen met ondernemers uit Haarlemmermeer en Schiphol.

Hierbij zal de band tussen Nederland en Europa centraal staan en zal Rutte ondernemers vragen naar hun wensen, ideeën, of eventuele zorgen over Europa.

Directeur René Jansen van MeerBusiness zegt dit initiatief van harte te ondersteunen.
 

februari 18, 2014

De beste bowlers van Nederland kunnen in maart bij het Claus Event Center in Hoofddorp strijden om de nationale titel in hoogste klasse van de bowlingsport...

HOOFDDORP - De beste bowlers van Nederland kunnen in maart bij het Claus Event Center in Hoofddorp strijden om de nationale titel in hoogste klasse van de bowlingsport.
Het definitieve aantal deelnemers is nog niet bekend, daar de inschrijving nog open staat.
De toegang tot het Lotto NK A-klasse 2014 evenement is het gratis.
Op 12 en 15 maart worden de voorrondes georganiseerd en op zondag 16 maart vinden van 10.00 uur tot 18.00 uur de finales plaats.
 

oktober 17, 2013

Vorige week waren ruim 50 studenten van Inholland Rotterdam aanwezig in Claus Hotel & Event Center in Hoofddorp voor een gastcollege dat aansluit op hun Minor Hotelbusiness en Evenementenorganisatie......

HOOFDDORP - Vorige week waren ruim 50 studenten van Inholland Rotterdam aanwezig in Claus Hotel & Event Center in Hoofddorp voor een gastcollege dat aansluit op hun Minor Hotelbusiness en Evenementenorganisatie.
General Manager Roy Wunderink en Accountmanager Events Remco van Zaal gaven de studenten een kijkje in de evenementenwereld.
De studenten kregen uitleg hoe de organisatie van een evenement van A tot Z loopt en vervolgens kregen zij een rondleiding door het evenementencentrum waarbij zij letterlijk een kijkje in de keuken kregen.
 

september 12, 2013

Op zaterdag 21 september kunnen de “buren” van Claus Event Center een uur lang gratis komen bowlen.....

HOOFDDORP - Op zaterdag 21 september kunnen de “buren” van Claus Event Center een uur lang gratis komen bowlen.

Bewoners van de wijk Overbos die gratis willen bowlen moeten van te voren reserveren en aan kunnen tonen dat zij in die wijk wonen.

Tijd: tussen 17.00 en 19.00 uur, wie het eerst komt, het eerst maalt.

Volgens “Claus” was de burendag vorig jaar heel gezellig.

mei 29, 2013

Lof voor MeerBusiness. De haringparty van het zakenplatform voor regionale ondernemers valt in de smaak. Volgens het zakenblad Quote staat Haarlemmermeer inmiddels zelfs in de top 3 van beste haringparty’s in Nederland.....

HAARLEMMERMEER - Lof voor MeerBusiness. De haring-party van het zakenplatform voor regionale ondernemers valt in de smaak. Volgens het zakenblad Quote staat Haarlemmermeer inmiddels in de top 3 van beste haringparty’s in Nederland.

Op woensdag 12 juni krijgen ondernemers weer de kans om onder het genot van een Hollandse Nieuwe en een drankje te netwerken. Ook kan er dan geluisterd worden naar een toespraak van oud-premier Jan Peter Balkenende. Hij is de hoofdspreker.