MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 06:00
Share |

Content about Arthur van Dijk

november 19, 2018

Arthur van Dijk is voorgedragen als nieuwe commissaris van de Koning van de provincie Noord-Holland.......

Arthur van Dijk is voorgedragen als nieuwe commissaris van de Koning van de provincie Noord-Holland.

Hij is tegenwoordig voorzitter van Transport en Logistiek Nederland. In het verleden was hij jarenlang wethouder in de gemeente Haarlemmermeer.

De voordracht is afkomstig van Provinciale Staten van Noord-Holland, wat vergelijkbaar is met de gemeenteraad in een gemeente. De Provinciale Staten vinden dat Van Dijk uitstekend past bij het profiel voor de nieuwe commissaris.

juni 2, 2018

VVD Haarlemmermeer houdt op 4 juni een politiek café over milieu en mobiliteit.......

VVD Haarlemmermeer houdt op 4 juni een politiek café over milieu en mobiliteit.

Nu rekeningrijden weer terug is in de actualiteit, gaat de VVD in op de vraag: “Hoe houden we de regio bereikbaar? Meer asfalt aanleggen, of ontkomt Nederland niet aan hogere beprijzing van CO2-uitstoot?”.

VVD-wethouder mobiliteit, Derk Reneman, verzorgt de inleiding. Ook oud-wethouder Arthur van Dijk, voorzitter Transport en Logistiek Nederland, zal een bijdrage leveren.

april 20, 2018

Zaterdag 28 april 2018 wordt in Nieuw-Vennep het nieuwe Pop-Up transportmuseum geopend.....

NIEUW-VENNEP - Zaterdag 28 april 2018 wordt in Nieuw-Vennep het nieuwe Pop-Up transportmuseum geopend.
Het museum vertelt het verhaal over de ontwikkeling van het transport in Nederland.

april 15, 2016

Vandaag vertrekt vanuit Nieuw-Vennep voor de 41ste keer een hulpgoederentransport van de stichting Holland Oekraïne naar het zuidoosten van Oekraïne.......

NIEUW-VENNEP – Vandaag vertrekt vanuit Nieuw-Vennep voor de 41ste keer een hulpgoederentransport van de stichting Holland Oekraïne naar het zuidoosten van Oekraïne.

Arthur van Dijk zal als voorzitter Transport en Logistiek Nederland zal hiervoor om 10.00 uur het startschot geven.
De stichting heeft in de afgelopen 23 jaar in totaal 615 vrachtwagens vol hulpgoederen naar de Oekraïne gestuurd.

Ondanks de spanningen in dit deels door oorlog geteisterde land, heeft de stichting toch besloten om ook dit jaar naar de Oekraïne af te reizen.

september 8, 2013

Vanmiddag om 12 uur en vanavond om 6 uur staat MeerMagazine in het teken van het afscheid van Arthur van Dijk als wethouder van Economische Zaken, Schiphol en Kunst & Cultuur……

Vanmiddag om 12 uur en vanavond om 6 uur staat MeerMagazine in het teken van het afscheid van Arthur van Dijk als wethouder van Economische Zaken, Schiphol en Kunst & Cultuur.

Sinds 1 september is de VVD’er voorzitter van Transport en Logistiek Nederland.
Tijdens een goedbezochte receptie in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp, afgelopen dinsdag, sprak Ton van Draanen met collega politici zoals burgemeester Theo Weterings, wethouders Jeroen Nobel en Michel Bezuijen, maar ook met Adam Elzakalai, de opvolger van Arthur van Dijk als wethouder.

september 4, 2013

Gistermiddag heeft Arthur van Dijk afscheid genomen als wethouder van o.a. economische zaken, Schiphol, citymarketing en evenementen, kunst en cultuur. Aan het eind van zijn toespraak werd Arthur van Dijk door burgemeester Theo Wetering benoemd tot ereburger van Haarlemmermeer........

Gistermiddag heeft Arthur van Dijk afscheid genomen als wethouder van o.a. economische zaken, Schiphol, citymarketing en evenementen, kunst en cultuur. Aan het eind van zijn toespraak werd Arthur van Dijk door burgemeester Theo Wetering benoemd tot ereburger van Haarlemmermeer.

Arthur van Dijk wilde geen cadeau, maar vroeg genodigden van zijn afscheidsreceptie een gift aan het Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep te geven. Hij is vanaf 1 janari 2014 voorzitter van Adamas.
Burgemeester Wetering overhandigde Arthur van Dijk een cheque met een bedrag van 2275 euro.

augustus 29, 2013

Arthur van Dijk is vanaf 1 januari 2014 de nieuwe voorzitter van het Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep. Hij neemt dan het stokje over van Bab van Groenigen. Zij heeft deze functie sinds de oprichting van het inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten in 2007 vervuld..... 

NIEUW-VENNEP - Arthur van Dijk is vanaf 1 januari 2014 de nieuwe voorzitter van het Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep. Hij neemt dan het stokje over van Bab van Groenigen. Zij heeft deze functie sinds de oprichting van het inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten in 2007 vervuld.

Van Dijk nam eerder dit jaar het besluit om met zijn taken als wethouder in Haarlemmermeer te stoppen. Na tien jaar vindt hij het mooi geweest. Op dinsdag 3 september verlaat Arthur van Dijk het college van B & W en de gemeenteraad. 

februari 5, 2013

Voor de verkiezing ‘Beste Lokale Bestuurder 2012’ is de Haarlemmermeerse wethouder Arthur van Dijk genomineerd.....

HAARLEMMERMEER - Voor de verkiezing ‘Beste Lokale Bestuurder 2012’ is de Haarlemmermeerse wethouder Arthur van Dijk genomineerd.
In het juryrapport van Binnenlands Bestuur staat o.m., dat hij gezien wordt als een echte bruggenbouwer.
Verder is hij een belangrijke motor achter het Platform Bedrijven en Kantoren.
Van Dijk wordt geroemd om zijn charisma, intelligentie en dossierkennis.
Er kan gestemd worden op de website www.binnenlandsbestuur.nl