MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
PuurCultuur | 19:00 - 21:00
Share |

Content about Amsterdam

maart 17, 2017

Een 24-jarige inwoner van Nieuw-Vennep is maandagavond aangehouden na een verkeersconflict in Amsterdam, waarbij hij een vuurwapen had getrokken.....

AMSTERDAM/ NIEUW-VENNEP - Een 24-jarige inwoner van Nieuw-Vennep is maandagavond aangehouden na een verkeersconflict in Amsterdam, waarbij hij een vuurwapen had getrokken.

Op de Cornelis Lelylaan ontstond ter hoogte van het station onenigheid tussen de Venneper en een Amsterdamse automobilist over een inhaalmanoeuvre.
Beide bestuurders stapten uit en raakten in gevecht.
De Venneper bedreigde de Amsterdammer daarbij met een vuurwapen dat hem uit handen werd geslagen. De man vluchtte en liet het vuurwapen op straat achter.

september 23, 2016

Komend weekeinde is er geen treinverkeer tussen Amsterdam en Schiphol......

SCHIPHOL-AMSTERDAM - Komend weekeinde is er geen treinverkeer tussen Amsterdam en Schiphol. ProRail werkt aan de bovenleiding van het spoor rond Schiphol.
Bovendien worden er betonnen liggers geplaatst boven het spoor bij Badhoevedorp voor een viaduct dat onderdeel wordt van de nieuwe snelweg A9.

De werkzaamheden beginnen in de nacht van vrijdag op zaterdag en duren tot maandagochtend 05.00 uur. Reizigers moeten rekening houden met extra reistijd, die kan oplopen tot een half uur.

mei 21, 2013

Dinsdag 21 mei organiseert de Statenfractie van de PvdA Noord-Holland een debat over Schiphol, dat zal plaatsvinden in de Van Eesterenzaal in Amsterdam Nieuw-West......

SCHIPHOL - Dinsdag 21 mei organiseert de Statenfractie van de PvdA Noord-Holland een debat over Schiphol, dat zal plaatsvinden in de Van Eesterenzaal in Amsterdam Nieuw-West.
Het kabinet heeft in het regeerakkoord aangekondigd de groeibeperkingen voor Schiphol te willen wegnemen.
Dit voornemen levert, naast kansen voor economische ontwikkeling, ook dilemma’s op voor de regio met betrekking tot het milieu, woningbouw, overlast etc.