MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Zilveren Golf | 18:00 - 19:00
Share |

Content about Boekhandel Stevens

april 5, 2018

Op zaterdag 14 april 2018 vindt voor de tweede keer de Independent Bookstore Day plaats. Deze dag staat in het teken van de zelfstandige boekwinkels......

Op zaterdag 14 april 2018 vindt voor de tweede keer de Independent Bookstore Day plaats. Deze dag staat in het teken van de zelfstandige boekwinkels.

Boekhandel Stevens in Hoofddorp viert deze dag met allerlei acties. Naast het hoogtepunt: de presentatie van debuutthriler “Ik ken je nog” van de Hoofddorpse schrijfster Alice Fokkelman om 14.00 uur, zijn er gedurende dag nog andere acties.

Zo is er een cadeau voor alle bezoekers die onder de 1 meter 50 zijn.

Boekhandel Stevens is gevestigd aan de Nieuweweg 63 in Hoofddorp.
 

februari 27, 2018

Op vrijdag 2 maart om 4 uur ’s middags presenteert Mireille Geus haar boek Dans! bij Boekhandel Stevens in Hoofddorp. Pier K voert daarbij een dans op.....

Hoe moet je als dochter van een beroemde danser je eigen dansdroom waarmaken?

Gouden Griffel-winnares Mireille Geus heeft er een hartverwarmend boek over geschreven voor jeugd vanaf 10 jaar over ouderliefde, onzekerheid en het volgen van je droom.

Op vrijdag 2 maart om 4 uur ’s middags presenteert haar boek Dans! bij Boekhandel Stevens in Hoofddorp. Pier K voert daarbij een dans op.
 

februari 7, 2018

Boekhandel Stevens organiseert in het kader van de actie ‘Geef een boek cadeau’ een tekenwedstrijd. De opdracht is: Wie tekent de mooiste trol, moen, aardman of gevaarlijke vogelheks?......

Boekhandel Stevens organiseert in het kader van de actie ‘Geef een boek cadeau’ een tekenwedstrijd. De opdracht is: Wie tekent de mooiste trol, moen, aardman of gevaarlijke vogelheks?

Om kinderen op weg te helpen wordt vrijdag 9 februari om 16.00 uur in de winkel in Hoofddorp een korte workshop verzorgd.

Daarna kunnen kinderen een uur in de boekhandel zelf aan de gang. Voor materialen wordt gezorgd.

De winnaar krijgt een jaar lang iedere maand een gratis boek.

november 7, 2017

TV-maker Derk Bolt signeert vrijdag 10 november in boekhandel Stevens in Hoofddorp zijn boek ‘Ontvoerd’. In dat boek beschrijft maker van het populaire programma Spoorloos op ironische toon wat hem die week in Colombia is overkomen en hoe hij het heeft beleefd.......

TV-maker Derk Bolt signeert vrijdag 10 november in boekhandel Stevens in Hoofddorp zijn boek ‘Ontvoerd’.

In dat boek beschrijft de journalist en maker van het populaire programma Spoorloos op ironische toon wat hem en zijn cameraman Eugenio Follender die week in Colombia is overkomen en hoe hij het heeft beleefd.

Het waargebeurde verhaal, dat zich volgens recensenten laat lezen als een avonturenroman.

De signeersessie is tussen half 8 en half 9 vrijdagavond 10 november.

augustus 30, 2017

Zaterdag 2 september wordt om 11.00 uur de VVV-locatie bij Boekhandel Stevens in Hoofddorp officieel geopend. Haarlemmermeer is dan een informatiepunt voor inwoners, bezoekers en toeristen rijker.......

HOOFDDORP - Zaterdag 2 september wordt om 11.00 uur de VVV-locatie bij Boekhandel Stevens in Hoofddorp officieel geopend.

Haarlemmermeer is dan een informatiepunt voor inwoners, bezoekers en toeristen rijker.

Volgens wethouder Adam Elzakalai is dit informatiepunt vanuit citymarketingoogpunt voor inwoners, bezoekers en toeristen zeer gewenst.

Er is gekozen voor Hoofddorp voor de VVV-locatie, omdat Hoofddorp de meest centrale kern is, en Hoofddorp Winkelstad al een grote aantrekkingskracht heeft op bezoekers van buitenaf.

april 17, 2017

Op deze dag worden speciale uitgaven te koop aangeboden in gelimiteerde oplages en vinden er bijzondere optredens plaats......

HOOFDDORP - Op 29 april 2017 wordt het landelijk Independent Bookstore Day gevierd.

Op deze dag worden speciale uitgaven te koop aangeboden in gelimiteerde oplages en vinden er bijzondere optredens plaats.

Bij Boekhandel Stevens in Hoofddorp zullen er diverse activiteiten plaatsvinden.

Rasverteller Hans van Bree komt vertellen over "Het aanzien van..." , schijfster Stella Bergsma vertelt, zingt en signeert er haar boek.

februari 8, 2017

Boekhandel Stevens in Hoofddorp zal vanaf eind maart onderdak bieden aan de VVV......

HOOFDDORP - Boekhandel Stevens in Hoofddorp zal vanaf eind maart onderdak bieden aan de VVV.

De boekwinkel zal hiermee het toeristische informatiepunt in het centrum van Hoofddorp te worden.

Bij de keuze uit diverse kandidaten sprong Stevens volgens een woordvoerder van Amsterdam Marketing er al snel uit.
Want naast een goede en opvallende locatie is in de boekhandel ook al een groot deel van de kennis en de benodigde informatie voor toeristen en dagjesmensen aanwezig.

Bron: haarlemsdagblad.nl

augustus 6, 2016

In april van dit jaar vond bij Boekhandel Stevens in Hoofddorp een informatiebijeenkomst plaats over het project “Coming Oud” van Pier K......

HOOFDDORP – In april van dit jaar vond bij Boekhandel Stevens in Hoofddorp een informatiebijeenkomst plaats over het project “Coming Oud” van Pier K.

Op woensdag 14 september zullen de workshops bij Pier K in Hoofddorp daadwerkelijk van start gaan.

Tijdens het project Coming Oud maken ouderen in tien workshops een korte autobiografische film over hun eigen leven.

april 6, 2016

Zondagmiddag is er tussen 2 en 5 uur een informatiebijeenkomst over het project Coming Oud bij Boekhandel Stevens in Hoofddorp......

HOOFDDORP – Zondagmiddag is er tussen 2 en 5 uur een informatiebijeenkomst over het project Coming Oud bij Boekhandel Stevens in Hoofddorp.

Bij dit project van Pier-K in Het Cultuurgebouw in Hoofddorp leren ouderen in 10 workshops hoe ze met een iPad kunnen filmen.

Onder begeleiding van kunstenaar en docent Anne-Marie Corman leren de cursisten eveneens hoe zij aan de hand van foto’s van vroeger een korte autobiografische film kunnen maken over hun eigen leven.

maart 8, 2016

Zaterdag 12 maart start alweer de 81ste editie van landelijke Boekenweek. In het kader van deze Boekenweek en het thema “Duitsland” zal Boekhandel Stevens in samenwerking met MeerRadio een echte popquiz........
 

HOOFDDORP – Zaterdag 12 maart start alweer de 81ste editie van landelijke Boekenweek.

In het kader van deze Boekenweek en het thema “Duitsland” zal Boekhandel Stevens in samenwerking met MeerRadio een echte popquiz in de boekhandel aan de Nieuweweg in Hoofddorp houden.

De quiz wordt aanstaande zaterdag gepresenteerd door Paul Bruines en Ton van Draanen van MeerRadio en alle vragen bij deze quiz gaan over muziek én over Duitsland.

februari 18, 2016

Boekhandel Stevens organiseert twee bijzondere acties......... 

HOOFDDORP - Boekhandel Stevens in Hoofddorp organiseert in kader van de campagne “Geef mij maar een boek!” twee bijzondere acties.

Op vrijdag 19 februari vindt een zgn. 'flashmob' plaats in het winkelcentrum van Hoofddorp. Bijna 200 kinderen zullen ergens in het centrum neerploffen met elk een exemplaar van Oorlogswinter om daar enkele minuten te lezen in gezelschap van niemand minder dan schrijver Jan Terlouw.

januari 20, 2016

Na een succesvolle reeks Haarlemmermeercafé’s in 2015 gaat Boekhandel Stevens ook in 2016 door met het café.....  

HOOFDDORP - Na een succesvolle reeks Haarlemmermeercafé’s in 2015 gaat Boekhandel Stevens ook in 2016 door met het café.

In het kader van het 160-jarig bestaan van Haarlemmermeer, gaat Hans van Velsen in het Haarlemmermeercafé van dinsdagavond 9 februari vertellen over de geschiedenis van het Waterschap en haar bestuur.

De boekhandel is hierbij geopend vanaf 19.15 uur en de lezing start om 19.30 uur.

Verder zijn er voor bezoekers hapjes en drankjes aanwezig en het eindigt het café rond 21.00 uur.

december 16, 2015

Bij Boekhandel Stevens in Hoofddorp zal zaterdag 19 december van 11.00 tot 12.30 uur een signeersessie plaatsvinden van Jan Paul Schutten en Floor Rieder.....

Bij Boekhandel Stevens in Hoofddorp zal zaterdag 19 december van 11.00 tot 12.30 uur een signeersessie plaatsvinden van Jan Paul Schutten en Floor Rieder.

Het beroemde schrijversduo signeert hierbij hun nieuwste boek “Het wonder van jou en je biljoenen bewoners”.

Dit boek gaat over de mens zelf en de biljoenen microben die in en op je lichaam zitten om te kunnen overleven.

september 7, 2015

Op het boekenfestival Manuscripita is Lisa Snijders van Boekhandel Stevens in Hoofddorp uitgeroepen tot Boekverkoper van het jaar 2015.....

HOOFDDORP – Op het boekenfestival Manuscripita is Lisa Snijders van Boekhandel Stevens in Hoofddorp uitgeroepen tot Boekverkoper van het jaar 2015.

Zij heeft afgelopen zaterdag daarmee in Zwolle de Albert Hogeveen Bokaal gewonnen.

De jury heeft Snijders uitgekozen vanwege haar enthousiasme en durf. Ook wordt zij in het juryrapport een opiniërende en spraakmakende boekverkoper genoemd.

Verder wordt ze door haar klanten, het personeel en door mensen uit de uitgeefwereld gezien als hét boegbeeld voor een nieuwe generatie boekverkopers.

juli 23, 2015

Op 2 augustus vindt in Boekhandel Stevens in Hoofddorp weer het Haarlemmermeercafé plaats.....

HOOFDDORP - Op zondagmiddag 2 augustus vanaf twee uur vindt in Boekhandel Stevens in Hoofddorp weer het Haarlemmermeercafé plaats.
Dit keer is het thema “Bierbrouwen in Haarlemmermeer”.
De polder kent een levendige cultuur als het gaat om de zelfgemaakte biertjes, er bestaat een vereniging en er wordt veel informatie uitgewisseld.
De boekwinkel roept bierbrouwers op om langs te komen in het Haarlemmermeercafé, ook kenners en genieters van bier zijn van harte welkom om in het café bier te komen proeven.

april 16, 2015

Op zaterdag 18 april presenteert de Hoofddorpse auteur Tonny van Wijhe zijn debuutnovelle.........

HOOFDDORP - Op zaterdag 18 april presenteert de Hoofddorpse auteur Tonny van Wijhe zijn debuutnovelle ‘Uitstap’.
De presentatie vindt om 15.00 uur plaats bij boekhandel Stevens in Hoofddorp.
De auteur zal meer vertellen over de totstandkoming van zijn eerste boek en het eerste exemplaar van Uitstap wordt tijdens de presentatie overhandigd aan wethouder Derk Reneman.
Belangstellenden zijn van harte welkom voor een hapje en een drankje en kunnen het boekje in de winkel aanschaffen en laten signeren door de auteur.
 

september 2, 2014

Zaterdag 6 september zal John Boyne van kwart voor drie tot half vier ’s middags Boekhandel Stevens in Hoofddorp bezoeken....

HOOFDDORP - Zaterdag 6 september zal John Boyne van kwart voor drie tot half vier ’s middags Boekhandel Stevens in Hoofddorp bezoeken.

De Ierse auteur komt rechtstreeks van Schiphol naar Hoofddorp om zijn fans in Haarlemmermeer te ontmoeten en om zijn boeken te signeren.

Boyne brak in 2006 internationaal door met het boek De jongen in de gestreepte pyjama. Dit boek werd wereldwijd een bestseller, won diverse literaire prijzen en werd succesvol verfilmd.

januari 9, 2014

Vrijdag 10 januari is Ed Koster te gast bij boekhandel Stevens om daar zijn nieuwste boek te signeren............

HOOFDDORP - Vrijdag 10 januari is Ed Koster te gast bij boekhandel Stevens om daar zijn nieuwste boek te signeren.
In november jongstleden is van zijn hand het boek Rita Verdonk - mijn verhaal verschenen.
Ed Koster is vooral bekend van zijn tijd als fractievoorzitter van het CDA in de gemeenteraad van Haarlemmermeer waar hij thans raadslid is.
Op zijn website www.leeskost.nl schrijft Ed Koster recensies van door hem gelezen boeken en verschillende hiervan worden besproken in de radiorubriek PuurCultuur van MeerRadio.

december 4, 2013

 Sacha de Boer heeft dinsdagmiddag een bezoek gebracht aan boekhandel Stevens in Hoofddorp. Dat gebeurde ter promotie van een kookboek. In het boek staan recepten van kok Jacob-Jan Boerma.....

HOOFDDORP – Sacha de Boer heeft dinsdagmiddag een bezoek gebracht aan boekhandel Stevens in Hoofddorp. Dat gebeurde ter promotie van een kookboek. In het boek staan recepten van kok Jacob-Jan Boerma. Sacha heeft de foto’s gemaakt. Ze stopte eerder dit jaar met het lezen van nieuws om zich te focussen op haar passie voor fotografie. Het was door de komst van Sacha de Boer best druk in Stevens. Voor een babbel en een krabbel stonden mensen echt in de rij.

november 27, 2013

Het is Boekhandel Stevens weer gelukt om een bekende naam te strikken. Sacha de Boer komt volgende week dinsdagmiddag naar de Hoofddorpse winkel om een kookboek te promoten.....

HOOFDDORP - Het is Boekhandel Stevens weer gelukt om een bekende naam te strikken. Sacha de Boer komt volgende week dinsdagmiddag naar de Hoofddorpse winkel om een kookboek te promoten. Het gaat om een boek met recepten van Jacob-Jan Boerma. Sacha heeft de foto’s gemaakt. Ze stopte eerder met het lezen van nieuws om zich vervolgens te focussen op haar passie voor fotografie. Het signeren begint om 13.00 uur.